Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 22 Sty 2026 08:24 

Loty: 51
Kilometry: 135 881
Krajów: 14 / 6.8%
niebieski
wiater napisał(a):
Jestem w Ho Chi Minh. Szukam lokalnych targów owocowych, Street foodów gdzie lokalsi jedzą. Mieszkam w centrum., ale mam transport wiec nie problem jeździć po mieście.

Ta okolica.

https://maps.app.goo.gl/2ZHJtshsyTaJNAxT6

https://maps.app.goo.gl/67RyVnTqPMCqSqor9

Wszystko kręci się wokół tej ulicy. Na mapie na czerwono.
Jak zawsze.

:mrgreen:
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

Wczasy na klifie z widokiem na ocean 🌊☀️ All inclusive na Gran Canarii za 2399 PLN Wczasy na klifie z widokiem na ocean 🌊☀️ All inclusive na Gran Canarii za 2399 PLN
Odkryj hiszpańską wyspę za 1189 PLN 🌊☀️ 4 dni w 4* hotelu ze śniadaniami na Majorce 🇪🇸✈️ Odkryj hiszpańską wyspę za 1189 PLN 🌊☀️ 4 dni w 4* hotelu ze śniadaniami na Majorce 🇪🇸✈️
#22 PostWysłany: 07 Maj 2026 19:15 

Świeżo po - kwiecień 2026 - dwa dni, rozczarowanie, , zamieniłbym na dłuższy pobyt w Da Nang lub Phu Quoc - niestety już po ptokach ;) ale co kto lubi...
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 07 Maj 2026 20:33 
Awatar użytkownika

złoty
no, ja lubię jak mogę sajgonki samemu zrobić, myślę że jednak warto na chwilę tam wpaść i zobaczyć jak to wygląda, chociaż cudów nie ma,
Załącznik:
IMG_20260507_203017_copy_615x1095.jpg
IMG_20260507_203017_copy_615x1095.jpg [ 162.68 KiB | Obejrzany 84 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości