Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 1381 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70  Następna
Autor Wiadomość
#1321 PostWysłany: 14 Lis 2012 14:12 

No wlasnie Maris widze, ze czesto tu zagladasz, a wiec podeslij jakas fotke z Japanu bo cos te Twoje informacje takie lakoniczne i ogolne, o ktorych sami mozemy sie dowiedziec z neta....
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#1322 PostWysłany: 15 Lis 2012 00:12 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
Krajów: 8 / 3.7%
srebrny
To jak wrócisz... ? jakis plan ?
jak masz kartę na powrót to masz 250 euro zamiast lotu wartego 106 euro.. oj Italia..
 Profil Relacje PM off  

#1323 PostWysłany: 15 Lis 2012 00:14 
Awatar użytkownika

niebieski
mediolan napisał(a):
To jak wrócisz... ? jakis plan ?
jak masz kartę na powrót to masz 250 euro zamiast lotu wartego 106 euro.. oj Italia..

ma kupione bilety lowcostami
 Profil Relacje PM off  

#1324 PostWysłany: 15 Lis 2012 00:35 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
Krajów: 8 / 3.7%
srebrny
Maris83 napisał(a):
To był jeden z moich argumentów że przylecialem na anulacji to też na niej powinienem wrocic. Kobieta ta i tak tego nigdzie nie przekaze.

brawo, dobry argument w procesie
 Profil Relacje PM off  

#1325 PostWysłany: 15 Lis 2012 00:48 

niebieski
Maris83 - brawo, masz jak najbardziej rację :) Ja nadal czekam aż rozpatrzą moje pisemne reklamacje. Loty szykują się na grudzień więc jeszcze czasu troszkę mają. Też jesteśmy odprawieni w jedną stronę Air One, a powrót nam anulowano w Alitalia.

#1326 PostWysłany: 15 Lis 2012 01:02 

HON fly4free
Podóżowanie na nieważnym bilecie nie "sanuje" tego biletu na dalsze odcinki.
Natomiast pokazuje to zabawnie jaki bałagan tam mają :D
 Profil Relacje PM off  

#1327 PostWysłany: 15 Lis 2012 01:14 

HON fly4free
Ano właśnie.
Poza tym cu tu nie bylo tak, że Maris nie wykorzystał dalszego odcinka w tamtą stronę? Bo z tego co pamietał pisał, że ma dalszy segment do Rzymu. Jeśli tak i jeśli sie na nim nie pojawił, to oczywiście rezerwacja mogła zostać skasowana na dalsze części, więc podnoszenie tego zarzutu przy powrocie jest i tak chybione. W każdym arzie dla tych którzy będę podrożowali Air One i beda mieli przy powrocie porblemy jest to argument sam w sobie do ewentualneej dyskusji z przewoźnikiem.
 Profil Relacje PM off  

#1328 PostWysłany: 15 Lis 2012 01:16 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
Krajów: 1 / 0.5%
HON fly4free
Dzis w srodku Rzymu uczestniczylem mimo woli w trakcie pracownikow obslugi naziemnej Alitalii ,
to sa normalnie komunisci, okolo 14 przejechalem sie wloskim TGV z Rzymu do mediolanu zadnych opoznien nie bylo, tylko postraszyli ye miedzy 12 a 18 moga byc opozneiania.#I pamietajcie o jednym, jesi ya bilet daliscie malo tzn za free tzn ze i tak ktos z was zaplacil-

Np za non revenue w Alitalii zaplacil Bussinessss , hehe

#1329 PostWysłany: 15 Lis 2012 16:25 

niebieski
Chłopaku, wyluzuj. Najpierw rżniesz cwaniaczka, potem błagasz o niewzywanie policji a teraz znów chcesz jątrzyć? Ona nie ma żadnego obowiązku legitymowania się przed Tobą, nie jest urzędnikiem Państwowym.
I nie musisz tego nagrywać, to już jest nagrane.
 Profil Relacje PM off  

#1330 PostWysłany: 15 Lis 2012 16:38 
Awatar użytkownika

srebrny
Maciek78 napisał(a):
Ona nie ma żadnego obowiązku legitymowania się przed Tobą, nie jest urzędnikiem Państwowym.

Bez przesady. Identyfikator ma po to, by można było wiedzieć z kim się rozmawia, a nie po to by go chować. Jeżeli wstydzi się przyznać znaczy, że ma coś na sumieniu.

Z pozdrowieniami!
 Profil Relacje PM off  

#1331 PostWysłany: 15 Lis 2012 16:48 

niebieski
Co ma mieć na sumieniu? Wklepuje dane w komuterek, który nic nie pokazuje. To jak ma wydać bilet? Ona robi to, co widzi na ekranie i tyle. A że ktoś jest na tyle upierdliwy i zakłócą jej spokój to się unosi.
 Profil Relacje PM off  

#1332 PostWysłany: 15 Lis 2012 20:54 

Wydaje mi się że pracownicy Alitalii są dlatego tak nerwowi bo muszą mieć nóż na gardle. Wcale bym się nie zdziwił gdy by wydano odgórne polecenie, aby srogo karać wszystkich którzy popełniają błędy. Z PROMOJP dostali już i tak nieźle po kieszeni to i możliwe że dlatego robią te afery. Przed tą promocją nie słyszałem aby tak się ich personel zachowywał, a po akcji z zerowymi biletami dowiaduję się już o którejś z kolei sytuacji w której ich zachowanie jest momentami absurdalne i aż przecieram oczy z niedowierzania.

Powiem Ci Maris83 że miałem trochę bekę z Twoich rezerwacji, ale z tym lotem do Tokyo to zrobiłeś niezłą jazdę.

#1333 PostWysłany: 15 Lis 2012 20:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Skiper napisał(a):
Wydaje mi się że pracownicy Alitalii są dlatego tak nerwowi bo muszą mieć nóż na gardle. Wcale bym się nie zdziwił gdy by wydano odgórne polecenie, aby srogo karać wszystkich którzy popełniają błędy. Z PROMOJP dostali już i tak nieźle po kieszeni to i możliwe że dlatego robią te afery. Przed tą promocją nie słyszałem aby tak się ich personel zachowywał, a po akcji z zerowymi biletami dowiaduję się już o którejś z kolei sytuacji w której ich zachowanie jest momentami absurdalne i aż przecieram oczy z niedowierzania.

Powiem Ci Maris83 że miałem trochę bekę z Twoich rezerwacji, ale z tym lotem do Tokyo to zrobiłeś niezłą jazdę.

przeciez akurat z lotem do tokio nie bylo zadnych problemow?
 Profil Relacje PM off  

#1334 PostWysłany: 15 Lis 2012 21:24 

niebieski
Skiper napisał(a):
Wydaje mi się że pracownicy Alitalii są dlatego tak nerwowi bo muszą mieć nóż na gardle.

Bez przesady. W Alitalia pracuje pewnie ponad 1000 osób, obsługa lotnisk (o ile w ogóle nie jest kontraktowa) nie ma zielonego pojęcia o tym co się rozgrywa na górze, a pewnie głównie to może usłyszeć plotki dokładnie takie same jak i my słyszymy.
I po prawdzie to nikt nie wie czy jest źle, czy bardzo źle. To jest taki biznes, że rentowność jest na 1-3% więc szybko idzie odwrócić straty itd.

Natomiast to, że obsługa zachowuje się jak się zachowuje jest moim zdaniem spowodowane tym, że takich Marisow jest wiecej i jak codziennie przychodzi meczybula ktora chce leciec za darmo, a od czasu PROMOJP pewnie codziennie ktos sie trafi, to zwyczajnie maja tego dość.

Takież moje zdanie.
 Profil Relacje PM off  

#1335 PostWysłany: 15 Lis 2012 21:49 

HON fly4free
Popatrzcie co Maris wyczynia na fb
I dziwicie się że szeregowi pracownicy AZ uczulenia na takich dostają... :lol:
 Profil Relacje PM off  

#1336 PostWysłany: 15 Lis 2012 22:35 
Awatar użytkownika

niebieski
Jest już nowa tajna promocja Alitalii, zniżka 60% i brak opłat transakcyjnych, do tego uśmiech wszystkich pracowników Alitalii gratis.

Kod: I'M-NOT-MARIS83

Można też użyć innego kodu:

I'M-MARIS83 - zwyżka 100% od ceny biletu + dodatkowe atrakcje (pierwszeństwo wyjścia z pokładu itp.)

PS. Nie mogłem się powstrzymać. :lol:
 Profil Relacje PM off  

#1337 PostWysłany: 15 Lis 2012 22:40 

Loty: 12
Kilometry: 62 544
Krajów: 6 / 2.8%
niebieski
Potem się dziwić co sądzą o Polakach za granicą...

Zapraszam również na profil facebookowy: https://www.facebook.com/seetheworld89/
 Profil Relacje PM off  

#1338 PostWysłany: 15 Lis 2012 22:46 

Mikolaj2206 napisał(a):
Potem się dziwić co sądzą o Polakach za granicą...

Jasne, bo to nasi akurat sie rzucili na ta promocję i to oni jako jedyni "męczą" biedna Alitalię.
 Profil Relacje PM off  

#1339 PostWysłany: 15 Lis 2012 22:49 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.7%
złoty
Co z tym FB? Dajcie jakiś link z "wyczynami" kolegi forumowicza?

#1340 PostWysłany: 15 Lis 2012 22:54 

niebieski
...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 1381 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: kefirm, travellista oraz 10 gości