Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Lut 2013 20:12 
Awatar użytkownika

Loty: 528
Kilometry: 771 681
Krajów: 75 / 35.1%
HON fly4free
Pegasus,przykładowe daty:20.06-13.07,13-21.05,15-25.05 etc.
Zakup na stronie przewoźnika.
Do tej pory m.in.: Algieria, Etiopia, Gambia, Ghana, Reunion, Rwanda, Senegal, Uganda, WKS | | Indie, Indonezja, Iran, Japonia, Kazachstan, Kirgistan, Liban, Malezja, Nepal, Oman, Tajlandia, Uzbekistan || Boliwia, Brazylia, Kanada, Kolumbia, Meksyk, Panama + Europa.
Image
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 20 Lut 2013 20:15 

niebieski
hmmm podajesz wiele dobrych i ciekawych znalezisk ale to... to do najlepszych moim zdaniem nie należy.... :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Lut 2013 20:26 
Awatar użytkownika

HON fly4free
To podaj proszę w podobnej cenie połączenie do ZEA,a schylę swoją głowę nisko.
Owszem - nie jest to może jakaś super okazja,ale doliczając dolot do Rzymu czy Bolonii Ryanair czy Wizzair cena jest przyzwoita i można przy okazji zobaczyć kawałek Włoch.
Do tej pory m.in.: Algieria, Etiopia, Gambia, Ghana, Reunion, Rwanda, Senegal, Uganda, WKS | | Indie, Indonezja, Iran, Japonia, Kazachstan, Kirgistan, Liban, Malezja, Nepal, Oman, Tajlandia, Uzbekistan || Boliwia, Brazylia, Kanada, Kolumbia, Meksyk, Panama + Europa.
Image
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Lut 2013 20:34 

niebieski
a możesz mi powiedzieć czemu wybrałeś akurat Rzym ? dolot i powrót do rzymu to pewnie wyjdzie ok. 100 zł. niekoniecznie zgra się to z godziną odlotu z FCO więc być może w jedną stronę dojdzie nocka, ( można przekimać na lotnisku ) hmmm czyli do tej kwoty trzeba doliczyć lekko 150 zł
czyli cena 1250 PLN nie wliczając czasu straconego.. przelot liniami z zatoki lub ukraińskimi za np 1417 PLN z Warszawy. 5-14 lipca (piersza, lepsza data )
różnica ok 170 zł

czy warto ?
tylko nie pisz że przy okazji można zwiedzić Rzym :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 20 Lut 2013 20:48 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Uparciuch z Ciebie :) Dla jednych warto,dla drugich nie warto.Wybrałem Rzym i Bolonię,bo z tych miast po prostu było taniej w analogicznym okresie,niż np. z Berlina,ot co.
Image
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 20 Lut 2013 20:53 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Porównywalne ceny są ze Lwowa:28.06-08.07 (1038 PLN).
Image
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 20 Lut 2013 20:57 

niebieski
a czy ja wiem czy uparciuch, naprawdę wrzucasz moim zdaniem często dobre a nawet świetne ceny na różne kierunki ale ta wrzutka.. taka sobie :)
nio.. Lwów to już inna sprawa, teraz to troszke lepiej wygląda :)

ja za ok. miesiąc lecę z WAW Alitalia do AUH przez FCO i BEY ze stopem w FCO ja jednym bilecie za 900 zł. ( jeśli do tego czasu nie zbankrutuje Alitalia) .Szkoda że nie dało rady zrobić stopa w BEY.. :(
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 20 Lut 2013 21:07 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Świetna cena,bez dwóch zdań.
A propos Bejrutu - byłem w tamtym roku m.in w stolicy Libanu i szczerze mówiąc nie zachwycił mnie ten kraj.
Może nie sam kraj,ale ludzie.Zdecydowanie bardziej gościnnych i uczciwych ludzi spotkałem w Algierii czy Omanie.
To tak na marginesie,ale jeden pełny dzień w Bejrucie byłby na pewno fajny.
Image
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 20 Lut 2013 21:41 

niebieski
co kraj to obyczaj... teraz pewnie sie szybko nie wybiorę do BEY.. Lot cienko przędzie... nie przyczynię sie do jego straty kupując bardzo tani bilet bo ich nie mają... :(
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: kucharjb oraz 11 gości