Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Paź 2012 23:34 

Nowy tu jestem, ale chyba udało mi się znaleźć pomysł na fajny weekend:

Przelot na trasie WMI - BUD w dniu 8.12.2012 (sobota)
Powrót BUD - WMI w dniu 11.12.2012 (wtorek)

cała podróż za 2 zeta.

Jeśli do tego dołożymy kupon z MyDeal na 3 noclegi w 4 * hotelu ze SPA:

http://www.mydeal.pl/podroze-4_dni_w_bu ... 10477.html

to można całkiem fajny weeken wykombinować w całkiem przyjemnej cenie i niezłych warunkach.

pozdrawiam

P.S. podróżujemy oczywiście tylko z bagażem podręcznym i płacimy kartą Mastercard Prepaid.

Uwaga! Deal na hotel ważny jeszcze tylko 20 minut!!!

tylko 1 miejsce za 1,00 PLN w relacji WMI - BUD, kolejne 95,20 PLN
tylko 3 miejsca za 1,00 PLN w relacji BUD - WMI, kolejne po 95,20 PLN
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 27 Paź 2012 00:11 

Kupon na MyDeal nadal działa - po północy nastąpiło cudowne odnowienie promocji. Tak więc oferta grudniowego weekendu w Budapeszcie nadal aktywna :-).

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 27 Paź 2012 00:14 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 416
Kilometry: 594 327
Krajów: 60 / 28.0%
Ja mam w niedzielę wylot do Budapesztu i tam hotel 4* ze SPA, basenem i śniadaniem za 40 eu (168 zł bodajże) za dobę. Tutaj wychodzi po 210 i trzeba wykupić 3 noclegi. Ogólnie znalezisko w porzo (z WMI teraz łatwo i dużo można znaleźć), ale z Gruponami i MyDealami jeśli chodzi o hotele to bym uważał. Jak do tej pory zawsze, gdy sprawdzałem, można było znaleźć lepsze opcje. Pomijając hotele, to mieszkania w Budapeszcie można znaleźć nawet za 100 zł z 2 sypialniami dla 4 osób/doba. Np na Airbnb. Bardzo przystępne cenowo miasto... jak na UE.

EDIT

Na booking.com we FlashDeals można znaleźć co najmniej 4 hotele 4* z ceną poniżej 200 zł w wybranych terminach.

Hotel Zenit Budapest Palace
Eurostars Budapest Center
Estilo Fashion Hotel Budapest
Mercure Budapest City Center

I wiele 3* w okolicach 100 zł. Dobre ceny :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 27 Paź 2012 09:57 

Loty: 298
Kilometry: 864 401
Krajów: 88 / 41.1%
Dziękuję za info o ofercie, właśnie nabyłam ten ostatni bilet za złotówkę :) W Budapeszcie już byłam, więc mam nadzieję na znalezienie przelotu gdzieś dalej, myślę też o przejeździe koleją do Rumunii. Może ktoś ma jakieś ciekawe propozycje? A propos samego Budapesztu, to jeśli komuś zależy na bardzo budżetowej wycieczce, to z własnego doświadczenia wiem, że można znaleźć już nocleg za 1,5 euro :D
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 27 Paź 2012 11:10 
Awatar użytkownika

niebieski
Beatrix napisał(a):
jeśli komuś zależy na bardzo budżetowej wycieczce, to z własnego doświadczenia wiem, że można znaleźć już nocleg za 1,5 euro :D

można prosić o jakieś szczegóły ?

#6 PostWysłany: 27 Paź 2012 22:18 
Awatar użytkownika

o też jestem ciekawy, oby nie dworzec :P

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości