Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Gru 2012 03:40 

niebieski
Witam. Proszę o pomoc. Mam zarezerwowany lot do Barcelony, gdzie ląduję w dniu 23.03.2012 r. Chętnie bym z BCN poleciał na jakąś wyspę hiszpańską na jeden, dwa dni /2 osoby/, lub do Madrytu. 25.03. mam już zarezerwowany hotel w BCN więc chcę być tam 25.03. Dziękuję Pozdrawiam

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 01 Gru 2012 10:25 

Loty: 12
Kilometry: 62 544
Krajów: 6 / 2.8%
niebieski
Możesz polecieć np. na Majorkę Ryanairem. Ja tak zrobiłem będąc w Barcelonie (wrzuciłem relację jakiś czas temu).

Zapraszam również na profil facebookowy: https://www.facebook.com/seetheworld89/
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 01 Gru 2012 11:28 

niebieski
nie żebym się czepiał, ale chyba masz na myśli marzec 2013 ;)
Tak jak Mikołaj napisał, na Majorkę są 3 loty każdego dnia (na razie jeszcze cena zaporowa), więc trzeba być czujnym, choć z drugiej strony to okres przedświąteczny, więc ceny mogą być wyższe
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 01 Gru 2012 12:54 

niebieski
Witam. Tak, tak oczywiście 2013 r. Sprawdzałem, póki co dość wysokie ceny. W jakich cenach można "złapać" taki lot? Kiedy najlepszy okres na zakup? Pozdrawiam

#5 PostWysłany: 01 Gru 2012 13:00 
Awatar użytkownika

srebrny
jakies 6 dych za osobe RT kosztuje pociag do Walencji - polecam te opcje

ew .Lanzarote - marzec jest o tyle kiepski jak chodzi o wyspy ze ani na kanarach ani na balearach raczej sie nie wykapiesz, wiec srednio to ma sens moim zdaniem
ale Lanzarote jest zayebista jak chodzi o krajobrazy
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 01 Gru 2012 13:12 

niebieski
rw30 - miałeś na myśli 60 EUR RT ?
Najtańszą opcję do Valenci z Barcelony znalazłem za 28,65 EUR w jedną stronę (czas podróży niecałe 5h)
wybieram się do Barcelony na 5 dni w styczniu i mam ten sam problem gdzie wybrać się na 2 dni (na Majorce już byłem, Minorka oraz Ibiza jakoś mnie nie przyciągają)
myślałem o Cadaques ale tam dość trudno dostać się publiczną komunikacją. może Tossa de Mar, polecacie ?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 01 Gru 2012 13:33 
Awatar użytkownika

srebrny
ogolnie to jak jedziesz euromed / alaris / talgo [ żaden z nich nie powinien przekroczyć 4h] i masz bilet bez promocji, czyli ok 40 w jedna strone i 40 w druga, to na samym koncu dostajesz 20% zniżki za kupno biletu RT

ale na styczeń myślę że spokojnie kupisz jakieś bilety promocyjne poniżej 30E one way

ew. sprawdź sobie autobus, acz cena wyjdzie podobna a pociągiem wygodniej

Tossa jest świetna latem jak się nurkuje / snorkluje, zimą bez sensu moim zdaniem, poza zamkiem nic tam nie ma
więc lepiej jedź do Walencji
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 01 Gru 2012 13:45 
Moderator forum

tu podobny temat girona-i-okolice-co-polecacie,155,9917
poza tym Tarragona i okolice
miejmy nadzieję że odbiegamy od wysp też z pożytkiem dla Orfika

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 01 Gru 2012 13:50 

niebieski
Abcn...dziękuję za troskę ...masz rację mnie interesuje Wyspa. Pozdrawiam

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot] oraz 3 gości