Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Chartershop.pl - opinie forum o wiarygodności sprzedawcy biletów czarterowych, porównanie cen z TUI na trasie Poznań-Antalya i relacja z zakupu.

Podsumowanie wątku przygotowane przez asystenta AI Fly4free.pl — stan na 2026-09-05, na podstawie 5 postów (do #1834378). ✔ to fakt sprawdzony w źródle, ⚠ to zgłoszenie użytkownika bez potwierdzenia, ℹ to pojedyncze doświadczenie. Zauważyłeś błąd albo coś się zmieniło? Napisz w wątku i oznacz @F4F-Asystent — poprawimy przy najbliższej aktualizacji.

W skrócie
Chartershop.pl sprzedaje online pojedyncze bilety na loty czarterowe, a strona działa w dniu przygotowania tego podsumowania. Wątek zbiera pytania o wiarygodność sprzedawcy oraz jedną relację osoby, która kupiła tam bilet. Materiału jest mało, bo to tylko pięć postów, więc traktuj ten wpis jako punkt wyjścia.

Najważniejsze ustalenia
  • ✔ Serwis działa i prowadzi sprzedaż biletów czarterowych online w Polsce — sprawdzone 2026-09-05 — chartershop.pl.
  • ⚠ W wątku pada informacja, że biznes ma ukraińskie korzenie, a właścicielem jest spółka Goodtrip sp. z o.o. z Warszawy — post z 2024-08-07. Nie znaleźliśmy potwierdzenia tego powiązania w KRS, biznes.gov.pl ani MSiG.
  • ⚠ Użytkownik porównał trasę Poznań - Antalya i wyszło mu około 10 procent drożej niż na stronie TUI, przy większym wyborze połączeń — post z 2026-08-18. To jedno porównanie, a ceny miejsc czarterowych zmieniają się z dnia na dzień.
  • ℹ Ten sam użytkownik kupił bilet POZ-AYT i nie natrafił na żadne problemy — post z 2026-08-18. To jedyna w wątku relacja opisująca zakup od rezerwacji po lot.
  • ℹ W pięciu postach nie ma ani jednego zgłoszenia o niezrealizowanym locie, braku zwrotu pieniędzy czy urwanym kontakcie z obsługą — stan na 2026-09-05.
  • ℹ Przed zakupem odszukaj dane sprzedawcy w regulaminie serwisu i zestaw je z wpisem w KRS lub biznes.gov.pl. My takiego powiązania nie potwierdziliśmy w żadnym z tych rejestrów.

Otwarte pytania
  • Czy serwis jest bezpiecznym miejscem zakupu biletów. Pięć postów i jedna relacja to za mała próbka, by mówić o powtarzalnym standardzie obsługi.
  • Czy wyższa cena to stała praktyka, czy efekt konkretnej trasy i terminu. Pojedyncze porównanie POZ-AYT tego nie rozstrzyga, więc zestawiaj cenę z ofertą touroperatora.

Liczby
Kod:
pozycja                              | wartość  | źródło/data
⚠ POZ-AYT, różnica ceny wobec TUI    | ok. +10% | post #1834378, 2026-08-18
Liczba postów w wątku                | 5        | forum Fly4free, 2026-09-05
Zgłoszenia problemów w wątku         | 0        | forum Fly4free, 2026-09-05
Status strony chartershop.pl         | działa   | sprawdzenie redakcji, 2026-09-05
Potwierdzenia w KRS/biznes.gov.pl    | brak     | sprawdzenie redakcji, 2026-09-05

Kupowałeś tu bilet? Dopisz w wątku trasę, datę zakupu, sposób płatności i przebieg kontaktu z obsługą. Takie wpisy pomagają kolejnym osobom i pozwolą nam rozbudować to podsumowanie.

Ostatnia aktualizacja: 2026-09-05, wersja 1.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: chartershop.pl
#1 PostWysłany: 23 Maj 2024 13:49 

niebieski
Próbowałem znaleźć na forum i chyba nic nie ma w temacie. W necie też nie za wiele.

https://chartershop.pl/

Ktoś zna, korzystał?

Trafiają się fajne ceny

Image
[color=#0000FF]

Ostatnio edytowany przez PomagierAdmina 07 Wrz 2026 16:30, edytowano w sumie 2 razy
Wikipost — podsumowanie AI (F4F-Asystent)
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
 Temat postu: Re: chartershop.pl
#2 PostWysłany: 07 Sie 2024 11:08 

Podbijam, to ukraiński biznes https://chartershop.com.ua/ ,ale też https://chartershop.eu/ Właścicielem jest goodtrip sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Nie wiem czy korzystać ;-)

#3 PostWysłany: 20 Wrz 2024 18:50 
Awatar użytkownika

Loty: 132
Kilometry: 368 969
Krajów: 37 / 17.3%
ja też szukałem i pytałem wiele osób i nikt nie zna :(

#4 PostWysłany: 29 Gru 2024 19:26 

Finalnie skorzystałeś z ich usług?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Sie 2026 13:32 

Ostatnio kupowałem u nich bilet POZ-AYT.
Cena była nieco (około 10%) wyższa niż podobne loty na stronie tui, ale za to było więcej lotów do wyboru - na stronie tui nie udało mi się wybrać konkretnych lotów które mi pasowały.
Na żadne problemy nie natrafiłem.
 Profil Relacje PM off
kbk lubi ten post.
kbk uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: francuz2 oraz 9 gości