Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 17 Maj 2024 15:20 

Ja polecam

https://www.maki-car-rental.com/rent-a-car/

Bardzo konkurencyjne ceny i wszystko sprawnie poszło. Brak blokady na KK i pobrania zaliczki. Dopiero przy szkodzie by pobrali
 Profil Relacje PM off
Arekkk uważa post za pomocny.

Jedno lato, kilka miast 🌆😍 Loty do europejskich stolic w wakacyjnych terminach od 143 PLN 😱☀️
 Jedno lato, kilka miast 🌆😍 Loty do europejskich stolic w wakacyjnych terminach od 143 PLN 😱☀️

Złote Piaski tego lata 🌊🧖 All inclusive w 4* hotelu ze strefą spa za 1879 PLN Złote Piaski tego lata 🌊🧖 All inclusive w 4* hotelu ze strefą spa za 1879 PLN
#22 PostWysłany: 17 Maj 2024 15:39 

Zbanowany
faceboy napisał(a):
Braliśmy taxi do hotelu bo byliśmy zmęczeni po podróży. Bagaże też by nam nie weszły do wynajętego samochodu. Jak dojedziecie to na miejscu sobie wypożyczcie samochód

możesz polecić firmę taksówkarską ? ile płaciłeś ?
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 17 Maj 2024 15:42 

No właśnie wysłałem linka. Jakoś ok 40-42 Europa dobę 8 osobowy Van Toyota Rush i w tym 2 foteliki dla dzieci

Ostatnio edytowany przez Kashpir, 17 Maj 2024 15:54, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 17 Maj 2024 15:43 

Z tej firmy też możesz wziąć transport za 2500 rupi

Ostatnio edytowany przez Kashpir, 17 Maj 2024 15:55, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 22 Maj 2024 18:54 
Awatar użytkownika

Loty: 115
Kilometry: 260 313
Krajów: 36 / 17.4%
niebieski
Smile car rental. Mogę polecić. Za 6 dni wyszło 600 zł. Opisany wcześniej tu Drawna bardzo spoko gość. Dobry kontakt od początku do końca, nie cwaniaczy. W gratisie załatwił nam podwózkę z lotniska do hotelu.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 07 Lip 2024 15:35 

Loty: 420
Kilometry: 859 479
Krajów: 88 / 42.5%
Również polecam to
https://www.maki-car-rental.com/rent-a-car/

oraz Auberge le Saladier - hotel przy lotnisku, załatwiają wypożyczenie samochodu za 20 €.

#27 PostWysłany: 22 Wrz 2024 11:32 
Awatar użytkownika

Loty: 120
Kilometry: 249 014
Krajów: 30 / 14.5%
niebieski
Korzystałem z Pingouin Car Rental i polecam mocno.

Przedpłata wcześniej 25% na miejscu można było dopłacić zarówno kartą jak i gotówką. Możliwość od razu załatwienia karty SIM. Za 10 dni z kartą sim i fotelikiem za Suzuki espresso zapłaciłem 303€. Minimum formalności, brak depozytu, pełne ubezpieczenie. Auto oddałem z przetartą felgą, żadnych konsekwencji. Mają siedzibę od razu po wyjściu z terminala razem ze wszystkimi wypożyczalniami.
karpik lubi ten post.

#28 PostWysłany: 22 Maj 2025 00:03 

Loty: 209
Kilometry: 463 004
Krajów: 48 / 23.2%
srebrny
Brałem samochód poprzez https://www.economycarrentals.com/
Wylosowało mi wypożyczalnię Amigo, odebrali mnie z lotniska, wypozyczalnia znajdowala sie jakies 3 km od lotniska.
https://maps.app.goo.gl/R9j1z1FCu1bUfrVD9

Na miejscu oplacilem Revolutem The amount of MUR 5460,00 is payable at the rental desk. I moglem smigac automatem (całe szczeście bo te górki i lewa skrzynia biagów zrobiłyby swoje) po Mauritiusie. 8 dni - zacna cena. Zero depozytu, w cenie ubezpiecznie do 1200 euro.

Paliwo 62 rupie, cena taka sama na całej wyspie - poinformował mnie Pan co wypozyczał - że nie ma sensu szukac tanszych.

Zapłaciłem 10 euro za brudny samochód przy zwrocie - ale fakt, był bardzo brudny bo zaparkowałem go pod drzewem i jakies dziwne owoce pospadały na niego podczas bdeszczu i rozkwasiły się dobrze na nim.
 Profil Relacje PM off
trunks lubi ten post.
trunks uważa post za pomocny.

#29 PostWysłany: 20 Lis 2025 20:43 
Awatar użytkownika

Loty: 87
Kilometry: 283 616
Krajów: 38 / 18.4%
Polecam wypożyczenie samochodu. Jest dużo nieścisłości na mapach, ale przy odrobinie orientacji da się ogarnąć.
Przejechałem 472 km. Tankowałem 4x po 500 rupii czyli za 40 zł 8,55 litra.

Rezerwacja auta przez DiscoverCars w AddCar.
Odbiór 7 listopada, zwrot 12 listopada. Cena 110 euro. Nie zrobili blokady na karcie.
Wypożyczalnia dość prowizoryczna. Na lotnisku nikogo nie zastaliśmy, zadzwoniliśmy przez whatsapp.
Pani powiedziała, że przyjedzie ktoś za 20 minut. Wydanie i zwrot auta w ekspresowym tempie.
Ogólnie bez zarzutu oprócz polityki paliwowej - pół baku.
 Profil Relacje PM off
Arekkk uważa post za pomocny.

#30 PostWysłany: 17 Lut 2026 11:33 

Przyłączam się do pozytywnych opinii nt. https://www.smilecarsrental.com/

Zamawiałem Kia Rio, dostałem Suzuki Ertiga. Wydanie i zwrot pojazdu szybko i sprawnie, przy zwrocie bez oglądania pod mikroskopem ;)
Drawna trochę niezbornie pisze po angielsku, ale da się zrozumieć. Mówi zdecydowanie lepiej niż pisze. Kontakt ogólnie jest bardzo dobry. Odpowiada szybko na Whatsapp, a kiedy przyjechałem na lotnisko oddać samochód, już czekał.

Nie pobierał kaucji i nie miał "żelazka", natomiast dostałem do podpisania druczek zgody na obciążenie karty z tytułu udziału własnego ("sales draft"). Kwota wpisana na druczku była minimalna, trzycyfrowa (330 albo 530 rupii, niewyraźnie napisał). Powiedział, że moja karta nie będzie obciążona i rzeczywiście nie miałem z tego tytułu żadnej blokady, a przy zwrocie pojazdu dostałem druczek z powrotem (wraz z odbitkami).

Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości