Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Polska - Wiedeń
#1 PostWysłany: 03 Gru 2012 15:13 
Awatar użytkownika

niebieski
21 grudnia mój szwagier wraca z Wiednia autem, więc mogę z nim wracać. Powstała więc myśl, żeby sobie wpaść i pooglądać wiedeński jarmark bożonarodzeniowy, odwiedzić Primark i może jakieś drogerie. A poza tym wyrwać się z toku studia/praca :roll: .

Macie jakieś pomysły na tanie połączenie? Powiedzmy, że najdogodniejsza jest dla mnie Warszawa, ale nie będę płakać przez Katowice, Poznań czy Gdańsk. Macie jakieś tanie pomysły oprócz PB (w sensie docelowo nie tańsze od PB, tylko bardziej wygodne)?

Acha, najchętniej wybrałabym się tylko na dzień (21 wyjeżdżamy ok. 23), więc pasuje mi 20, 21 samolotem bądź inne opcje nie wymuszające brania 5 noclegów.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Polska - Wiedeń
#2 PostWysłany: 04 Gru 2012 00:07 

Air Berlin z Gdańska chyba najtaniej (~460 PLN) i najszybciej (3h40')
AB8483 GDN 07:05PM TXL 08:10PM DH8 AB8752 TXL 09:35PM VIE 10:50PM A320
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Gru 2012 00:34 
Awatar użytkownika

srebrny
Radzilbym tez poszukac w low-costach lotu z przesiadka do Bratyslawy, a pozniej szybki transfer naziemny do Wiednia :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Gru 2012 03:10 

Ja polecam eurocity polonia albo sobieski z Warszawy. W promocji za 29 euro, a nie jedzie aż tak długo...Około 8 godzin z tego co pamiętam. Z przesiadką, dojazdami na lotnisko, do miasta pewnie wyjdzie podobnie czasowo.

#5 PostWysłany: 04 Gru 2012 15:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzięki za propozycje. Biorę osobę 50+, więc chyba jednak zdecydujemy się na pociąg - cena taka sama, jak za 12 godzin jazdy PB. O ile dobrze pamiętam, to bilet można kupić na 30 dni przed odjazdem. Ciekawe, czy najtańsze jeszcze dostanę, w razie czego trzeba będzie wydać te 160 zł (a w Wiedniu podobno jedyna opcja na ten pociąg to 59 bądź 69 e, jechałam kiedyś pociągiem z jedną dziewczyną z Erasmusa i mi opowiadała).
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość