Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Polska-Malezja
#1 PostWysłany: 13 Mar 2013 12:46 
Awatar użytkownika

Witam serdecznie :)

Szukam dobrego, taniego połączenia do Malezji w przedziale czasowym pomiędzy połową lipca do polowy września na 2-3 tygodnie, dla dwóch osób.
Wylot z każdego miejsca z Polski. W grę wchodzą oczywiście przesiadki.
Co do bagażu to będzie pewnie jeden duży plecak/torba i jeden mały.

Będzie to nasza pierwsza wyprawa także jakieś cenne uwagi apropo Malezji są mile widziane :)

Pozdrawiam
Marcin
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Polska-Malezja
#2 PostWysłany: 13 Mar 2013 12:50 

po anulowaniu lotow Airasi z Uk/Francji bedzie ciezko cos naprawde taniego znalezc:) czekaj na Emirates albo Qatar :) moze cos wrzuca:) w najlepszych czasach bilety do Kuala z Londynu bylo po 900 zl:) teraz chyba tak sie nie da:) ale powodzenia , jak juz cos znajdziesz zglaszaj sie :) bylem wiele razy w Kuala Lumpur to jakos moze pomoge:)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Mar 2013 13:13 
Awatar użytkownika

To były czas z tymi lotami z Londynu...czytałem własnie...ehhh...
W tym momencie nic taniej niz 2.500 PLN nie znalazłem :(

Image

Jak już znajde bilety to na pewno się do Ciebie odezwe z aproma pytaniami :)

Pozdrawiam
M.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Mar 2013 13:22 

czekaj na jakas promocje :) albo szukaj biletu gdzies gdzie mozesz sie przesiasc do tajlandii czy indii sri lanki :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 13 Mar 2013 13:42 
Awatar użytkownika

Na jakim poziomie jest oplacalne kupic bilet? 2.000 jest juz ok? Z promocji Emirates byl bilet chyba okolo 1700 PLN... Tylko ze nie te terminy niestety.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 13 Mar 2013 14:01 
Awatar użytkownika

Ok . to teraz trzeba przeglądać i szukać.
A orientujecie się jaki mniej więcej budżet jest potrzebny na pobyt 2 tyg/3 tyg na osobe.
Zamierzamy tam na miejscu szukać noclegów i przemiszczac sie co 4/5 dni pewnie i omijać hotele :) Najlepiej jakies chatki na plazy :)
Wyjazd bardziej nastawiony na plazowanie...
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 13 Mar 2013 14:22 
Awatar użytkownika

no własnie czytałem ze z pośród tych wszystkich krajów Malezja wychodzi drożej, ale nadal taniej niż w Pl.
Na miejscu na przezycie ( wyżywienie, noclegi, transport ) dla 2 osob planuje mniej wiecej 5-6 tys PLN max na 2 -3 tygodnie.
Myslisz ze w 3 tygodniach zmieszczę sie w tym budżecie? Oczywiście mam nadzieje ze wyjdzie taniej niz zakładam hehhe ... to sa maksy jakie moge przeznaczyć
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 13 Mar 2013 15:01 

Nie bylem nigdzie po Malezji tylko Same Kuala Lumpur ale z cenami hotelow sie nie zgodze Zdecydowanie taniej wychodzily mi hotele w samym centrum Kuala niz w Singapurze wiec niewiem na jakiej podstawie tak sadzisz , czesto jadalismy w fast foodach co wychodzilo dosyc tanio , w sklepach tez jest dosyc tanio , wydaje mi sie ze jesli chodzi o jedzenie to jest porownywalnie jak w Tajlandii , zdecydowanie drozej bylo w Singapurze i jesli chodzi o jedzenie i jesli chodzi o hotele
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 13 Mar 2013 15:02 

a omijac Hoteli wcale nie musisz bo pewnie beda o wiele tansze niz chatki na plazy ehhehe
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 13 Mar 2013 16:01 
Awatar użytkownika

Ok. to super.
Tak jak pisałem wcześniej jesteśmy głównie nastawieni na relaks na pięknych plażach.
Z tego co wyczytałem to w terminie wakacyjnym wchodzi w gre tylko wybrzeże wschodnie:
" ...pora deszczowa trwa od października do lutego na wschodnim wybrzeżu, a na zachodnim wybrzeżu i w stanach Sarawak i Sabah od maja do września. "

Na pewno chcemy sie wybrać na wyspy Perhentiany :)

Możecie jeszcze jakieś piękne miejsca polecić?

Jeżeli ktoś przypadkiem znajdzie jakieś bilety w dobrej cenie to poprosze o informacje :)

Znalazl moze ktos cos ciekawego?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości