Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Sty 2013 15:03 

Witam,
powoli ogarniam wycieczke jak w temacie, wiem, że jest troche wcześnie ale nie chciałbym czegoś przegapić, szukam jakiś atrakcyjnych połączeń, póki co najtaniej jakie znalazłem to 2700 bo Tajlandii! Może macie jakie pomysły ew. sugestie!
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 19 Sty 2013 18:18 

Hej,
To możemy komunikować się w temacie, ja mam zabukowany póki co hotelik w Wietnami 1.01.-7.01 - była okazja za 1$ za noc,
teraz będę myślała o planie, co gdzie kiedy.
Nasz planowany start to okolice 10 grudnia 2013 :)
Lotów też będę szukała, więc jak na coś się natknę - dam znać i liczę na info tez z Twojej strony :)

Pozdr
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 19 Sty 2013 18:34 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
Po pierwsze - czytamy regulamin
Po drugie: skąd, na ile, kiedy ('pod koniec 2013 jest mało precyzyjne')
Po trzecie: Etihad + Air Berlin z Gdańska jest za 1820zł do BKK, z Krakowa niewiele drożej np na wrzesień
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 21 Sty 2013 11:53 

to się poprawiam;]
okres to grudzień- styczeń 2013, czas trwania 3 tyg, bilet również z powrotem, na bank zachaczamy o tajlandię oraz kambodżę, lot nie musi być z tych samych miejsc.
co do bagażu to raczej rejestrowany, dopuszczam przesiadki, generalnie ważna jest cena nie wygoda!

@kasia. czekam na niusy jak coś znajdę dam znać, jaki macie wstępnie plan wycieczki jak można wiedzieć jak coś, żeby nie zaśmiecać to możelepiej prv.

Pzdr
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości