Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Sty 2013 15:07 

Loty: 35
Kilometry: 85 625
Krajów: 16 / 7.5%
Mamy duży wózek (Phil&Teds), niezbyt ładnie się składa, jest ciężki i do tego trzeba odpiąć kółko.
Zastanawiam się, czy będzie jakiś problem z przewiezieniem tego wózka w samolocie (do pary z niemowlakiem)? Obawiam się, żeby mi tego kółka nie zgubili. Ewentualnie może mogę je samo wziąć na pokład (nikt się nie powinien chyba na płycie lotniska do tego przyczepić)?
Macie jakieś doświadczenie z przewożeniem tak nieporęcznego wózka?

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 08 Sty 2013 15:34 

Jeśli lecicie z maluszkiem żaden wózek nie powinien być problemem. Może faktycznie przed wejściem do samolotu (jeśli ono odbywa się idąc po płycie lotniskowej) lepiej zabrać ze sobą koło, jeśli obawiacie się jego zgubienia. Innym sposobem jest zafoliowanie całego wózka, ale to może być bardzo uciążliwe dla rodziców, gdyż przez jakis czas zostają z dzieckiem na rękach.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Sty 2013 16:24 

niebieski
Kółko zakleić w torbie pod wózkiem. Wózek i tak musi być odpowiednio zabezpieczony.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Sty 2013 12:51 

problemu na pewno nie będzie. Miałam przy pierwszym dziecku taką taczkę trójkołową Mothercare. Bardzo wygodny wózek ale mega ciężki i składał się paskudnie, dlatego raz go wzięłam do samolotu. Potem nabyłam lekkiego maclarena i do tego miałam dla starszaka przyczepkę. Na płycie lotniska odczepiałam przyczepkę i brałam ją do samolotu. Myślę, że z kołem też najlepiej tak zrobić, zabrać ze sobą żeby się gdzieś nie zapodziało. pozdrawiam

#5 PostWysłany: 16 Sty 2013 22:40 

A jakimi liniami lecicie? Chce kupić podobny wózek (firmy Obaby) dla mojej dwójki i zastanawiam się czy nikt nie będzie się czepiał na lotnisku, że duży i ciężko się składa.
Dajcie znać jak było z tym wózkiem.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość