Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 16 Lis 2024 02:48 
Awatar użytkownika

Loty: 286
Kilometry: 695 814
Krajów: 58 / 27.1%
Jestem w Bogocie. Dane dojazdowe aktualne. Dodam tylko że nie da się kupić karty na autobusy za pomocą karty płatniczej - tylko gotówka. Sprzedaż kart obok wejścia nr 1….

Przejazd do Universidades zajmuje godzinę . I potwierdzam to szybsze od ubiera…
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#22 PostWysłany: 20 Sty 2026 12:33 
miasto" />

Loty: 180
Kilometry: 410 657
Krajów: 46 / 21.5%
srebrny
Kurs taxi z lotniska do dzielnicy Candelaria to 32 peso. Korzystalem z aplikacji inDrive, platnosc gotowka.
 Profil Relacje PM off
bim-bam uważa post za pomocny.

#23 PostWysłany: 20 Sty 2026 13:56 
Awatar użytkownika

Loty: 135
Kilometry: 272 999
Krajów: 39 / 18.2%
niebieski
Ja jechałem uberem z BOG i też cena była bardzo dobra, ale zazwyczaj wyglądało to tak, że najlepsze ceny się udawało dogadywać z InDrive. Potem Uber trochę drożej i Cabify zazwyczaj nieco droższa od Ubera. Jedynie raz się zdarzyło, że kierowca w InDrive w trakcie jazdy anulował przejazd i chciał potem wyższą kwotę niż uzgodniona.

#24 PostWysłany: 20 Sty 2026 17:43 
miasto" />

Loty: 180
Kilometry: 410 657
Krajów: 46 / 21.5%
srebrny
Ja nawet nie sprawdzałem cen ubera, bo mi lektor hiszpanskiego z Bogoty powiedział, ze Uber jest la dron i aby korzystac z indrive.
 Profil Relacje PM off

#25 PostWysłany: 20 Lut 2026 23:59 

Aktualizując stan na 1 luty 26:
Lądując w Bogocie o 5.40 z Madrytu jeżeli przebrniecie przez Immigration w mniej niż godzinę to punkt sprzedaży jest nieczynny do 8 lub 9 i lepiej jechać na Portal darmowym autobusem transferowym. Tam w zasadzie zupełnie nie było kolejek, a za kartę i 3 przejazdy wychodzi ok 19000 COP (wzięła mi banknot 20000 mówiąc że wystarczy, a zostało na niej tysiąc coś)..Załóżmy, że jeden przejazd kosztuje w przeliczeniu ok. 3.50 PLN
Przejazd autobusem 1 do końca do Universidades zajął max 30 minut.

Wracając na lotnisko następnego dnia K86 spod Muzeum Narodowego do Terminala bezproblemowo, natomiast później stanął w korku na 10 minut w ogóle bez ruchu, więc wraz z kilkunastoma samochodami zaczął cofać po zjeździe na równoległą ulicę i tamtędy z lekkimi zatorami dojechał pod Odloty. Trzeba mieć na uwadze planując powrót, że komfortowy oddzielny pas dla busów kończy się na Portalu.
 Profil Relacje PM off
oskiboski lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości