Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Lis 2012 13:06 

Witam serdecznie,

Poszukuję tanich biletów do Malmö w terminach 16 - 19 maja. Kiedy mogę spodziewać się promocji cenowych na ten okres?

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez bastek_24, 13 Lis 2012 13:33, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 13 Lis 2012 13:25 
Awatar użytkownika

niebieski
chyba błąd w temacie - powinno być 2013 jak się domyślam.

jeśli chodzi o Malmo to nie powinno być problemów z kupieniem tanich biletów. W Ryanarze myślę, że możesz zacząć szukać w marcu, a w WizzAirze może nawet w styczniu. Pfff co ja piszę nawet już. Jeśli masz WXC to np. termin 7-14 maja Katowice-Malme-Katowice za 8 PLN jest ;)

EDIT: 9-14 maja też za 8 PLN

#3 PostWysłany: 13 Lis 2012 13:36 

Tak, tak, chodziło rok 2013 ;-) Dzięki za uwagę.

O, dzięki za wiadomość co do biletów. :) Potrzebuję być 18 maja w Malmö, stąd podałem 19 powrót. ;-) Przylot do Szwecji może być później, nawet 18. ;-) Nie ma znaczenia czy 3 czy 4 czy 5 dni. Właściwie im krócej tym lepiej.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Lis 2012 14:00 

niebieski
Jeśli nie robi Ci różnicy miasto wylotu to z Gdańska jest 17-19 maja za 64 zł (Wizz Discount Club za 8 zł), z Katowic i Warszawy musisz lecieć w czwartek 16 maja i wracać albo 18 wieczorem (lub po południu) lub dopiero we wtorek.

Także jeśli nie jesteś z południa Polski to IMO najlepiej z Gdańska, jeśli jesteś z południa to wylot z Katowic lub Warszawy i powrót do Gdańska w niedzielę (wydaje mi się, że taniej będzie nawet pociągiem wrócić z Trójmiasta niż siedzieć w Szwecji te kilka dodatkowych dni).

#5 PostWysłany: 13 Lis 2012 14:26 

Jestem z północnego-wschodu, więc wszędzie jest tak samo niespecjalnie dojechać. ;-) Najbardziej pasuje mi Warszawa, wiadomo. Tylko 2,5h, do Gdańska koło 6h. Ale jeśli cenowo jest tak jak jest, to może warto się przemęczyć do Gdańska. Fakt, lepiej pociągiem wrócić niż siedzieć kilka dni w Szwecji, która jest droga...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości