Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wypłaty kartą MC Revolut w bankomatach Euronet często obciążane są prowizją nie do ominięcia (sieć bankomatów rozpoznaje kartę jako zagraniczną i nakłada własną prowizję). Visa Revolut na razie nie, ale warto uważać.
Ponadto należy zawsze wybrać opcję obciążenia w lokalnej walucie, by uniknąć przewalutowania po kursie Euronetu.

Zasilanie revoluta kartami kredytowymi jest obciążone prowizją w następujących bankach:
- Citi Handlowy 10%, min 20zł
- BNP Paribas od 1/4/24 (2%)
- Ikano Bank
- Pekao Karta Kredytowa z Żubrem - 7% (pakiet standard), 5% (pakiet złoty), 3% (pakiet platynowy).

Uwaga: Zamieszczanie referali jest możliwe wyłącznie w wątkach łańcuszkowych. Możliwość zamieszczania referali mają jedynie osoby posiadające minimum niebieski status i pół roku stażu. regulamin-dzialania-watkow-lancuszkowych,82,44721

Spis banków z darmową wypłatą z Revoluta: https://www.dropbox.com/s/ajifjmncdazhz ... .xlsx?dl=0

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8783 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 436, 437, 438, 439, 440
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Revolut
#8781 PostWysłany: 10 Lip 2026 18:41 
Awatar użytkownika

srebrny
Czy ktoś miał problem z limitem doładowania Revoluta poprzez Apple Pay? Od tygodnia koresponduję z milionem konsultantów, którzy są pewnie botami i jak grochem o ścianę. Dostałem informację, że 6 lipca limit miesięczny miał się zresetować, ale nadal nic nie działa. Mimo że przy Apple Pay używam zweryfikowanej przez Revoluta karty. Jakieś pomysły jak to naprawić? Miał ktoś podobną sytuację?

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#8782 PostWysłany: 10 Lip 2026 20:51 
Awatar użytkownika

Loty: 584
Kilometry: 1 031 230
Krajów: 86 / 40.2%
platynowy
A próbowałeś doładować z pominięciem Apple Pay (wpisać bezpośrednio dane karty) ? Albo inna karta? Ja bym sprawdzil tak, czy nie masz jakiegoś cichego bana.
 Profil Relacje PM off  

#8783 PostWysłany: 11 Lip 2026 17:10 
Awatar użytkownika

srebrny
Z pominięciem Apple Pay działa bez zarzutu- wszystkie karty podpięte do Apple Pay działają będąc ręcznie podpięte do Revoluta. Ale z wygody zależy mi na tym by jednak bezproblemowo korzystać z tej pierwszej opcji. To co mi odpisuje chat to właśnie informacja, że limity się zresetują. Tym razem jutro na kwotę 3000 PLN. Jestem w 100% pewien, że tak nie będzie, bo od tygodnia już powinno się wszystko zresetować. Więc podejrzewam jakiegoś buga, ale nie wiem jak to załatwić z Revo skoro chat jest anty-pomocny ;)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8783 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 436, 437, 438, 439, 440

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość