Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 105 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 17 Mar 2026 22:39 

Loty: 200
Kilometry: 494 717
Krajów: 97 / 46.9%
złoty
Jeśli ktoś może, to niech przetestuje esim.io w Maroku. Cały czas dostępna jest oferta 5GB na 7 dni za 1,9 USD (~7,02 PLN). Uważam, że na start to jest bardzo dobra opcja, ale niestety nie mam doświadczenia jak esim.io działa w Maroko (w innych krajach moja opinia jest bardzo na plus).
 Profil Relacje PM off
kameander lubi ten post.
kameander uważa post za pomocny.

Jedno lato, kilka miast 🌆😍 Loty do europejskich stolic w wakacyjnych terminach od 143 PLN 😱☀️
 Jedno lato, kilka miast 🌆😍 Loty do europejskich stolic w wakacyjnych terminach od 143 PLN 😱☀️

Złote Piaski tego lata 🌊🧖 All inclusive w 4* hotelu ze strefą spa za 1879 PLN Złote Piaski tego lata 🌊🧖 All inclusive w 4* hotelu ze strefą spa za 1879 PLN
#102 PostWysłany: 18 Mar 2026 01:28 

tetr1s napisał(a):
Jeśli ktoś może, to niech przetestuje esim.io w Maroku. Cały czas dostępna jest oferta 5GB na 7 dni za 1,9 USD (~7,02 PLN). Uważam, że na start to jest bardzo dobra opcja, ale niestety nie mam doświadczenia jak esim.io działa w Maroko (w innych krajach moja opinia jest bardzo na plus).

Co to za oferta? Wygląda podejrzanie tanio.
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 18 Mar 2026 05:58 

Loty: 200
Kilometry: 494 717
Krajów: 97 / 46.9%
złoty
Wrzucał ją m.in. @pabien w tym wątku esim,135,184276&hilit=Esim.io?start=140#p1807041
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 21 Mar 2026 23:23 

złoty
bepa22 napisał(a):
A ma ktos doswiadczenie z eSim od Flexiroam do kart PKO? Dziala to w Maroku?
Chodzi mi o praktyke a nie teorie - bo w teorii to doczytalem ze niby jest.

Flexiroam hulać nie chciał ale szybko zarzuciliśmy próby wskrzeszenia go bo za grosze kupilismy net na lotnisku.
Na lotnisku AGA miła Pani dała za darmo starter Inwi. Bez problemu powiedziala ze moge zatrzymac i doladowac na miescie. Aczkolwiek oferowala doladowanie bez limitu za 10eur. W orange akurat byl mlyn i babeczki byly zajete.
Co wazne karta byla juz zarejestrowana wiec od razu po wlozeniu do telefonu dzialala.
Tak jak ktoś tu już pisał - w kiosku na odlotach można kupić doładowanie. 10mad/1gb, 20mad/2gb, 30mad/6gb. Byly tez wieksze opcje ale juz nie pamietam bo az tyle nie potrzebowalem. Pan doladowal i upewnil sie ze dziala.
 Profil Relacje PM off
tetr1s lubi ten post.

#105 PostWysłany: 26 Mar 2026 23:39 

HON fly4free
esim.io działa bez problemu
 Profil Relacje PM off
tetr1s lubi ten post.
tetr1s uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 105 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości