Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Lut 2024 15:32 

Cześć,
Szukam towarzysza/towarzyszki na parę dni do Aten.

W planach intensywne zwiedzanie miasta, ewentualnie wycieczka do meteorów (jeszcze nie potwierdzone). Noclegi budżetowe z Airbnb.

Parę słów o mnie:
Nazywam się Paweł, mam 18 lat. Interesuję się podróżowaniem, sportem i lotnictwem, chcę zostać pilotem. Jestem z pod warszawy, jeśli ktoś chciałby się spotkać przed wycieczką to zapraszam.

Jeśli ktoś bylby zainteresowany to można pisać na instagram; @_pawel.sikora
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 18 Lut 2024 15:37 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
IMO odpuścić Meteory. Za daleko. Zróbcie lepiej Korynt lub Aegine lub Cruise po wyspach Sarońskich. Lub pojechać do Delfów.
 Profil Relacje PM off
SPLDER lubi ten post.
KamcioPL uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 18 Sie 2024 00:02 
Awatar użytkownika

złoty
@MiłosławKról twórz swój temat, na zapewne ktoś sie zainteresuje, A jak nie - to Zeus podpowie co warto lub nie...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Sie 2024 17:31 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
abelincoln napisał(a):
A jak nie - to Zeus podpowie co warto lub nie...

Po dzisiejszym poście ad persona, to już podziękuję pomocy na forum. Marnuję czasu, kiedy mogłem spienięzyć.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości