Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Maj 2010 21:28 

Witam wszystkich na forum. Mimo, że jestem tu nowy to czynnie je śledzę już od paru miesięcy.

Właśnie poszukuję czegoś na weekend czerwcowy. Wiem wiem! zaspałem z decyzją, ale mimo wszystko liczę na coś ciekawego.

Czas podróży: 3 - 6 czerwca.
Wylot: dowolne lotnisko z Polski
Docelowo: Hmm sprawa otwarta! rozpatruję kilka wariantów, jeśli wziąć pod uwagę tańsze destynacje: Dusseldorf - wypad do Holandii, Bergamo - wypad do Szwajcarii, Malmo - wypad do Danii, Frankfurt. Z innymi sprawa też otwarta.

Główne kryterium to czynnik ekonomiczny:) Nie ukrywam, że zależy mi na jak najtańszym locie. Płatność Nettelerem, bagaż tylko podręczny.

Wpadł ktoś na jakąś jeszcze relatywnie tanią trasę?
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 09 Maj 2010 22:29 

Zbanowany
Jutro koło 18 być może wejdzie nowa promocja Ryanaira, polecam poczekać do wtorku. Sam kupiłem sobie u nich lot za 24zł na równe 14dni przed odlotem na dość ciepły kierunek :) Za 65zł masz Poznań-Dortmund-Poznań z Wizzairem.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Maj 2010 23:14 

Loty: 76
Kilometry: 87 275
Krajów: 15 / 7.0%
Mlodyy napisał(a):
...Za 65zł masz Poznań-Dortmund-Poznań z Wizzairem.

Ale Dortmund na weekend czerwcowy to nie jest dobry pomysł, tam nie ma co oglądać, no chyba że DTM jako prot przesiadkowy ;)

Image
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Maj 2010 23:19 

niebieski
Jest parę opcji do 80 zł RT np.
Oslo
2,4 POZ-TRF 19 zl Wizz
6 RYG-GDN 41 zł. Ryan
7 TRF-POZ 39 zł. Wizz

Bergamo
4 WRO-BGY 41 zł. Ryan
7 BGY-WRO 41 zł. Ryan

Charleroi
3 KTW-CRL 39 zł. wizz
7 CRL-WRO 41 zł. Ryan
Ale faktycznie chyba warto poczekać do jutra. Może wpadnie lepsze promo w ryanie
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Maj 2010 23:27 

No i przyjemnie. To co podrzuciliście wygląda ciekawie. Poza tym, że Dortmund, Oslo Bruksela odwiedzone:) Na ten weekend raczej planuję odjechać trochę od lotniska dlatego czaję się na Dusseldorf i wyskoczyć do Holandii - Nijmegen, Arnhem albo Bergamo i zawitać do szwajcarskiego Lugano.

Niestety jeśli chodzi o powrót to odpada mi wszystko co po niedzieli, więc z tym trochę kłopot. Nie chcę w pracy naciągać na kolejne dni wolne mając w zanadrzu pomysł kilkutygodniowego tripu :)

Skąd macie info, że promo Ryana wpada popołudniu? Nie jest tak, że chwilę po północy wrzucają?

Swoją drogą to bardzo liczę na to promo i ewentualnie Bergamo tańsze. Wychodzę z optymistycznego założenia, że skoro teraz mają promocję najdroższą jaką oferują to czas na jakąs 12/ 25 pln :)

Pomysły?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 10 Maj 2010 06:19 
Awatar użytkownika

niebieski
KubaaJ napisał(a):
Skąd macie info, że promo Ryana wpada popołudniu? Nie jest tak, że chwilę po północy wrzucają?

zdjecie po lewej na ich stronie informujace o promocjach. Wystarczy pare godzin wczesniej "zrobic" sobie samemu linka do obrazka ktory wskoczy po polnocy - przewaznie jest na ich serwerach juz kolo 16-18 ;)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Maj 2010 09:40 

Wiem o którym obrazku mówisz i czerpię z niego info.Natomiast nijak nie mogę rozgryźć o co idzie z tą promo od popołudnia, skoro jest napisane od północy? Chyba musisz bardziej łopatologicznie wytłumaczyć. Jak "zrobić" link i co to daje. Czy daje mi tylko handicap w postaci wiedzy, że już promo jest czy osoby podlinkowane mogą korzystać z promo wcześniej?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 10 Maj 2010 09:54 

niebieski
Daje informację, jaka będzie następna promocja - tylko tyle. Promocyjne bilety pojawiają się po północy
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 10 Maj 2010 10:29 

więc, wiadomo już jaka będzie? Trochę OT się zrobiło.

Jak ktoś złożył jeszcze jakiś lot i powrót to śmiało :) Nie ograniczam się do kierunków, które wymieniłem.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 10 Maj 2010 16:24 

Widzę, że już wpadła część biletów do systemu. Ktoś widzi coś ciekawego na 3-6?
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 10 Maj 2010 18:41 

Jak to bylo z tym linkiem? moze ktos zarzucic tutaj schematem w jaki sposob mozna podgladnac promocje jeszcze zanim bedzie widoczna na stronie glownej FR?

Aha i bede bardzo wdzieczny za jakiekolwiek szczegolnie tanie (i ciekawe oczywiscie) tripy Z WRO(takie na poczatek, to bedzie moj pierwszy samodzielny lot w promocji) :D
Macie jakies pomysly na taki lot zapoznawczy? Tylko zeby przy okazji mozna bylo zobaczyc to i oto ;D Chodzi o loty z Wroclawia ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości