Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Wodospady Kravica
#21 PostWysłany: 14 Cze 2022 13:35 
Awatar użytkownika

srebrny
Wg mnie to nie wiem czy jest sens tam jechać. 10EUR za wjazd, miejsc do plażowania malutko (nie można już plażować pod drugiej stronie rzeki), tłum, ścisk i w ogóle.

Generalnie czułem się tam jak na deptaku we Władku w środku sezonu - nie polecam.

Image
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#22 PostWysłany: 14 Cze 2022 13:38 
Awatar użytkownika

Loty: 485
Kilometry: 514 041
Krajów: 56 / 26.2%
niebieski
Byłem tam w zeszłym tygodniu i mam takie samo zdanie. Strata czasu.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 02 Sie 2024 17:55 
Awatar użytkownika

Loty: 55
Kilometry: 118 221
Krajów: 23 / 10.8%
Obilo mi sie o uszy ze zostal wprowadzony zakaz plywania. Czy ktos moze to potwierdzic?

#24 PostWysłany: 16 Sie 2024 12:55 

Loty: 42
Kilometry: 101 358
Krajów: 15 / 7.0%
Mozna śmiało pływać. Byłem w zełszym tygodniu. Bilety dla dorosłych 20 KM, dla dzieci nie pobierali opłat. parking bezpłatny
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 21 Sie 2026 12:48 

niebieski
A ja polecam... ale wcześnie rano albo przed zachodem ;) my byliśmy pod wieczór i sporo ludzi szło w przeciwnym kierunku, natomiast w naszym już praktycznie nikt. Także mieliśmy spokojnie ok. 1h na oglądanie wodospadów w świetle dziennym bez tłumów. Wszystkie knajpy i leżaki były wolne, ale wyobrażam sobie co musi się tam dziać w ciągu dnia... Miejsce sprzedające się chyba jako całodniowa alternatywa dla wyjścia na plażę, więc tym bardziej jeśli komuś zależy na wodospadach a nie odpoczynku tam, to nie warto pchać się w środku dnia. A same wodospady moim zdaniem robią wrażenie, mimo że już niejeden wodospad w życiu widziałem. Ale rozumiem, że tłum ludzi może mocno psuć odbiór tego miejsca. Można nawet przyjść wieczorem i zostać aż się ściemni, bo wodospady są otwarte w sezonie do 22 i oświetlone, szczególnie dobrze to wygląda w nocy z góry.
Jeśli ktoś nie lubi chodzić pod górę to jest opcja wjazdu ciuchcią za 1eur, czyli bardzo tanio, aczkolwiek ona nie kursuje na pewno do 22 ani nawet nie do 20, bo jak wchodziliśmy to już była nieczynna.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości