Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Zakaz handlu biletami na forum. Prośby/oferty lądują w ujemnym koszu

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1933 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 97  Następna
Autor Wiadomość
#761 PostWysłany: 28 Maj 2024 20:28 

niebieski
Też czekam na te z 28.03

Dotarły :geek:
 Profil Relacje PM off
brazilmik uważa post za pomocny.

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#762 PostWysłany: 28 Maj 2024 22:15 
Awatar użytkownika

Właśnie dostałem bilety, bezproblemowo można przekazać wszystkie na inne konta.
 Profil Relacje PM off  

#763 PostWysłany: 29 Maj 2024 10:47 

niebieski
to chyba uefa wypchała wszystko za co dostalała kase, czas na platforme ... :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#764 PostWysłany: 31 Maj 2024 06:55 
Awatar użytkownika

niebieski
może ktoś nas usłyszy ;)
https://x.com/euro2024ticket/status/1795842470615580983
 Profil Relacje PM off
brazilmik lubi ten post.

#765 PostWysłany: 31 Maj 2024 08:25 

Loty: 167
Kilometry: 174 841
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Niesamowicie durna UEFA, nie wiem czemu nie utworzyli czegoś takiego? Mogli dać 5% prowizji dla siebie za każdy sprzedany bilet cokolwiek, jeszcze by zarobili. Chyba od kasy już odwaliło :D
 Profil Relacje PM off  

#766 PostWysłany: 31 Maj 2024 10:40 

Loty: 3
Kilometry: 4 296
Krajów: 3 / 1.4%
Naprawdę myślicie, że Uefa nie otworzy portalu odsprzedaży :lol: poczekajcie- teraz był długi weekend, ale myślę że w kolejnym tygodniu ambona zostanie otwarta :D
 Profil Relacje PM off
brazilmik lubi ten post.

#767 PostWysłany: 31 Maj 2024 11:02 

niebieski
gdzieś między UKR gruba zwierzyna wejdzie pod lufe.. :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#768 PostWysłany: 31 Maj 2024 11:55 

lukiciach napisał(a):
Naprawdę myślicie, że Uefa nie otworzy portalu odsprzedaży :lol: poczekajcie- teraz był długi weekend, ale myślę że w kolejnym tygodniu ambona zostanie otwarta :D

Napewno otworzy :) nie ma mozliwosci by jakies rezerwacje nie spadly no i napewno spora grupa osob chcialaby chetnie odsprzedac natomiast byloby milo gdyby otworzyli portal nie dzien przed EURO tylko troche wczesniej aby kupujacy mogli poplanowac podroz.
 Profil Relacje PM off  

#769 PostWysłany: 31 Maj 2024 12:49 

niebieski
Oczywiście, że otworzą - gdyby tego nie zrobili, to sami ukręciliby na siebie bat w postaci wielu pustych miejsc na stadionach, wystrzału na rynku sprzedaży z drugiej ręki, potencjalnych skamów z tym związanych, nie wspominając nawet o utracie 10% extra zarobku od każdego sprzedanego biletu na resale portalu, czyli tego na czym najbardziej im zależy.
Teraz oni mają na głowie finał Ligi Mistrzów, więc cierpliwości, myślę, że w przyszłym tygodniu coś powinno się ruszyć na portalu.
 Profil Relacje PM off
brazilmik lubi ten post.

#770 PostWysłany: 31 Maj 2024 20:06 

Bilety na pociąg i noclegi w Berlinie już dawno załatwione. Niestety nie udało mi się kupić biletów na mecz oficjalną drogą stąd moje pytanie o zakup z drugiej ręki.

Załóżmy, że znajdę chętnego na odsprzedaż, który ma już bilety w swojej aplikacji.
Jeżeli spotkałbym się z taką osobą osobiście to mogę mu zapłacić gotówką a on w tym samym momencie przepisze te bilety na mnie i one od razu (lub po kilku chwilach) pojawią się w mojej aplikacji? Jednym słowem czy da się już w tej chwili przeprowadzić bezpieczny zakup?

A drugie pytanie, jak myślicie jaka cena byłaby dobra? Czy np 130% ceny zakupu jest ok? ;)
 Profil Relacje PM off  

#771 PostWysłany: 31 Maj 2024 21:01 

przekazanie biletu w aplikacji jest praktycznie natychmiastowe.
30% więcej jest na pewno dobrą ceną, tylko pytanie czy taką znajdziesz, bo z tego co obserwuje, to żądane ceny są dużo wyższe. Widziałem nawet prawie dziesięciokrotną przebitkę na bilecie fans first.
 Profil Relacje PM off
pascal lubi ten post.

#772 PostWysłany: 01 Cze 2024 12:59 

Chyba UEFA usłyszała bo zmienił się komunikat na głównej stronie portalu biletowego:

"The main sales phases for UEFA EURO 2024 tickets closed. If you haven't yet, create your ticketing account to be ready in case further tickets become available. Please be aware that unauthorised ticket sellers set out to exploit the high demand, offering fraudulent tickets on the secondary market."

Dodatkowo pojawiło się ostrzeżenie:

https://www.uefa.com/news-media/news/02 ... or-finals/

To pachnie otwarciem portalu. Dzisiaj mamy finał LM, ale w przyszłym tygodniu zaczynają się zgrupowania reprezentacji i karuzela zacznie się nakręcać.

Dlaczego teraz jest inny system sprzedaży niż poprzednio? Ktoś ma jakąś teorię? Może chodziło o koników, żeby zmniejszyć ich szansę na zakup biletów. UEFA na swojej stronie FAQ tłumaczyła brak otwarcia tradycyjnego portalu odsprzedaży faktem, że kibice musieli ciągle czekać i polować na bilety :P Tylko że obecny system wrzucania na raz wszystkich biletów i zakupu "kto pierwszy ten lepszy" powodował, że Ci co dostali się na portal wcześniej, przebierali biletach i kupowali na raz na kilka meczów, a dla innych nie starczyło w ogóle biletów. A wiele osób chciałoby chociaż wybrać tylko na jeden mecz na turnieju. Efekt i tak jest odwrotny od zamierzonego, bo w internecie i tak jest wysyp ofert biletów z drugiej ręki. Może czekają z otwarciem portalu odsprzedaży do ostatniej chwili aby właśnie zmniejszyć szanse koników na późniejszą odsprzedaż biletów?
 Profil Relacje PM off  

#773 PostWysłany: 02 Cze 2024 10:08 

Ty wierzysz że UEFA martwi się o ludzi ceny i koników ?? Jest poprostu rekordowe zainteresowanie na bilety każdy ma blisko do Niemiec jest tam względnie tanio . Jakby UEFA chciała walczyć z konikami sprawdzali by dane na biletach i tyle skończyłoby się to w sekundę
 Profil Relacje PM off  

#774 PostWysłany: 02 Cze 2024 11:06 

Powiem więcej: konie nigdy wcześniej nie miały łatwiej. Przekazywanie biletów jest prostsze niż kiedykolwiek i można to zrobić leżąc na kanapie. Dlaczego UEFA miałaby ograniczać cokolwiek związanego z biletami, skoro stadiony i tak się wyprzedają. Popełnili duży błąd z ostatnim euro rozrzuconym po całej Europie.

Jednak myślę, że platforma ruszy, przecież po fazie grupowej zaczną spadać bilety follow my team i będą musieli jakoś je sprzedać.
 Profil Relacje PM off  

#775 PostWysłany: 02 Cze 2024 11:12 

Ktoś może chce się zamienić na 4 bilety na finał superpucharu w Warszawie cat 1? Interesuje mnie mecz Polska-Holandia, również 4szt. Kupię również same bilety gdyby ktoś nie chciał wymiany.
 Profil Relacje PM off  

#776 PostWysłany: 02 Cze 2024 11:46 

Nie ma teraz czegoś takiego jak Folllow My Team. W przypadku awansu danej drużyny rusza sprzedaż biletów dla jej fanów na ich mecze fazy pucharowej. Na stronie UEFA jest wyraźnie napisane że taka sprzedaż rusza 23 czerwca. Dyskusja się tyczy fazy grupowej, czy coś jeszcze skapnie, bo nie ukrywajmy, szansa, że my wyjdziemy z grupy jest niezbyt duża.
 Profil Relacje PM off  

#777 PostWysłany: 02 Cze 2024 14:42 
Awatar użytkownika

niebieski
michal3535 napisał(a):
bo nie ukrywajmy, szansa, że my wyjdziemy z grupy jest niezbyt duża.

Ależ dlaczego ? :D
 Profil Relacje PM off
tom971 lubi ten post.

#778 PostWysłany: 03 Cze 2024 08:46 
Awatar użytkownika

Loty: 396
Kilometry: 703 023
Krajów: 73 / 34.1%
niebieski
Finał LM mamy za sobą więc pozostała nadzieja, że coś na dniach ponownie ruszy. Przy okazji jakby ktoś miał o 1 bilet za dużo na Holandię to chętnie odkupię ;)

#779 PostWysłany: 04 Cze 2024 13:24 

Loty: 116
Kilometry: 241 710
Krajów: 40 / 18.7%
niebieski
Witam, mam pytanie ze strony technicznej. Jak najbezpieczniej odkupić od kogoś bilety z aplikacji? Dostałem propozycję wpłacenia zaliczki, po czym mam otrzymać hasło z loginem do aplikacji, w której mam sobie zmienić hasło i maila. Co sądzicie? Jak to czytam to mam wątpliwości :lol:
 Profil Relacje PM off  

#780 PostWysłany: 04 Cze 2024 13:27 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Gratulacje...
Nie wiedziałem, ze są nowe metody na "wnuczka"...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1933 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 97  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości