Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 307 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: WIZZ MultiPass
#261 PostWysłany: 19 Kwi 2024 08:33 

Loty: 31
Kilometry: 89 973
Krajów: 16 / 7.5%
Hej,
a mnie zastanawia jedna kwestia, jak mam już wykupiony Privilage Pass (i ważny jeszcze kilka miesięcy), to czy jeśli wykupię normalny multipass to będę mogła lecieć z większym podręcznym? Nie ma o tym słowa w regulaminie.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#262 PostWysłany: 19 Kwi 2024 08:52 

.

Kami_la napisał(a):
ja teraz przechodzę gehennę. koniec miesiąca się zbliża a nie mogę wymienić tokenów na bilety. na infolinii najpierw kazali po 10 minutach sprawdzić bo coś zrobili ale nie działało nadal. teraz każą czekać 3 dni na odpowiedź mailową. ciekawe co wymyślą. Czy ktoś miał podobne problemy? podejrzewam, że zostanę bez kasy i bez biletu

sprawdź w regulaminie czy nie ma jakiegoś wyłączonego terminu np. przed weekendem majowym ja się tak złapałem z 05.01 że sie nie dało, na helpdesku mnie przepraszali za usterkę a okazało się że to nie jest usterka i w tym terminie nie można rezerwować. Reasumując sprawdź czy jest min 5 dni, czy ten dzien nie jest wyłączony czy to na pewno okres do 5 kolejnego miesiąća. Jeśli wszystko się zgadza to znaczy że ci wyłączyli ktoś miał już taki problem że przepadł mu token wyszukaj ten post może da znać czy oddali kasę.[/quote]
 Profil Relacje PM off  

#263 PostWysłany: 19 Kwi 2024 08:58 

Kami_la napisał(a):
ja teraz przechodzę gehennę. koniec miesiąca się zbliża a nie mogę wymienić tokenów na bilety. na infolinii najpierw kazali po 10 minutach sprawdzić bo coś zrobili ale nie działało nadal. teraz każą czekać 3 dni na odpowiedź mailową. ciekawe co wymyślą. Czy ktoś miał podobne problemy? podejrzewam, że zostanę bez kasy i bez biletu

Hej miałem tam samo. Najpierw anulowałem abo, po czym okazało się, że tokeny zabrali. W regulaminie na ten temat cisza. Ich kontakt durny (twierdzili, że oddali), więc skończyło się chargebackiem w banku za ostatni miesiąc.
 Profil Relacje PM off  

#264 PostWysłany: 19 Kwi 2024 09:49 

-- 19 Kwi 2024 09:02 --

chlodnik229 napisał(a):
Kami_la napisał(a):

Hej miałem tam samo. Najpierw anulowałem abo, po czym okazało się, że tokeny zabrali. W regulaminie na ten temat cisza. Ich kontakt durny (twierdzili, że oddali), więc skończyło się chargebackiem w banku za ostatni miesiąc.

U mnie to trochę inna sprawa. podejrzewam, że mi odblokują możliwość rezerwacji pod koniec przyszłego tygodnia. Tylko wtedy to ja już nie potrzebuję biletu bo będzie po terminie mojego wyjazdu:(

-- 19 Kwi 2024 09:49 --

czy ktoś jeszcze nie wykorzystał tokenów w kwietniu? proszę dajcie znać czy też macie problem z biletami
 Profil Relacje PM off  

#265 PostWysłany: 19 Kwi 2024 11:50 

-- 19 Kwi 2024 10:48 --

zazuzi napisał(a):
Hej,
a mnie zastanawia jedna kwestia, jak mam już wykupiony Privilage Pass (i ważny jeszcze kilka miesięcy), to czy jeśli wykupię normalny multipass to będę mogła lecieć z większym podręcznym? Nie ma o tym słowa w regulaminie.

Ja latam na Multipass + Privilege Pass i nie najmniejszego problemu. - Tak, będziesz mógł - pod warunkiem, że usługi masz na tym samym adresie mailowym / na tym samym koncie.

-- 19 Kwi 2024 10:50 --

Kami_la napisał(a):
-- 19 Kwi 2024 09:02 --

chlodnik229 napisał(a):
Kami_la napisał(a):

U mnie to trochę inna sprawa. podejrzewam, że mi odblokują możliwość rezerwacji pod koniec przyszłego tygodnia. Tylko wtedy to ja już nie potrzebuję biletu bo będzie po terminie mojego wyjazdu:(

-- 19 Kwi 2024 09:49 --

czy ktoś jeszcze nie wykorzystał tokenów w kwietniu? proszę dajcie znać czy też macie problem z biletami

Wczoraj kupowaliśmy z 2 kont ( na starych warunkach) i nie było problemu - podróż na przełomie miesiąca.
 Profil Relacje PM off  

#266 PostWysłany: 19 Kwi 2024 13:19 
Awatar użytkownika

Doooobra!
Od wczoraj wprowadzili Albanie do usługi multipass, podwyższyli nieco ceny i wydłużyli okres zobowiazania do 12 miesiecy. Co przy obecnych cenach na trasie Wawa-Kutaisi ratuje mi portfel ogromnie <3 No i w końcu usługa działa, bo przez ostatnie tygodnie nie można było sfinalizować transakcji.
Chwilowo nawet polubiłam wizzair 8-)
 Profil Relacje PM off  

#267 PostWysłany: 19 Kwi 2024 15:58 

Loty: 144
Kilometry: 297 591
Krajów: 34 / 15.9%
niebieski
sebaa napisał(a):
Podobno jak do nich napiszesz to można kilka stron wcześniej ktoś tak pisał. Ja też zrezygnowałem a dostaje ciągle reklamy żeby dołączyć ponownie wieć chyba się da.

Dzięki. Pisałem do nich to generalnie mnie olali. Najwidoczniej trafiłem do złego konsultanta.

Kod:
Regarding your request, we inform you that your Multipass subscription has been successfully canceled and cannot be restored. If this is still relevant for you, you can create a new subscription.

#268 PostWysłany: 19 Kwi 2024 23:19 

Loty: 83
Kilometry: 234 641
Krajów: 26 / 12.2%
niebieski
Jeśli nie odpisali to nie olali oni po prostu odpisuja po tygodniu albo i dłużej :D Nie wiem z czego to cytat wyżej, ale skoro możesz nową to możliwe że po prostu jeszcze raz trzeba dołaczyć z tego samego konta bo ci zresetowali.
 Profil Relacje PM off  

#269 PostWysłany: 23 Kwi 2024 21:53 

W kwietniu kończy się mój wizz multi pass, ale jak loguję się na stronę to mam informację, że kolejna opłata zostanie pobrana 1 maja... czy mam rozumieć, że muszę jakoś złożyć rezygnację?
 Profil Relacje PM off  

#270 PostWysłany: 23 Kwi 2024 23:35 

niebieski
Dobrze rozumiesz.
 Profil Relacje PM off  

#271 PostWysłany: 24 Kwi 2024 06:50 

Czy ktoś już składał rezygnację? Jest jakiś wniosek? Bo nie mogę nigdzie znaleźć...
 Profil Relacje PM off  

#272 PostWysłany: 29 Kwi 2024 00:34 

niebieski
wysłałem maila na ten mail multipassowy który był w tym temacie anulowali po jakichs 2 tygodniach.
Rezygnuj mailowo bo odnowią Ci na rok teraz. Najpierw wymien tokeny na loty jeśli jakiś masz bo komus skasowali token anulując multipass mimo że zapłacił za niego.
 Profil Relacje PM off  

#273 PostWysłany: 11 Maj 2024 12:57 

Miałem podobny problem jak @Monika Kehl to znaczy nie mogłem kupić MultiPassa - klikanie na kontynuuj na ostatniej stronie nic nie dawało. Próbowałem wszystkiego - różne przeglądarki, telefon/smartfon, różne karty, różne banki, czyszczenie ciasteczek, AdBlok itp. Infolinia nie działała, ta do aktualnych rezerwacji mówiła że nie może pomóc i żeby dzwonić na tamten numer - a na info że nie działa mówili że działa... Finalnie założyłem nowe konto i poszło!
 Profil Relacje PM off  

#274 PostWysłany: 31 Maj 2024 21:55 

Czy po ostatnich zmianach regulaminu nadal da się na pakiecie "w jedną stronę" polecieć na zakładkę przy końcu miesiąca? Planuję wylot 3 lipca korzystając z tokena czerwcowego, a powrót na 7 lipca już z lipcowego tokenu. Widzę, że wcześniej było to możliwe, ale może ktoś potwierdzi czy aktualne?
 Profil Relacje PM off
bim-bam uważa post za pomocny.

#275 PostWysłany: 01 Cze 2024 14:36 

Nadal możesz dokonać rezerwacji lotu do 5 dnia kolejnego dnia miesiąca włącznie.
Czyli maksymalnie 30.06 możesz rezerwować wylot dnia 05.07 korzystając z tokena z miesiąca czerwca.
01.07 możesz rezerwować wylot/powrót na dzień 06.07 (lub późniejszy -> do 05.08) używając token z miesiąca lipca.
Radzę jednak nie zostawiać tego do późnych godzin ostatniego dnia miesiąca - wtedy potrafią wyskakiwać "cuda" w kalendarzu (raz miałem dostępne daty na kolejne 2 miesiące ...) ale nie zawsze uda się dokonać rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#276 PostWysłany: 20 Cze 2024 10:30 

Mam pytanie
Do kogo skierowane:
Do osób, które korzystają z Multipass + PrivilegePass

Proszę spójrzcie na swoje rezerwacje - u mnie na stronie wizzair'a / oraz przez app nie mogę aktywować usługi Privilege Pass do biletów kupionych via Multipass
Nie wiem co myśleć: wydaję, mi się, że to jest błąd bo nawet nie mogę dodać żadnego dodatkowego bagażu
Albo co jest gorszym scenariuszem, wizzair przy usłudze multipass pozawala na zakup usług dodatkowych tylko w pakiecie multipassowym
Trzymam kciuki, że to tylko ich błąd systemu.
Dajcie znać jak jest u Was.
 Profil Relacje PM off  

#277 PostWysłany: 27 Cze 2024 16:16 

Cześć,

Mam pytanie do osób które skorzystały z opcji bezpłatnej rezygnacji z Wizzair Multipass w ciągu 14 dni od zakupu? W jaki sposób się zgłasza taką rezygnację? Nie było z tym problemu? Co w sytuacji jak już wykorzystało się token?
 Profil Relacje PM off  

#278 PostWysłany: 27 Cze 2024 18:15 
Awatar użytkownika

Loty: 276
Kilometry: 521 459
Krajów: 79 / 36.9%
srebrny
b. Konsumenci nie mogą wycofać się z planu subskrypcji i otrzymać zwrotu pieniędzy, jeśli wykorzystali już swój token(y) w ciągu 14-dniowego okresu karencji.
gecko lubi ten post.

#279 PostWysłany: 28 Cze 2024 13:35 

Marco Manno napisał(a):
b. Konsumenci nie mogą wycofać się z planu subskrypcji i otrzymać zwrotu pieniędzy, jeśli wykorzystali już swój token(y) w ciągu 14-dniowego okresu karencji.

Widziałem ten podpunkt w sekcji FAQ ale jest to wprost niezgodne z tym co jest w regulaminie:

7.3 Jeśli Użytkownik zrezygnuje z Wizz MultiPass po wykorzystaniu jednego z Tokenów, które
otrzymał w Cyklu Abonamentowym, Wizz Air zobowiązuje się do obliczenia kwoty zwrotu na
podstawie Opłaty Abonamentowej i ogólnej ceny lotu zarezerwowanego przy użyciu Tokena.
Ogólna cena lotu oznacza cenę, którą Użytkownik mógłby uzyskać bez Wizz MultiPass. Jeśli
cena lotu
(a) przekracza wysokość Opłaty Abonamentowej, Wizz Air nie zwróci Opłaty
Abonamentowej,
(b) jest niższa od Opłaty Abonamentowej, Wizz Air zwróci różnicę między ceną lotu a
wysokością Opłaty Abonamentowej.

Obstawiam, że regulamin usługi jest mimo wszystko ważniejszy niż sekcja FAQ. W związku z tym moje pytanie czy ktoś korzystał z tej opcji i jak to naprawdę wygląda.
 Profil Relacje PM off  

#280 PostWysłany: 30 Cze 2024 09:05 

niebieski
pietraw napisał(a):
Cześć,

Mam pytanie do osób które skorzystały z opcji bezpłatnej rezygnacji z Wizzair Multipass w ciągu 14 dni od zakupu? W jaki sposób się zgłasza taką rezygnację? Nie było z tym problemu? Co w sytuacji jak już wykorzystało się token?

piszesz na maila który był podawany w tym temacie. Koniecznie zablokuj płatnośc ponieważ oni na te maila odpowiadają po wielu dniach a nawet jak odpowiedzą to jeszcze dwa miesiące potrafią ci pobierać opłatę. Blokujesz w banku i dopiero się z nimi wykłocasz kto ma rację.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 307 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 6 gości