Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Kuala Lumpur - Londyn
#1 PostWysłany: 03 Maj 2011 12:04 

niebieski
Witam , planuję 3 miesięczną wycieczkę do Azji. Chcę zacząć od lotu Warszawa-Bangkok 910zł (Aerosvit) w lutym 2012.
Powrót planuję z Kuala Lumpur do Londynu w maju 2012. I tutaj mam pytanie jaką cenę można uznać za dobrą za Kuala Lumpur -Londyn w Airasia? Biletów jeszcze na ten okres nie ma. Ale np na luty 2012 widzę za 640MYR czyli całkiem ekonomicznie. Czy można spodziewać się niższej ceny?

Dodatkowo jeśli ktoś mniej więcej zna ceny w Air Asia, czy da się kupić powiedzmy do 100zł w 1 strone (z podrecznym) następujące połączenia:
Bangkok-Bali
Bali-Singapur
Bali- Kuala Lumpur
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 03 Maj 2011 13:35 
Site Admin

Loty: 538
Kilometry: 995 604
Krajów: 82 / 38.3%
spodziewać się można, ale 640 to dobra cena, choć bywały po 500 - ale ja osobiście się na tym przejechałem.. było po 640, czekałem aż będzie niżej, było tylko wyżej - skoczyło powyżej 850, a teraz się kończą miejsca po 880.. i chyba się niedługo się zdecyduję bo czekam już od końca lutego a wypadało by wrócić do Polski, koniec września już nie taki odległy:P sam musisz zdecydować

na połączenia wypisane przez Ciebie da się kupić całkiem tanio - mnie np lot Bali-Kuala 50zł wyniósł, chyba, i to zaszalawszy z posiłkiem;) reszta nie wiem, bo na Bali przez Jawę lecę

#3 PostWysłany: 03 Maj 2011 13:39 

niebieski
niezbyt miła informacja :
Effective 3 May 2011, AirAsia will be re-introducing fuel surcharges for all domestic and international routes.
Paris, Stansted (London), Christchurch RM90
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 03 Maj 2011 13:58 
Site Admin

Loty: 538
Kilometry: 995 604
Krajów: 82 / 38.3%
:/
pewnie na promo nie wpłynie, ale standardowe podrożeją..

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości