Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Mar 2013 09:42 

Witam wszystkich

Jako ze przenosze sie do USA na czas nieokreslony szukam lotu najlepiej z Krakowa lub Katowic (ewentualnia WAW jezeli roznica w cenie zrekompensuje paliwo na 2x300km) do Nowego Jorku (wszystkie 3 lotniska sa ok)

Z tego co patrzylem to lot w jedna strone jest wszedzie drozszy niz w 2 strony. Dlatego mysle czy nie lepiej po prostu kupic lot w 2 strony i nie uzyc powrotnego biletu?

Data wylotu to dowolny dzien miedzy 18-25 marca. Powrot w sumie nie ma znaczenia. (Aczkolwiek na 5-8 pazdziernika moglby byc bo mam wesele w KRK - tylko ze wtedy znow bede musial do usa jakos wrocic wiec chyba nie ma sensu...)

Szukalem na roznych stronach i najlepsza oferta jaka widze to 609$ - Czy ktos bylby w stanie cos lepszego podpowiedziec?

Z gory dziekuje za pomoc!! :)

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#2 PostWysłany: 09 Mar 2013 22:15 

czy $620 to dobra cena? (1970zl)

#3 PostWysłany: 09 Mar 2013 22:16 
Awatar użytkownika

Loty: 274
Kilometry: 524 827
Krajów: 84 / 39.3%
srebrny
Kup w dwie strony. Dla Imigration Office to ma znaczenie...

#4 PostWysłany: 10 Mar 2013 00:11 

no ale ja mam wize imigracyjna wiec jak chce to moge tam zamieszkac na zawsze, nie wydaje mi sie zeby to im robilo roznice

#5 PostWysłany: 10 Mar 2013 08:29 
Awatar użytkownika

Loty: 274
Kilometry: 524 827
Krajów: 84 / 39.3%
srebrny
kolt54 napisał(a):
no ale ja mam wize imigracyjna wiec jak chce to moge tam zamieszkac na zawsze, nie wydaje mi sie zeby to im robilo roznice

To faktycznie zmienia postać rzeczy. Niestety ceny w jedną stronę faktycznie są podobne. W sumie nie wiem dlaczego.
Cena około 2000zł to taka normalna cena w tej dacie. Możesz poczekac na jakąś promocję, ale pewnie będzie ona w okolicach 1800zł. Czasu masz mało, więc ja bym olał te 200zł, przy locie tak daleko i świadomością że będę tam kilka miesięcy.

#6 PostWysłany: 10 Mar 2013 09:36 

aha dobra dzieki za info dad :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości