Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Sty 2013 01:38 

Hej ;))
Aby poprawić sobie humor w ten zimowy wieczór zaczęłam planować wakację. I tu mam do Was ogromną prośbę. Nie mam doświadczenia w szukaniu najkorzystniejszych ofert jeśli chodzi o bilety samolotowe, dlatego też zwracam się do Was.

Potrzebuję:
biletów dla 3 osób ;
trasa : Warszawa Modlin/Okęcie ---> Barcelona ---> Warszawa Modlin/Okęcie;
czas : sierpień 2013, 7 dni ;
Bagaż: bagaż rejestrowany :
przesiadki : dopuszczalne ;
nocleg na lotnisku : wolałabym uniknąć, tak samo jak ekstremnalnie wczesnej godziny wylotu z Barcelony oraz bardzo późnej godziny przylotu tam, w Polsce godzina nie gra roli;

I mam jeszcze jedno pytanie : Czy za biletami rozglądać się już , jeśli nie to kiedy najlepiej, albo ewentualnie znalezione w jakiej cenie brać w ciemno?

Z góry dziękuję za poświęcony czas, chęci i pomoc ;)
M.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 19 Sty 2013 15:37 

za wcześnie na sierpień :)

BTW Musisz się liczyć z tym,, ze sierpień nie jest tanim miesiacem do latania. Może coś pokaże się już pod koniec kwietnia na sierpień, ale nie liczyłbym na jakies super promo itp itd
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 19 Sty 2013 16:43 

Dzięki ;)

Wiem właśnie o tym , że sezon w pełni wtedy. Nie liczę na jakies hiper ekstra mega promocje, po prostu chcę znaleźć coś co nie będzie kosmicznie drogie i linie ze mnie zedrą wszystko, tylko tyle ;))
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 19 Sty 2013 17:08 
Moderator forum

Witam,
rozważ czy dasz radę spakować się w podręczny,
jeśli nie to raczej loty bezpośrednie wizza (wylot o 6ej rano) lub ryana , tu szukanie jest łatwe ,
obserwuj czy ceny nie zniżają się do poziomu który dla Ciebie jest do przyjęcia
ile w tym roku, zobaczymy, raczej kilkaset zł niż kilkadziesiąt, ale a nuż k<4 ?
lub poluj na szaloną środę LOTu
Tak czy tak trza czatować

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości