Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 106 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 13 Mar 2013 16:07 

dokladnie nessssssa, tez mi sie tak wydaje
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#42 PostWysłany: 13 Mar 2013 16:12 

Nie wiecie do kiedy trzeba zmienić lot, albo wypełnić formularz o zwrot kosztów?? Bo jeszcze nie wiem, czy dostanę w innym terminie urlop:)
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 13 Mar 2013 16:18 

Loty: 9
Kilometry: 16 236
Krajów: 6 / 2.8%
chyba większa szansa wygrać w totka niż zmienić ten lot :) Przy zmianie lotu powoływaliście się na jakieś przepisy itp ?
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 13 Mar 2013 16:28 

udalo sie na malte przebukowac, probojcie dalej :D
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 13 Mar 2013 16:53 

Też tak uważam, próbować do skutku. U nas nie było żadnego problemu. Jedzie nas w terminie widzę popularnym bo od 23 w sumie osiem osób. Będzie się działo :)
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 13 Mar 2013 17:49 

A ja wszystkim lecącym polecam hotel The Bugibba Hotel Malta, w kwietniu zeszłego roku wychodziło 30 pln za pokój ze śniadaniem :) z lotniska dojeżdza tam autobus X3.

Bawcie się dobrze !
w razie jakichś pytań odnośnie Malty służę pomocą ( w miarę możliwości) !
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 13 Mar 2013 18:06 

charisma - na pewno nie będziesz żałowała, tak jak ktoś już tutaj wspominał - pogoda w zasadzie gwarantowana. Też byłam w kwietniu i w zasadzie tylko 1 dzień padało i było załamanie pogody, ale wszyscy w tym przypadku też mieli atrakcje w postaci sztormiku i wielkich fal rozbijających się o nabrzeże, także zawsze coś ciekawego się znajdzie ;)
My byliśmy w mieście Bugibba - całkiem fajne miejsce wypadowe i również przyjemne miejsce samo w sobie. Hotel nazywał się tak jak miejscowość The Bugibba Hotel - załapaliśmy się na bookingu na przystępną cenę, a w niej 2 posiłki, i fajny pokój z łazienką, niedaleko pętla autobusowa, także z czystym sumieniem mogę go również polecić.

Już Ci zazdroszczę.... ;)
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 13 Mar 2013 18:25 
Awatar użytkownika

Też lecę na Maltę i w podobnych terminach jak niektórzy :). Lecę 23-27 Kwietnia. Może stworzymy jakaś grupę zamkniętą na FB która leci w tych samych terminach :). Ja już na Malcie raz byłem w Lutym tego roku :)

FP : https://www.facebook.com/Flixbuspolska/
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 13 Mar 2013 18:56 

:) Buzia mi się sama śmieje jak czytam wasze posty :)

Właśnie dokonaliśmy rezerwacji na bookingu bo choć nie jestem wytrawną podróżniczką to im ufam, bo kilkukrotnie znalazłam u nich super miejscówki.
Tym razem po postach na tema The Bugibba Hotel widzę że też dobrze wybrałam bo właśnie ten hotel zarezerwowaliśmy. Cena była aż nie do uwierzenia a hotel wygląda super.
Dzięki za info odnośnie autobusu - super pomocne :)

Już się nie mogę doczekać. Widzę że warto było zajrzeć na to forum i posłuchać ludzi :) :) :)
Dzięki raz jeszcze :)
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 13 Mar 2013 20:52 

Loty: 9
Kilometry: 16 236
Krajów: 6 / 2.8%
jednak udało się również zamienić na Maltę. Ktoś się wybiera 16-20 kwietnia? :)
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 13 Mar 2013 22:06 

ja też przebukowałam lot na Maltę, na polskiej infolinii poszło bez problemu chociaż babka powiedziała dosadnie, że kierunki do wyboru do Włochy, Kreta lub Malta. Czyli np Alicante z Wro odpada:(

czyli wszyscy na Maltę! :D
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 13 Mar 2013 22:06 

ja też przebukowałam lot na Maltę, na polskiej infolinii poszło bez problemu chociaż babka powiedziała dosadnie, że kierunki do wyboru do Włochy, Kreta lub Malta. Czyli np Alicante z Wro odpada:(

czyli wszyscy na Maltę! :D
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 13 Mar 2013 22:35 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Ja ostatnio (w związku ze zmianą lotniska Modlin na Okęcie) zmieniałem Rzym na Barcelonę i nie było żadnego problemu, jednie Pani powiedziała, że max 7-10 dni do przodu, gdy chciałem zmienić o 20 dni do przodu :)
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 13 Mar 2013 23:01 

Nam udało się zmienić na Maltę ze zmianą lotniska wylotu na Kraków dzisiaj na polskiej infolinii. Wczoraj to się nie udało, bo podobno było to "niemożliwe do przeprowadzenia", dzisiaj okazało się inaczej :) Nie liczymy tylko problemów z połączeniem z infolinią (przetrzymywanie przed rozmową z konsultantem i przerywanie połączenia) przez co na połączenia straciliśmy łącznie około 30zł. Ale i tak się opłaciło :)
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 14 Mar 2013 00:50 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
kama napisał(a):
The Bugibba Hotel - załapaliśmy się na bookingu na przystępną cenę, a w niej 2 posiłki, i fajny pokój z łazienką, niedaleko pętla autobusowa, także z czystym sumieniem mogę go również polecić.

TBH to chyba najbardziej kultowy nocleg na wyspie, z którego osobiście skorzystałem (3-pok. apartament na 3 noce poniżej 50 Euro w październiku 2010), i który polecam plecakowym turystom.
 Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 14 Mar 2013 12:10 

Ten powód o likwidacji połączenia do Zadaru to jakaś ściema. Jakoś z innych miast EU i Rygge loty nie zniknęły.
Np. z Brukseli w kwietniu dużo terminów za 24 E. Z Oslo-Rygge za 178 NOK.
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 14 Mar 2013 12:44 
Awatar użytkownika

Loty: 429
Kilometry: 767 675
Krajów: 43 / 20.1%
niebieski
Jeszcze tak na szybko odnośnie The Buggiba Hotel, miejscowi często nie wiedza gdzie ten hotel się znajduje, nawet o nim nie słyszeli , sprawdźcie dokładnie na mapie jak się tam dostać (dla jadących autobusem, od "zajezdni" autobusowej idziemy kawałek w gore do "główniejszej alei i w prawo praktycznie cały czas w dół jakieś 5-10 min) szukajcie dużego budynku "ala kamienica" z logiem TBH) Ja szukając hotelu po 23 najadłem się trochę strachu słysząc od miejscowych ze takiego hotelu w ogóle nie ma ;-)

Pozdrawiam

#58 PostWysłany: 14 Mar 2013 13:27 

Leci ktos na Malte w terminie 02.04-09.04?

#59 PostWysłany: 14 Mar 2013 15:04 

Witam forumowiczów!

Jak się okazało, na polskiej infolinii przy pierwszej próbie, pani konsultantka odmówiła mi przebukowania biletu, ale przy kolejnej próbie bez zadnego problemu, przebukowalismy bilet na Malte :) widać tę mała wyspę zaleje fala dolnoślązaków :) My bedziemy tam równo na majówke 27.04 - 04.05. Ktoś się tez w tym czasie wybiera? pytam celem wynajęcia ewentualnie większego apartamentu w lepszej cenie :) Zawsze dla 4 czy 6 osób cena jest bardziej atrakcyjna niz dla 2 :) PS. dla tych , którzy lecą w tym terminie dodatkowo bonus w postaci festivalu fajerwerków!!! :) uwielbiam!
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 14 Mar 2013 16:11 

arekwroc ja lece 2-6.04.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 106 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: abelincoln, Bing [Bot], Gadekk, pabien oraz 11 gości