Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 243 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Autor Wiadomość
#241 PostWysłany: 16 Kwi 2026 17:14 

srebrny
https://www.drive4miles.com/en/Default.aspx w lutym wypożyczyłem tutaj. Bez karty, bez depozytu, bez problemów. Wszystko super, gorąco polecam.

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#242 PostWysłany: 07 Lip 2026 08:51 
Awatar użytkownika

niebieski
Jeśli ktoś się zastanawia, jaka jest różnica między wypożyczeniem samochodu w Faro Car Hire a wypożyczeniem bezpośrednio w Marina Rent-a Car na lotnisku w Faro,
w okresie od 5 do 13 listopada, kiedy będę wypożyczał samochód, mam na myśli samochody takie jak Fiat Panda, Kia Picanto i podobne, z pełnym ubezpieczeniem SCDW plus,
to cena w Faro Car Hire wynosi 192 euro, a w Marina Rent-a Car 129 euro.
 Profil Relacje PM off  

#243 PostWysłany: 03 Paź 2026 13:48 

Loty: 106
Kilometry: 139 975
Krajów: 18 / 8.4%
niebieski

Pośrednik: doyouitaly
Wypożyczalnia: Centauro

Samochód: Zarezerwowany Fiat 500 lub podobny za 88 euro na 9 dni, otrzymany Fiat Pandina z 15kkm przebiegu. Były czujniki cofania i apple carplay/andoird auto. Największe zalety to trochę większy prześwit i to że jeździł, skręcał i hamował :D

Odbiór samochodu: Biuro wypożyczani znajduje się poza lotniskiem, jest wahadłowy shuttle bus. Brak kolejki do stanowisk, brak nachalnego wciskania pełnego ubezpieczenia, formalności trwały mniej niż 10min. Niestety nie zaznaczają uszkodzeń na kontrakcie tylko zachęcają do zrobienia video/zdjęć.
Kaucja: 1100 euro blokowane na karcie oraz obciążenie na 100e(depozyt na via verde) + wartość paliwa

Zwrot samochodu: Szybkie sprawdzenie stanu paliwa i podpis na kontrakcie. Po 20min od zakończenia wynajmu kaucja została odblokowana, zwrot za paliwo otrzymałem 3 dnia po zakończeniu wynajmu. Jedynie na zwrot depozytu za via verde czekałem równe 15 dni(nie korzystałem więc szczęśliwie nie doliczyli opłaty za urządzenie)

Podsumowanie: Polecam, rozumiem już czemu wszyscy polecają Centauro. Dałbym jedynie drobny minus za brak zaznaczania nawet tych większych szkód na umowie.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 243 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości