Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Sie 2024 10:18 

srebrny
Kair z Warszawy last minute przez cały wrzesień. Cena przez LOT 900 PLN, przez OTA kilkadziesiąt złotych taniej.
Załącznik:
capture-20240826-101657.png
capture-20240826-101657.png [ 118.25 KiB | Obejrzany 1828 razy ]
 Profil Relacje PM off
radeom lubi ten post.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 26 Sie 2024 13:39 

Loty: 1121
Kilometry: 1 114 676
Krajów: 97 / 45.3%
platynowy
@KL_user Mamy wątek o promocjach LO, więc może zamiast mnożyć kolejne, to jednak wrzucać tam.
Wiem, że nowy temat to potencjalnie więcej punktów, ale jednak porządek na forum powinien być priorytetem.
5 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 26 Sie 2024 15:27 

srebrny
@Sudoku W tamtym wątku co piszesz jest Szalona Środa i kody promocyjne. Jakoś dotychczas nie widziałem żeby wrzucano tam pojedyncze konkretne daty i kierunki. Idąc tym tokiem rozumowania cały ten temat zbiorczy na forum powinien mieć nie 245 stron tylko kilkadziesiąt wątków zbiorczych dla każdej linii oddzielnie. I wtedy wszystko z AF/KLM do AF/KLM, z TP do TP itd. Natomiast oddzielny temat przysługiwałby tylko dla niestandardowych składaków. Ta sama historia jest w tanich liniach lotniczych. Sam się często zastanawiałem czy dać nowy temat czy dopisać do np. wylotów około weekendowych.
Ps. Ja tego nie robię dla punktów czy statusu tylko dla przyjemności ?.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 26 Sie 2024 22:15 

niebieski
Zmienili rozkład? W piątki już nie latają? Fajne połączenie było na weekend w Kairze.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 27 Sie 2024 09:53 

srebrny
@Raffles Na to wygląda. Loty z Polski są w 1,2,3,4,7.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 27 Sie 2024 10:12 
Awatar użytkownika

Loty: 193
Kilometry: 598 465
Krajów: 47 / 22.0%
niebieski
narazie skasowane tylko do końca października
obserwuje ceny akurat na piątek 1.11 bo muszę kupić jako dolot pod innego deala
KL_user uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości