Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Maj 2011 00:23 

Witam! Jest to mój pierwszy temat na tym forum więc proszę o wyrozumiałość :) Szukam tanich biletów do Madrytu lub Barcelony, chciałbym polecieć do Hiszpanii na około 10 dni w okolicach od 8 sierpnia w górę lub obojętnie kiedy we wrześniu. Rozumiem ,że bilety takie pojawią się w okolicach czerwca , lipca. Czy ktoś mógłby powiedzieć mi coś więcej, czy jest w ogóle szansa na nie ? Może ktoś kupował kiedyś takie bilety. Bardzo proszę o jakiekolwiek pomocne informacje. Naprawdę zależy mi na tej podrózy :):) Z góry dziękuje za pomoc!

Kraj wylotu: Polska Kraków
Przylot: Madryt , Barcelona
Data: 8-10 sierpień lub 1-28 wrzesień

Ostatnio edytowany przez PatrykMatys, 14 Maj 2011 14:57, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
 Temat postu: Re: MADRYT-BARCELONA
#2 PostWysłany: 14 Maj 2011 00:35 
Moderator forum

Witam,
nie mam dostepu do Azuona w tej chwili,
ani doswiadczenia zeby doradzic strategie polowania na bilet -
Wydaje mi sie ze raczej wieksze szanse sa na wrzesien,
[mimo tego ze w B. to wciaz pelny sezon jesli chodzi o (nietanie) zakwaterowanie, La Merçe i po ...]
Pare uwag co do postu -
- co oznacza dla Ciebie 'tani' ?
- czy tylko z Krakowa ? a Katowice? np z RZeszowa byly tanie loty do GiROny (nowootwarte polaczenie)
- czy dopuszczasz przesiadki (nocowania) ? Bagaz podreczny ?
+ moze to tylko ja , ale przeczytawszy tytul , zrozumialem ze chodzi o przelot między M a B ,
moze przeredaguj/uzupelnij
Abcn napisał(a):
Dopis: aj, pisalismy w tym samym czasie , zaraz i ja przeredaguję
Witam,
nie mam dostepu do Azuona w tej chwili,
ani doswiadczenia zeby doradzic strategie polowania na bilet -
Wydaje mi sie ze raczej wieksze szanse sa na wrzesien, mimo tego ze w B to pelny sezon jesli chodzi o (nietanie) zakwaterowanie.
Pare uwag co do postu -
- co oznacza 'tani' ?
- rozumiem ze wchodzi w gre dojazd do wszystkich lotnisk w PL ?
np z RZeszowa byly tanie loty do GiROny (nowootwarte polaczenie)
+ moze to tylko ja , ale przeczytawszy tytul , zrozumialem ze chodzi o przelot między M a B ,
moze przeredaguj

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.

Ostatnio edytowany przez Abcn, 14 Maj 2011 00:49, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Maj 2011 00:40 

Jeśli tanie to na pewno nie w sierpniu. We wrześniu będzie dużo łatwiej coś znaleźć.
Ja w połowie sierpnia zeszłego roku kupiłam bilety do Madrytu za niecałe 100 zł w dwie strony. Oczywiście na wrzesień, o ile dobrze pamiętam 21-28 września. Jedna noc na lotnisku w Bolonii w pakiecie.

#4 PostWysłany: 14 Maj 2011 14:55 

Tak tytuł dość niefortunny faktycznie :):)

Co do reszty:
-Wylot tylko z Krakowa lub Katowic
-Bagaż podręczny-tak
-Nie zależy mi na sierpniu więc wrzesień jak najbardziej pasuje :)
-Tanie bilety to dla mnie bilety do 200 zł w obie strony

Dzięki wielkie za odzew.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 14 Maj 2011 18:22 
Moderator forum

z lektury forum (i jak pisze annaja) wynika że powinienes polowac w lipcu i sierpniu ,
z tym że jeśli z bagażem to bez przesiadek ,
co zdecydowanie ogranicza pole poszukiwań do połączeń bezpośrednich z KRK i KTW

w tej chwili z Azuona (na razie prawie 100% drożej i to bez bagażu)

W6 + FR Katowice (KTW)* Madrid (MAD) 1 NYO Sat, 17 Sep 19:35* Wed, 28 Sep 06:45 9d 8h 85.63 EUR

Wizz Air Katowice (KTW) Stockholm (Skavsta) (NYO) Sat, 17 Sep 19:35 Sat, 17 Sep 21:15 1d 3h 4.70 EUR
Ryanair Stockholm (Skavsta) (NYO) Madrid (MAD) Sun, 18 Sep 18:45 Sun, 18 Sep 22:30 44.93 EUR
Ryanair Madrid (MAD) Krakow (KRK) Wed, 28 Sep 06:45 Wed, 28 Sep 10:15 3h 30 35.99 EUR

jeśli chcesz przejechać z B do M
Ryanair Krakow (KRK) Reus (REU)* Sat, 17 Sep 21:10 Wed, 28 Sep 06:45 10d 7h EUR 85.08 + autokar 12,5 + 30

Ryanair Krakow (KRK) Reus (REU) Sat, 17 Sep 21:10 Sat, 17 Sep 23:50 2h 40 49.09 EUR
Ryanair Madrid (MAD) Krakow (KRK) Wed, 28 Sep 06:45 Wed, 28 Sep 10:15 3h 30 35.99 EUR

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: iznogud oraz 8 gości