Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 731 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37
Autor Wiadomość
#721 PostWysłany: 16 Lut 2026 13:15 

pabien napisał(a):
Tak, ta sieć tak ma

Wiem, właśnie ale a tyle czasu to nie trwało…

Rozumiem, że Ty tez nie możesz się zalogować w aplikacji i przez przeglądarkę?
 Profil Relacje PM off  

Tani weekend w Wilnie 😍🍺 Loty i noc w hotelu za jedyne 299 PLN ✈️🛌 Tani weekend w Wilnie 😍🍺 Loty i noc w hotelu za jedyne 299 PLN ✈️🛌
Wycieczka na Kretę w supercenie za 999 PLN 🌊😎 Tydzień w hotelu z wyżywieniem 🍴☕ Wycieczka na Kretę w supercenie za 999 PLN 🌊😎 Tydzień w hotelu z wyżywieniem 🍴☕
#722 PostWysłany: 05 Mar 2026 16:19 
Awatar użytkownika

Loty: 327
Kilometry: 381 872
Krajów: 38 / 18.4%
złoty
Tjw1978 napisał(a):
McKinley napisał(a):
nie wiem na jakiej jest zasadzie to bezpłatne śniadanie, bo w wielu hotelach kurortowych śniadanie nie jest darmowe tylko wliczone w cenę typu kołobrzeg, szklarska, świnujście.

Na takiej, że jeśli hotel kasuje ekstra za śniadanie, to osoba z VIP za to nie płaci. A w stawce podstawowej benefit jest ujęty jako "Bezpłatne śniadanie VIP".
I to - moim zdaniem - jeden z najlepszych benefitów programu.

Przykładowo na hotelu w Wilnie: bez VIP-a nocleg kosztuje 108 euro, ze śniadaniem 138 euro, a jako VIP rezerwujesz pokój za 97 euro. Więc masz 40 euro na jednej nocce zysku, gdyby nie było statusu.

Podbijam też kwestię pobyt na 2 noce + pobyt na 1 noc w tym samym hotelu pod rzad, na dwóch różnych rezerwacjach.
Jak zaliczy pobyty?

A testował ktoś co się dzieję w przypadku hoteli z wliczonym śniadaniem gdy przy checkinie zwiększy się liczba gości w stosunku do zarezerwowanej?
Rezerwując dla dwóch osób w Szklarskiej stawka idzie w górę, moim zdaniem to jest ewidentnie koszt śniadania. Czy jeśli zarezerwuję dla jednej a w recepcji będziemy we dwoje to zadziała powołanie się na status VIP czy jednak każą dopłacić?
 Profil Relacje PM off  

#723 PostWysłany: 05 Mar 2026 18:12 

Loty: 527
Kilometry: 603 687
niebieski
W Szklarskiej Porębie nie byłem ale kilka razy zdarzyło mi się (najczęściej w Sobieskim), że w ostatniej chwili zmieniłem liczbę gości czy to z 1 na 2 lub nawet 2+1 dziecko i nigdy nie dopłacałem. Śniadanie VIP też zawsze było dla całej 3-osobowej rodziny.
Jak dobrze kojarzę tylko w Chorwacji musiałem dopłacić do 3-ego śniadania.
 Profil Relacje PM off  

#724 PostWysłany: 05 Mar 2026 18:24 
Awatar użytkownika

Loty: 327
Kilometry: 381 872
złoty
Tylko widzisz, w Sobieskim śniadanie jest opcjonalne i można wziąć nocleg bez niego, po czym dostać gratis jako VIP. Natomiast w Szklarskiej czy w Świnoujściu nie wybierzesz stawki bez śniadania.
 Profil Relacje PM off
Siemion uważa post za pomocny.

#725 PostWysłany: 05 Mar 2026 19:53 

Loty: 419
Kilometry: 582 994
Krajów: 42 / 20.3%
niebieski
W Wiedniu we wrześniu 2025 trzecia osoba musiała dopłacić za śniadanie. W rezerwacji było to wszystko rozdzielone. Śniadanie dla dwóch w ramach VIPa, trzecie dopłacone przy check in.
 Profil Relacje PM off
Siemion uważa post za pomocny.

#726 PostWysłany: 14 Mar 2026 09:36 

niebieski
Też macie problem z naliczaniem pkt i pobytów?
Co chwilę muszę pisać do nich z prośbą o naliczenie.
Teraz czekam już 2 tyg na odpowiedź i naliczenie.

#727 PostWysłany: 14 Mar 2026 21:22 
Awatar użytkownika

złoty
Wczoraj wymeldowanie, dzisiaj punkty (przyznam się, że wczoraj nie sprawdziłem...)
 Profil Relacje PM off  

#728 PostWysłany: 02 Kwi 2026 19:18 

złoty
Promocja: 10K pkt. za pobyt. Min. jedna noc:
https://www.radissonhotels.com/pl-pl/hotele-oferty/10kbonus?
Kod:
Przez ograniczony czas zyskuj 10 000 punktów bonusowych za każdy pobyt w naszych wyróżnionych hotelach – wyselekcjonowanym wyborze najpopularniejszych miejsc.
Niezależnie od tego, czy planujesz szybki wypad czy dłuższą wycieczkę, każdy kwalifikujący się pobyt szybciej zwiększa saldo punktów.
Jak to działa
1. Zarezerwuj pobyt w okresie między 30 marca i 14 kwietnia 2026 r..
2. Do 18 maja 2026 r. zatrzymaj się w jednym z uczestniczących wyróżnionych hoteli.
3. Otrzymaj 10 000 punktów bonusowych za każdy kwalifikujący się pobyt.
 Profil Relacje PM off
xyrxis lubi ten post.

#729 PostWysłany: 13 Kwi 2026 10:18 

HON fly4free
marek2011 napisał(a):
Czy ktoś skutecznie wymieniał punkty RR na punkty SAS?
Mam niewielką liczbę niepotrzebnych tam punktów, więc chciałem to zrobić, ale jakkolwiek nie wpiszę numeru SK wyskakuje błąd "formatu" numeru. Zmiana przeglądarki nic nie daje.

Odpowiem sobie sam : trzeba dodać numer AF/KL lub SK w profilu i dopiero potem zrobić wyminę punktów ponownie wpisując numer FFP. Mile do AF wpadły prawie natychmiast po wymianie.
 Profil Relacje PM off  

#730 PostWysłany: 29 Kwi 2026 20:58 
Awatar użytkownika

złoty
mam nocleg w Radissonie niedaleko muc ale ponieważ lufa skasowała lot nie skorzystam, czy komuś udało się odwołać nocleg bez płacenia, jest bezzwrotny ew można przełożyć termin ale nie planuję tam pobytu w przyszłości ?
 Profil Relacje PM off  

#731 PostWysłany: 09 Cze 2026 14:15 

warto zauważyć, że pojawił się nowy radisson blisko naszej granicy. W Ahlbeck obok świnoujścia otworzył się, a w zasadzie dotychczasowy hotel Strandhotel przemianował się na radissona indviduals, marka dla hoteli niezależnych, które chcą być w sieci. Ceny widzę jak w radissonie w świnujście, co czyni ten hotel totalnie nieatrakcyjnym.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 731 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości