Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Lut 2013 10:01 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
Ja bym wbił jednak na któryś z parkingów przylotniskowych..wydasz te 170 PLN i masz święty spokój :)

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 19 Lut 2013 12:21 

|...o...| napisał(a):
Mozecie podpowiedziec gdzie zaparkowac tanio w Warszawie samochod na zagranicznych numerach rejestracyjnych, na 20 dni ?
Bo cos mi wyglada ze ta promocja Emirates nie bedzie mnie tanio kosztowala :( .

ja zawsze parkuję na spokojne ulicy 16 Wrzesnia i ostatnio stał tam samochód przez 2 miesiace.Jest to małe osiedle na peryferiach W-wy
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 19 Lut 2013 12:27 
Awatar użytkownika

niebieski
FLY PARK to 145PLN+5PLN/kolejna doba

myślałem że jesteś w Polsce, bo tak to faktycznie nie wiem czy się opłaca ;)

Modlina nie otworzą na 100 %

#4 PostWysłany: 19 Lut 2013 14:33 
Awatar użytkownika

niebieski
to może z Berlina do Warszawy też pociągiem?
nie ma mordęgi jak w autobusie ale najtaniej to chyba 29euro za osobę OW
tyle że w 8 godzin wygodnie robisz całą trasę Hamburg-Warszawa :)

#5 PostWysłany: 19 Lut 2013 15:06 
Awatar użytkownika

srebrny
Parking na Żwirki i Wigury bardzo blisko przystanku 175, 20 dni za około 110zł.
http://parking.eurostyle.pl/index.php
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 19 Lut 2013 15:39 

srebrny
moim zdaniem spokojnie trzeba do tego podejść.
Jeżeli nie masz Ferrari to zaparkuj po prostu gdzieś na linii autobusu 175 przy blokach. Okolice Żwirki na Ochocie i we Włochach są stosunkowo spokojne. Zaparkowany samochód pod blokiem, nawet 3 tygodnie, spokojnie postoi. To już nie te czasy, że kradli 50 samochodów na dobę w Warszawie. Ja tam zawsze parkuje, co prawda nie na 3 tyg,, a max 1 tydz. i nic nigdy się nie stało.
Mało tego, kiedyś pamiętam, że pod wiaduktem Hynka/Żwirki stał samochód na angielskich blachach chyba z pół roku, już wręcz okna miał zakurzone. Dodam, że tam nie wolno parkować i chyba odholowali go dopiero jak robili remont tego wiaduktu... :)
Moim zdaniem korzystanie w Warszawie z tych parkingów "drive&fly" to zbędne wydawanie kasy. O ile nie ma zakazu parkowania, samochód stoi pod blokiem na parkingu to nic mu sie nie stanie.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 19 Lut 2013 19:05 

|...o...| napisał(a):
@magurycz: ta ulica jest w nowych wlochach ?? bo nie moge namierzyc poprzez google maps

W sumie to mam koszta 2os. z Hamburga 235l benzyny na 1800km + parking 210zl okolo 330EUR,
bilet do Berlina kolej 2x30EUR+2x20EUR PolskiBus ktory chyba nie bedzie juz jezdzil w maju 100EUR i mordega w autobusie,
tanie linie chyba poprzez Stockholm lub Londyn i wtedy cztery razy doplata za dwie walizki,
KLM poprzez Amsterdam 2x160EUR .... i promocyjna cene EM juz nie jest taka promocyjna.

Bede musial znalesc chyba jakis parking przy ulicy i zdjac noge troche z gazu ;)

a przepraszam bo już ją zmienili na jakiegoś błoosławionego -sie dowiedziałem
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 19 Lut 2013 19:15 

Loty: 4
Kilometry: 18 116
Krajów: 3 / 1.4%
panprofesor82 napisał(a):
Parking na Żwirki i Wigury bardzo blisko przystanku 175, 20 dni za około 110zł.
http://parking.eurostyle.pl/index.php

Potwierdzam, parking Eurostyle.

Chyba wychodzi najtaniej z tym wszystkich parkingów.

Zadzwoń zrób rezerwację i jak zostawisz samochód to zawiozą Cię na lotnisko.
Potem jak przylecisz dzwonisz do nich i przywożą Cie spowrotem na parking.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 25 Kwi 2013 21:37 

niebieski
polecam osiedle strzeżone Marina :-)
róg żwirki i racławickiej. wjazd od racławickiej (wystarczy powiedzieć ochronie, że się na pizze jedzie).
osiedle ma monitoring, full płotów i obchody ochrony. prawdziwe getto. tylko czasem trzeba się naszukać miejsca, bo dużo osób tak zostawia, a właściciele mieszkań mają po trzy samochody (a tylko jedno miejsce w garażu)
wadą jest, że trzeba się kawałek przejść do autobusu. albo zamówić taksę (jakieś 20zł z napiwkiem do lotniska).
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 10 Paź 2013 21:42 

Zbanowany
A ja polecam http://www.parking-lotnisko.pl/
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 10 Lip 2014 15:11 
Awatar użytkownika

Loty: 64
Kilometry: 148 809
Krajów: 25 / 11.7%
niebieski
To podrzucę świeże info na temat EUROSTYLE na żwirki.

Na lotnisko przyjechaliśmy między 4-5 rano, na miejscu klienci już nas przestrzegali przed parkingiem, że lipa, chamstwo itp. fakt, Pani Gosia nie kipi miłością do ludzi, ale jest konkretna i tyle. Poza tym Ci sami klienci sami nie wiedzieli gdzie oni auto zostawili więc świadczyło to jedynie o ich braku rozgarnięcia :)
Okazało się że musimy pojechać na drugi parking tuż obok, wjazd tutaj: http://goo.gl/maps/hVBBV . Nie wyglądało to za ciekawie, przy wjeżdżaniu na pierwszy z lewej plac już zaryłem zderzakiem, ale ale ok, mam niskie auto. Zostawiliśmy auto na kilkanaście dni na opustoszonym od ludzi terenie, niby monitorowanym, ale chyba przez satelitę. Podobno ubezpieczonym, ale nie wiem przez kogo.

Skończyło się ok, ale inni pasażerowie musieli czekać na nas z powodu uszkodzenia naszego bagażu, zamiast zrobić rundkę, odwieść innych to czekali 15 minut aż my dojdziemy i stąd są pewnie te opinie. Ogólnie parking daje radę, ale wolałbym chyba żeby auto stało przy cywilizacji a nie na opuszczonym terenie starego zakładu. W dodatku podczas wyjazdu po parkingu wędrował jakiś żul/bezdomny z wózeczkiem także nie uznaję parkingu za bezpieczny.

Następnym razem raczej wybiorę inny parking :) Dopłacę kilkanaście złotych, ale będę miał lepsze wspomnienia.
 Profil Relacje PM off
Raphael uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości