Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 99 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 25 Maj 2011 13:44 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 721 797
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
Jezeli jestes zainteresowany Palmitos Park, warto kupic bilety wstępu bezpośrednio na ich stronie. Podchdzisz do okienka tylko z dokumentem tozsamosci i wydrukowanym emailem z boletem i jego numerem.
Oszczednosc istotna. Mnie Plamitos Park rozczarowal pokaz delfinow trwa moze max 10 minut.
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#22 PostWysłany: 25 Maj 2011 13:48 
Awatar użytkownika

niebieski
Co do cabreramedina:
Na Gran CAnarii jeszcze nie byłam - więc nie wiem na 100%, bo rezerwację auta przejmuje Cicar, ale cabrera na Lanzarote miała swoje mapki kolorowe i foldery z atrakcjami opisanymi szczegółowo. Na mapkach dokładne drogi wraz z numeracją - nam całkowicie wystarczyło. Zakładam, że skoro w opisie przy zagwarantowanych dodatkach w cenie jest mapa, to będzie;)
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 25 Maj 2011 15:19 

correos napisał(a):
Mnie Plamitos Park rozczarowal pokaz delfinow trwa moze max 10 minut.

Do końca nie jestem zdecydowany - jeszcze. Byliśmy w Marineland na Majorce - tam pokaz delfinów trwał ok 30 min. Więc nie idę konkretnie na delfiny. Decyzja zapadnie wkrótce :) Mimo to dziękuję za wszelkie pomocne informacje.

#24 PostWysłany: 25 Maj 2011 15:20 

correos napisał(a):
Mnie Plamitos Park rozczarowal pokaz delfinow trwa moze max 10 minut.

Do końca nie jestem zdecydowany - jeszcze. Byliśmy w Marineland na Majorce - tam pokaz delfinów trwał ok 30 min. Więc nie idę konkretnie na delfiny. Decyzja zapadnie wkrótce :) Mimo to dziękuję za wszelkie pomocne informacje.

#25 PostWysłany: 25 Maj 2011 15:30 
Awatar użytkownika

niebieski
bo76 napisał(a):
Co do cabreramedina:
Na Gran CAnarii jeszcze nie byłam - więc nie wiem na 100%, bo rezerwację auta przejmuje Cicar, ale cabrera na Lanzarote miała swoje mapki kolorowe i foldery z atrakcjami opisanymi szczegółowo. Na mapkach dokładne drogi wraz z numeracją - nam całkowicie wystarczyło. Zakładam, że skoro w opisie przy zagwarantowanych dodatkach w cenie jest mapa, to będzie;)

po wyjsciu z samolotu na lotnisku mozna wziac darmowe mapki, takze tak czy inaczej nei powinno byc problemu z dotarciem gdziekolwiek :)
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 25 Maj 2011 15:35 

niebieski
Ja w Palmitos Park byłem w styczniu 2011 r. pokaz delfinów trwał spokojnie ze 30min, do tego pokaz papug i dzikich ptaków. Ja byłem zachwycony tym co zobaczyłem i polecam każdemu.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 25 Maj 2011 15:40 

Palmitos Park: wg. mojej opinii dość droga atrakcja. Fajny show Delfinów (ok 30min) oraz ptaków (ok 40min). Papugi średnie. My stwierdziliśmy, że trzeba zaliczyć.

Samochód: tutaj 27.763924,-15.562158 (av. de Italia, na przeciw Parque Tropical), mała wypożyczalnia o nazwie Drago - dorwaliśmy Forda Focus z 2006r, 5 miejsc, w przyzwoitym stanie z full ubezpieczeniem za 25E/dzień. Najlepsze jest to, że nie wymagali ani karty kr, ani żadnego depozytu. Po prostu płacisz 25E i dostajesz kluczyki :) Ich cena listowa za to auto to 35E. 25E dali w ogóle bez targowania.

M
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 25 Maj 2011 16:56 
Awatar użytkownika

correos napisał(a):
Jezeli jestes zainteresowany Palmitos Park, warto kupic bilety wstępu bezpośrednio na ich stronie. Podchdzisz do okienka tylko z dokumentem tozsamosci i wydrukowanym emailem z boletem i jego numerem.
Oszczednosc istotna. Mnie Plamitos Park rozczarowal pokaz delfinow trwa moze max 10 minut.

pokaz trwa ok 30 minut tak jak kilka osób tu pisało.Za dodatkowa opłatą możesz dzieciakowi sprawić frajdę z pływania razem z delfinami,które ciągną dzieciaka po basenie-)

BTW: Moim zdaniem pokaz delfinów w Loro Parku na Teneryfie jest o niebo lepszy a sam Palmitos i tak wygląda ,,nieźle" po pożarze...

pozdrawiam
Darek
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 25 Maj 2011 17:00 

Loty: 94
Kilometry: 229 638
Krajów: 34 / 15.9%
niebieski
U mnie też pokaz delfinów trwał dobre pół godziny, a trzeba sprawdzić na stronie w jakich godzinach są pokazy i pojechać wtedy kiedy da się obskoczyć wszystkie 3 pokazy (papugi, dzikie ptaki i delfiny). Przy ptakach proponuję zaopatrzyć się w czapkę z daszkiem i usiąść przy schodach wtedy posadzą go na głowę i świetna fotka gwarantowana.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 26 Maj 2011 15:17 

exit72: "...Za dodatkowa opłatą możesz dzieciakowi sprawić frajdę z pływania razem z delfinami,które ciągną dzieciaka po basenie-)...".

To nie tak - za kwotę 60E można 30 min przed każdym pokazem iść na tzn. show trenerski, gdzie w grupie kilku osób + trener ma się kontakt z delfinami. Kontakt z brzegu - nie pozwolą wejść do basenu i z nimi pływać. Wybrane osoby wsiadały na deskę i takie pływadło i były wraz z trenerem pchane przez delfiny.

M
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 26 Maj 2011 16:46 
Awatar użytkownika

jasfasola napisał(a):
exit72: "...Za dodatkowa opłatą możesz dzieciakowi sprawić frajdę z pływania razem z delfinami,które ciągną dzieciaka po basenie-)...".

To nie tak - za kwotę 60E można 30 min przed każdym pokazem iść na tzn. show trenerski, gdzie w grupie kilku osób + trener ma się kontakt z delfinami. Kontakt z brzegu - nie pozwolą wejść do basenu i z nimi pływać. Wybrane osoby wsiadały na deskę i takie pływadło i były wraz z trenerem pchane przez delfiny.

M

,,...ciągną dzieciaka po basenie.." miałem na myśli oczywiście,że na desce.W ubiegłym roku odbywało się to w czasie pokazu gdzie jedno dziecko było w canoe przez które przeskakiwały delfiny a drugie było z instruktorem pchane na desce.-)

pozdrawiam
Darek
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 28 Maj 2011 23:52 

Widzę, że Palmitos to kopia Marineland'u na Majorce (fajne jak ma się dzieci) , Chyba jednak wybiorę się na Aqualand - "prawie" jak Tatralandia. Prawie robi różnicę (w cenie ) :)

#33 PostWysłany: 29 Maj 2011 00:05 
Awatar użytkownika

niebieski
My też już mamy za sobą Seelife w Maladze, więc pewnie też tym razem wybierzemy aquapark;)
Tam też mieliśmy delfiny, pokaz tresury fok, ptaki drapieżne i pingwiny były = fajna sprawa, ale myślę, że dublowanie po raz kolejny podobnych atrakcji mojej ekipie nieletmich by się znudziło;)
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 29 Maj 2011 00:13 

W moim przypadku "odpowiednio nakierowana" rozmowa z dziećmi przyniosła efekt. I tak sądzę, że Tatrlandia bije Aqualand na łeb, na szyję. Jak toś z Was był tu i tu - proszę o komenty.

#35 PostWysłany: 30 Maj 2011 23:01 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
nowe bilety wrzucają. 16 euro
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 04 Cze 2011 18:20 
Awatar użytkownika

niebieski
Ponieważ wylot do Magdeburga jest o 6 rano, zapytam bezpośrednio w tym wątku:
czy ktoś z Was wypożyczał samochód na GC ze zwrotem przed 6 rano? Która wypożyczalnia oferuje zwrot w takich godzinach, najlepiej bez opłat? ;)
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 04 Cze 2011 19:27 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja biorę z Cabrera medina, mają w cenie zwrot w "kosmicznych godzinach" - na Gran CAnarii przejmuje ich rezerwacje cicar - to siostrzana spółka tego samego włąściciela, te same warunki - bardzo korzystne, sprawdzeni osobiście + same pozytywy na tripadvisor.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 04 Cze 2011 20:52 
Awatar użytkownika

niebieski
a to nie jest jakieś podejrzane, że na cabrera medina 4 dni kosztują 80 euro, a na cicar.com 105 za ten sam samochód?
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 05 Cze 2011 01:31 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie wiem - cabrera ma poza promocjami takie same ceny, jak cicar, ale ma tygodnie promocji - wtedy auto z wyższej półki dostajesz w cenie klasy a. Ja pierwszy raz wypożyczając z nimi przeczytałam wszystkie opinie o nich, jakie znalazłam na Tripadvisor, polecani w 100%, jak i autoreisen, na LAnzarote faktycznie co drugie auto z ich logo jeździ, ja mam pozytywne doświadczenia, więc polecam.
Kiedy interesowałam się autem po kupnie lotu, w kwietniu - kosztowało 310 euro, w tygodniach promocji zakukowałam za 239 na dwa tygodnie astrę, więc jestem zadowolona.
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 05 Cze 2011 10:20 
Awatar użytkownika

luxyfer napisał(a):
Ponieważ wylot do Magdeburga jest o 6 rano, zapytam bezpośrednio w tym wątku:
czy ktoś z Was wypożyczał samochód na GC ze zwrotem przed 6 rano? Która wypożyczalnia oferuje zwrot w takich godzinach, najlepiej bez opłat? ;)

dokumenty i kopertę dostajesz przy wynajmie samochodu.Tą sama kopertę z kluczykami wrzucasz przez szparę w drzwiach wypożyczalni.

pozdrawiam
Darek
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 99 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: lotnikx oraz 15 gości