Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Wrz 2026 14:26 

Cześć!
Szukam samodzielnego i bezproblemowego współtowarzysza – wyłącznie mężczyzny, najlepiej w zbliżonym wieku – do wspólnego odbycia podróży i dzielenia kosztów najtańszej kabiny wewnętrznej (bez okna) na statku linii Princess Cruises – statek Discovery Princess.

Oto szczegóły planowanego rejsu:
• Termin: 28 sierpnia – 4 września 2027 roku (7 nocy)
• Trasa: Alaska (start: Anchorage / port Whittier) – Kanada (meta: Vancouver)
• Linia: Princess Cruises

O mnie: Mam 57 lat i duże doświadczenie w samodzielnym podróżowaniu. Będzie to już moja druga podróż na Alaskę, więc znam specyfikę tego kierunku.
Na statku zależy mi przede wszystkim na optymalizacji kosztów – kabina służy głównie do spania, a dnie wolę spędzać na pokładzie i na lądzie.

Koszty: Cena za rejs za jedną osobę wynosi 800 USD plus obowiązkowe napiwki (około 100 USD).
Ważna uwaga logistyczna: Ten 7-dniowy rejs będzie dla mnie tylko elementem dłuższej podróży, dlatego towarzystwa szukam tylko i wyłącznie na ten konkretny odcinek rejsowy. Przylot na Alaskę oraz pobyt po rejsie w Vancouver organizujemy już niezależnie.

Jeśli masz ochotę na wspólną męską wyprawę, chcesz zobaczyć lodowce Alaski i nie przepłacać za pojedyncze obłożenie kabiny, napisz do mnie w wiadomości prywatnej na Whatsapp +48515050447 lub maila bdf.arek@wp.pl.
Omówimy szczegóły, koszty i poznamy się bliżej przed rezerwacją.
Pozdrawiam!
Arkadiusz Buchman
https://sites.google.com/site/traveller ... -arkadiusz
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 10 Wrz 2026 15:25 

platynowy
Jakie znaczenie ma Twoje doświadczenie, jeśli szukasz towarzysza wyłącznie po to, by zoptymalizować koszt kabiny? Pytam z ciekawości, ponieważ dwukrotnie podkreśliłeś ten aspekt.
 Profil Relacje PM off
8 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości