Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 19 Sie 2026 12:36 

Loty: 181
Kilometry: 377 765
Krajów: 61 / 28.5%
niebieski
Ta strona aplikacyjna ma chyba trochę nieaktualne ceny. 17 USD dla Polski za wjazd jednorazowy.

@marcin.krakow Na ile przed wyjazdem aplikowałeś i jak długo czekałeś na jakąś odpowiedz? Bo nie wiem ile ważny jest ten permit przed faktycznym lądowaniem w Dhace. W FAQ nic na ten temat nie piszą.
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#42 PostWysłany: 19 Sie 2026 17:33 
Awatar użytkownika

Loty: 635
Kilometry: 1 157 204
Krajów: 118 / 55.1%
platynowy
Wnioskowałem 13 lipca i podawałem datę przylotu i przewidywaną długość pobytu w dniach

@Szymon2020 nie wiem czy obowiązkowe

Ostatnio edytowany przez marcin.krakow, 19 Sie 2026 18:09, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#43 PostWysłany: 19 Sie 2026 17:43 
Awatar użytkownika

Loty: 274
Kilometry: 378 378
Krajów: 68 / 31.8%
platynowy
@marcin.krakow czy korzystanie z tej strony jest obowiązkowe? Nie można złożyć wniosku o VoA w zwykły sposób? (czyt. po przylocie, papierowo - coś jak w Laosie)

BTW czy ktoś może wyrabiał wizę w ambasadzie w Waw? (edit: też piszą na stronie ambasady, że wniosek się składa przez ww stronę - https://warsaw.mofa.gov.bd/pages/static ... e1c05aa3fc )

Cytuj:
Dear Sir/Madam,

Thank you very much for your message. Please note the following:

1. Please log on to the website: www.visa.gov.bd and submit your Visa Application online. After submitting, please take a print out of the Application Form with the bar-code. You will get a PDF copy of the application. Send us by email the PDF copy of the filled in Application Form.

2. Please send us by email the scanned copy of the Passport and the Invitation Letter from Bangladesh.

Once we receive and process these documents, you have to pay the Visa Fee in the designated Bank Account. The Bank Account Number and amount will be informed later after the initial processing.

Please send the email to the following addresses:

mission.warsaw@mofa.gov.bd

hoc.warsaw@mofa.gov.bd

Sincerely,

Embassy of Bangladesh

Warsaw, Poland

https://www.facebook.com/zamiedzaidalej
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 20 Sie 2026 13:06 
Awatar użytkownika

Loty: 398
Kilometry: 705 675
Krajów: 90 / 42.1%
niebieski
@marcin.krakow jeszcze jedno pytanie, jak jest z miejscem wolnym w paszporcie? czytam, że wymagają 2 stron wolnych obok siebie. Pilnują tego?

#45 PostWysłany: 20 Sie 2026 13:50 
Awatar użytkownika

Loty: 635
Kilometry: 1 157 204
Krajów: 118 / 55.1%
platynowy
mi się wbili obok całkowicie zajętej strony, a na tej co się wbili też już jakaś pieczątka była. Co prawda mam kilka całkiem wolnych stron pod koniec, ale gość przewertował paszport od przodu i wbił się na pierwszym wolnym miejscu. Wbijają stempel, nie ma wizy-naklejki na całą stronę
 Profil Relacje PM off
Legion1 lubi ten post.
Legion1 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość