Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: KRK/WAW --> BCN
#1 PostWysłany: 20 Lut 2013 14:40 

Witam.
Proszę o pomoc w znalezieniu interesujących mnie lotów. Wiadomo chodzi o kasę czyli żeby było jak najtaniej. Wylot z Balic lub Okęcia. Cel podróży Barcelona El Prat choć w ostateczności może być Girona. Interesujące mnie terminy to:
1. Wylot 8-9 marzec, powrót 11-12 marzec
2. Wylot 15-16 marzec, powrót 18-19 marzec
Lot dla dwóch osób z możliwymi przesiadkami.
Dzięki z góry za pomoc ;)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: KRK/WAW --> BCN
#2 PostWysłany: 20 Lut 2013 14:54 

niebieski
Jeśli termin jest obowiązkowy (nie możesz go zmienić) to zastanów się nad lotem WIZZem z Katowic
tam 16.03. 17:00-19:40 i powrót 19.03. 20:15-23:10
albo z Warszawy
tam 16.03. 6:10-9:10 i powrót 9:45-12:55
cena w 2 strony (przy płatności z konta wizz, z WDC i małym bagażem) = 398zł
więc nie tak mało ale licząc że to mniej niż miesiąc przed wylotem może nie być nic ciekawszego (i wygodniejszego bo bez przesiadek) na El Prat

WIZZ od jakiegoś czasu (obserwuję ten kierunek z Katowic) wrzuca bilety za 44 i 84zł na kilka dni przed wylotem ale czy będzie tak i teraz ciężko przewidzieć

#3 PostWysłany: 20 Lut 2013 15:21 

Podłączę się pod temat.
@siudamac - Planuję lot do BCN 19.04 i na chwilę obecną kosztuje on 224pln,powrót po tygodniu 174pln. Myślisz żeby już kupować czy zaryzykować,bo a nuż coś drgnie w dół? Parę dni temu cena lotu do zmalała o 90pln,więc całkiem sporo. Jakieś szanse,że jeszcze potanieje?

Dzięki za radę i pozdro.

Tomek
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Lut 2013 15:30 

niebieski
system jest nieobliczany i ciężko jest gdybać
ja obserwuję w tej chwili drugą połowę czerwca i przez ostatni miesiąc cena na konkretny termin skakała kolejno:
174,00 -> 224,00 -> 139,20 -> 174,00 -> 224,00
(ostatecznie mam zamiar kupić jak spadnie do mniej niż 120zł)
a znów na 19.04. udało mi się kupić bilet 2 tygodnie temu za 44,00zł

moim zdaniem jest szansa na to, że Twój termin będzie tańszy ale to tylko szansa - może być i odwrotnie
ja bym jeszcze poczekał jeśli jesteś w ostateczności w stanie zmienić plan (kierunek albo inny termin) ale każdy ma inne priorytety...

#5 PostWysłany: 20 Lut 2013 15:47 

Nie oszukujmy się, z biletami jest jak z loterią, ale tutaj jest mała przewaga, masz większe szansę żeby trafić niż w loterii :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 20 Lut 2013 16:11 

Wiem wiem :) Z reguły kupowałem bilety właśnie jakieś 2 miesiące przed podróżą,jednak z reguły tańsze.Barcelona zawsze jest dosyć drogim kierunkiem,więc cudów się nie spodziewam.Poczekam jeszcze tydzień i zobaczymy co z tego wyniknie.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 25 Lut 2013 18:07 

Kurka wodna, też poluję na 19.04. i wygląda na to, że przegapiłam... :?
Jeśli ktoś, coś, kiedyś, to się nie krępować i wrzucać!

;)

siudamac napisał(a):
system jest nieobliczany i ciężko jest gdybać
ja obserwuję w tej chwili drugą połowę czerwca i przez ostatni miesiąc cena na konkretny termin skakała kolejno:
174,00 -> 224,00 -> 139,20 -> 174,00 -> 224,00
(ostatecznie mam zamiar kupić jak spadnie do mniej niż 120zł)
a znów na 19.04. udało mi się kupić bilet 2 tygodnie temu za 44,00zł

moim zdaniem jest szansa na to, że Twój termin będzie tańszy ale to tylko szansa - może być i odwrotnie
ja bym jeszcze poczekał jeśli jesteś w ostateczności w stanie zmienić plan (kierunek albo inny termin) ale każdy ma inne priorytety...
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 03 Mar 2013 01:41 

niebieski
może jeszcze nie jest za późno - na drugą połowę kwietnia jeszcze bilety mają szansę potanieć

teraz jest (19.04. KTW-BCN) za 134zł (płatność z konta wizz, z WDC)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości