Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Sty 2013 19:55 

Witajcie. Mój pierwszy post i pytanie.

Potrzebuje porady czy warto skorzystać z obecnej promocji LOTu gdzie bilety zaczynają się od ~1850zł. Czy też warto poczekać może coś się jeszcze trafi ciekawszego ?

Ogólnie potrzebuje 2 lotów
- pierwszy lot na około 8 tygodni czasu wylot styczeń lub luty. (miło o loty bezpośrednie)
- drugi lot na 2-3 tygodnie tak by złapać weekend majowy. Ale jak się nie uda to biedy nie będzie. ( może być z przesiadką nie za skomplikowaną logistycznie :)

Oba loty mają elastyczne terminy. Pytanie czy warto czekać czy lepiej zamówić w tej promocji lotu ?
Dzięki za podpowiedź doświadczonych użytkowników.

Pozdrawiam
Marcin
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 02 Sty 2013 22:36 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Korzystając z wyszukiwarki f4f mamy już podgląd na promocyjne ceny: http://www.fly4free.pl/?s=nowy+jork

Jeśli ma to być lot bezpośredni to tylko LOT pozostaje.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Sty 2013 22:55 

Dzięki Hubert za odpowiedź.
Z twego linku znalazłem tańszy lot niż w "szalonej środzie" z Lufthansa bezpośredni. ~ 1700zł

A pozostałe z wyszukiwarki f4f z przesiadkami są dla mnie zbyt skomplikowane.
Czy uważasz że da się zaoszczędzić powiedzmy ~300zł kombinując z mniej trudnymi przesiadkami ?
np. z WAW do jakiegoś miasta w Europie i stamtąd do NYJ i powrotny podobnie.. Nie chce mieć przesiadek gdzieś poza europą po kilka kilkanaście godzin. 1-4 godziny ok.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Sty 2013 23:01 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Już pisałem. Lufthansa nie oferuje lotów bezpośrednich do NYC.

Przyszłości przepowiadać nie mogę, więc nie wiem czy pojawi się promocja akurat na pasujący termin :) a czy warto gdzieś rozpocząć podróż w Berlinie, Pradze czy Wiedniu aby 200-300 zł zaoszczędzić to już odpowiedzieć samemu trzeba na to pytanie.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 02 Sty 2013 23:15 

Ok masz racje dałem dalej w wyszukiwarce i wyświetliło loty z przesiadkami....
Dzięki jeszcze raz.

To jeszcze powiedz czy często w szalonej środzie są loty do USA w podobnej cenie 1800-1900zł ?
bo nie wiem czy klikać bilet dziś czy jeszcze może za 1-2-3 tyg. coś trafię w podobnej cenie.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 02 Sty 2013 23:19 

niebieski
A masz jakiś problem z komputerem, żeby sprawdzić ceny z Szalonej Środy do NY? Zawiesza się na tym zapytaniu?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości