Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Lis 2012 09:22 
Awatar użytkownika

Loty: 91
Kilometry: 123 256
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
Katowice - Paryż Beauvais 25 listopad
Paryż Beauvais - Katowice 28 listopad

26pln

Edit MOD: @jajacek Temat "Katowice - Paryż" był mało czytelny - został on przeze mnie wyedytowany do poprawnej treści - na przyszlosc prosze w tytule umieszczac pełną informacje, w przeciwnym wypadku bedzie post lądowął w koszu.

Załączniki:
Klip_38a.jpg
Klip_38a.jpg [ 48.71 KiB | Obejrzany 1374 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Katowice - Paryż
#2 PostWysłany: 02 Lis 2012 16:30 

Witam, jestem tutaj nowa i jeszcze nie do końca ogarniam te wszystkie tanie przeloty, zakup biletów itp itd :)
dlatego mam pytanie.. czy ta oferta jest aktualna, bilety można jeszcze nabyć..? pytam bo widzę że wątek jest dzisiejszy i łudzę się że może nie jest za późno..
poszukuję bilety dla dwóch osób
pozdrawiam

Judyta

#3 PostWysłany: 02 Lis 2012 16:35 

Judyta89 napisał(a):
Witam, jestem tutaj nowa i jeszcze nie do końca ogarniam te wszystkie tanie przeloty, zakup biletów itp itd :)
dlatego mam pytanie.. czy ta oferta jest aktualna, bilety można jeszcze nabyć..? pytam bo widzę że wątek jest dzisiejszy i łudzę się że może nie jest za późno..
poszukuję bilety dla dwóch osób
pozdrawiam

Judyta

Są aktualne.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Lis 2012 16:53 

a jak mogę je kupić? tzn do kogo mogłabym się zgłosić, poprosić o pomoc w zakupie biletów, bo niestety nie posiadam karty Mastercard Prepaid..
z góry dzieki za pomoc :)

#5 PostWysłany: 02 Lis 2012 17:32 

Zbanowany
niebieski
Zadzwoń na centrale watykanu, tam ci pomoga.
Moze admin zrobi przy rejestracji jakas captche typu "2+2=?", bedzie mniej glabow na forum.
Jakbys przeczytala CALY post jajacekk to bys wszystko wiedziala.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 02 Lis 2012 17:35 

niebieski
komornik.... bez przesady... masz rację ale... może troszke delikatniej...
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 02 Lis 2012 18:17 

widze same bystrzaki mnie otaczają..
komornik ja wole zapytać kilka razy i upewnić się zanim cos zrobie, zanim wykonam tel do Wtykanu!
zwłaszcza gdy na jakiś temat mam małe pojęcie, dlatego jeżeli takie głupie pytania cie draznia to nie marnuj swojego "cennego" czsu na czytanie i odp a przeznacz go na cos bardziej pożytecznego, bo twoje spamowanie niczemu nie służy .
ktoś kiedyś powiedział, że nie ma głupich pytań.. ale co ja ci bede mowic w koncu to TY jestes tutaj bystrzakiem!

#8 PostWysłany: 02 Lis 2012 18:34 

Zbanowany
niebieski
Judyto, nie chcialem nikogo urazic. Przeczytaj tylko post jajacekk do samego konca. Ja bym nie tracil czasu na czytanie, a Ty na pisanie.
Pozdrawiam :-)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 02 Lis 2012 18:35 

tartal napisał(a):
komornik.... bez przesady... masz rację ale... może troszke delikatniej...

Bo jest dziewczyną dlatego trzeba z nią jak z porcelaną? Gdyby to napisał facet posypało by się sto razy więcej hejtu.

Judyta89 napisał(a):
a jak mogę je kupić? tzn do kogo mogłabym się zgłosić, poprosić o pomoc w zakupie biletów, bo niestety nie posiadam karty Mastercard Prepaid..
z góry dzieki za pomoc :)

Ok, tak więc promocja ta dotyczy linii lotniczej WizzAir. Linia lotnicza ma samoloty którymi przewozi ludzi z jednego miejsca na drugie.
Teraz skoro chcemy kupić bilet lotniczy tej linii, wobec tego że żyjemy w XXI(21) wieku trzeba wy wejść na stronę internetową na której te bilety się kupuje. Jak myślisz jaka to jest strona? Zgadłaś, storna WizzAira. Nie znasz adresu tego przewoźnika więc musisz go w jakiś sposób uzyskać, hmmm... to będzie teraz bardzo ciężkie, dlatego musisz czytać ze skupieniem i wszystkie czynności wykonywać z największą starannością.
W pasku adresu twojej przeglądarki internetowej (tam gdzie wpisujemy adres strony internetowej) wpisz http://www.google.com
Image
Udało się? Mam nadzieję że tak, na środku strony pod wielkim napisem Google pojawi się pole z wpisywaniem tekstu. To może być bardzo trudne dlatego pozwolę tobie to ułatwić to i zrobić to za ciebie http://lmgtfy.com/?q=WizzAir
Gdy pojawi ci się lista linków ze stronami internetowymi, kliknij w pierwszy od góry.
Image
Pojawi ci się taki ekran:
Image
Gdy klikniesz (za pomocą myszki!) na guzik Szukaj pojawi ci się ostatni ekran
jest tu dużo do tłumaczenia dlatego żeby lepiej widzieć kliknij tutaj http://img843.imageshack.us/img843/3446/89468130.png
Potem trzeba wcisnąć guzik KONTYNUUJ, niestety nie powiem ci co dalej robić żeby przejść przez proces płacenia, takie rzeczy wiedzą tylko osoby najwyższe rangą na tym forum. Zadzwoń na infolinię Wizzaira http://wizzair.com/pl-PL/about_us/contact_us tam na pewno za opłatą 4,16/min powiedzą ci co robić!
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 02 Lis 2012 20:30 

dziękuję bardzo za szczegółowe opisanie i rozrysowanie, w ogóle nie czuję się jak głupia blondynka ale co tam :)
dzięki również za wszelakie linki bo miałabym duży problem z tym klikaniem myszki ze względu na jej brak, ale widzę że Ty to przewidziałeś ;D

Komornik, link podany przez jajacekk widziałam jednak wolałam zadać kilka głupich pytań i poznać tak wielu ciekawych ludzi ;)
pozdrawiam wszystkich czytelników bo widzę że strona ma wzięcie (35gości to chyba nie tak mało :) i kto wie może się okaże, że nie tylko ja skorzystam ze wskazówek, a parę innych osób które nie miały okazji się odezwać

#11 PostWysłany: 02 Lis 2012 22:24 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
Krajów: 9 / 4.2%
niebieski
z babami tak jest, zero ogarnięcia. za to jak trzeba kupić jakieś łachy czy trzewiki to pierwsze oblecą pół województwa.

#12 PostWysłany: 02 Lis 2012 22:57 
Awatar użytkownika

srebrny
Prosze o treści związane z promocją przelotu, a nie dyskusje na temat przewagi bystrości męskiego umysłu nad kobiecym. Komentarze niezwiązane z tematem będa kasowane.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 02 Lis 2012 23:25 

Zaczyna robić sie tutaj duszno..... A nie powinno!
To jest portal by między innymi pomagać czy też informować .

Przez takie głupawe uwagi ze strony Panów odechciewa się zadawać pytania.
Też jestem tutaj od niedawna i na początku uznałam że to super miejsce by zdobyć pewną wiedzę dzięki uprzejmości innych doświadczonych....
Niestety bywają ludzie którzy wiedząc więcej niż początkujący ,próbują leczyć inne kompleksy cudzym kosztem.
Nie chcesz, nie pomagaj- masz wybór, korzystaj z niego ....
Judyto, nie zniechęcaj się !:).
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 02 Lis 2012 23:56 

Tu nikt nie leczy swoich kompleksów, tu leczy się innych z lenistwa bo wszystko co potrzebne do szczęścia już jest zawarte na tej stronie.
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 03 Lis 2012 00:39 

Nie chce prowadzić tutaj zbędnej pyskówki ,bo nie o to też chodzi ale jeśli ktoś uważa że pytanie jest dla niego drażniące to przecież może to przemilczeć i przejść na inny post.

Nie każdy wie jak tutaj poruszać się i moje pisanie ma tylko na celu by nie upominać innych początkujących bądź doświadczonych ze maja "dziwne pytania", bo dla niego widocznie to pytanie nie jest dziwne i prosi o ewentualną podpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: QbaqBA oraz 11 gości