Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 43 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 23 Sty 2026 22:15 
Awatar użytkownika

platynowy
Czy wypożyczał ktoś, albo chociaż przymierzał się do wypożyczenia auta w Huaraz lub ogólnie w Cordillera Blanca?
@OSK @Woy Może ktoś inny?
Będę miał tam w sierpniu 4 noclegi i jedyna wypożyczalnia, którą znalazłem, to Alquimaq Andina w Huaraz (w którym z resztą nie będę nocować, bo zakwaterowanie mam w Carhuaz) i czekam na razie na odpowiedź od nich z jakąś ofertą. Gdy szukam u różnych pośredników, nie mają żadnych propozycji, ani na lotnisku, ani w mieście.
Może ma ktoś jakieś namiary?
 Profil Relacje PM off  

Jedno lato, kilka miast 🌆😍 Loty do europejskich stolic w wakacyjnych terminach od 143 PLN 😱☀️
 Jedno lato, kilka miast 🌆😍 Loty do europejskich stolic w wakacyjnych terminach od 143 PLN 😱☀️

Złote Piaski tego lata 🌊🧖 All inclusive w 4* hotelu ze strefą spa za 1879 PLN Złote Piaski tego lata 🌊🧖 All inclusive w 4* hotelu ze strefą spa za 1879 PLN
#42 PostWysłany: 24 Sty 2026 00:02 

Loty: 828
Kilometry: 1 487 029
Krajów: 87 / 42.0%
srebrny
Nope, brałem wycieczki na miejscu z dojazdem.
tropikey lubi ten post.

#43 PostWysłany: 08 Lut 2026 23:59 
Awatar użytkownika

srebrny
ja samochodu nie miałem, ale tak na oko to co tu wyżej przeczytałem u kolegów którzy furą jeździli pokrywa z rzeczywistością w 100%

i tak dla mnie (mówię o sobie, nie upieram się że ktoś może lepiej znosić jazdę w trudnych warunkach) to by było mega męczące jeździc po Peru i jeszcze zwiedzać, gdzie podczas jeżdżenia, czy to po mieście czy poza nim trzeba być cały czas skupionym.
Lima to tragedia, i jak chodzi o to jak ludzie jeżdżą, i korki, stan dróg też nie porywa (choć tu nie jest najgorzej), tam nawet w weekendowe dni czy tuż przy plaży (też akurat w niedzielę tam się kręciłem) są spore korki.

Wiadomo, samochód to nie tylko komfort i trudno to przeliczyć na pieniądze itd, więc co kto lubi, ale ja osobiście nie polecam (albo, innymi słowy: dobrze to przemślcie).
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 43 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości