Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wątek poświęcony opiniom i wrażeniom z pobytów w hotelach sieci Accor: opisz-swoj-pobyt-upgrade-wrazenia,1578,32921

adres kontaktowy do BOK:
accor.customercare.pl@acc.accor-customercare.com
ewentualnie customercare@accor.com
zwrotnie odpisują (po polsku) ze skrzynki:
Guestrelations.Coordinator.en@acc.accor ... ercare.com
jako dalsza linia ewentualnie
guestexperience.gb@accor.com

Linki do kalendarzy miesiąca z cenami: viewtopic.php?p=914692#p914692
Lub jeśli znany jest kod hotelu, to link
Kod:
http://www.ibis.com/pl/booking/dispo-calendar.shtml?tarsCode=XXXX
gdzie XXXX to ten kod

Hotele ibis Budget biorące udział w programie Le Club Accorhotels (można płacić punktami i otrzymywać punkty za noclegi)
[+] Pokaż
Wszystkie w Polsce, Korei Płd, Japonii, Chile, Rosji, Meksyku, Kolumbii, Peru, Gruzji, Kambodży,
W Belgii tylko: Knokke, Gent Centrum Dampoort, Oostende airport, Blankenberge.
W Holandii tylko: Rotterdam The Hague Airport, Stein Maastricht, Amsterdam City South.
W UK tylko: Newport, Bromsgrove, Bishops Stortford London Stansted Airport, Burton Upon Trent Centre, Portishead Marina, Lancaster Centre, Dundee Camperdown, London Bromley Centre, Glasgow Cumbernauld, Sheffield Centre St Marys Gate.
W Brazylii wszystkie, oprócz Santos Gonzaga, Belo Horizonte Afonso Pena, SP Centro São João, Sertaozinho i SP Frei Caneca.
W Australii wszystkie, oprócz Sydney Airport, Melbourne Airport, Gosford, Perth Airport, Melbourne CBD, Windsor Brisbane.
W Hiszpanii, Niemczech, Portugalii, Francji, Austrii, Indonezji, Szwajcarii, Nowej Zelandii, Luksemburgu, Singapurze żaden.

Hotele Accor z salonikiem dla Platinum
https://www.accorhotels.com/leclub/user ... x.en.shtml
[+] Pokaż
Chiny
+ Novotel Citygate Hong Kong
+ Novotel Beijing Xinqiao (codziennie śniadania i kolacje gratis dla Platinum, w ciągu dnia przekąski)
+ Pullman Shanghai Jing An (Jedzenia nie jest za dużo w porze "free" czyli 18-20, ale za to bardzo smaczne i wymyślne kompozycje. Oczywiście nie mając wykupionych śniadań, mając dostęp do saloniku masz śniadania w saloniku.)
+ Sofitel Shanghai Hyland

Czechy:
+ Mercure Ostrava Center

Grecja:
+ Sofitel Athens Airport

Malezja:
+Novotel Kuala Lumpur City Centre
+ Pullman Kuala Lumpur Bangsar

Niemcy:
+ Sofitel Berlin Kurfürstendamm
+ Novotel Muenchen City
+ Novotel Muenchen Airport

Tajlandia:
+ Novotel Phuket Vintage Park Resort
+ Pullman Bangkok Hotel G
+ Novotel Bangkok Siam
+ Novotel Bangkok Platinum Pratunam
+ Novotel Bangkok Sukhumvit 20
+ Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and SPA

Węgry:
+ Novotel Budapest Centrum
+ Sofitel Budapest Chain Bridge

Wielka Brytania:
+Pullman Liverpool

Gwarancja dostępności pokoju: https://secure.accorhotels.com/pl/leclub/bod.html

Pokoje hotelowe w ciągu dnia, bez nocy, tzw. "day use":
https://all.accor.com/hotels-services-d ... x.en.shtml

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14098 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668 ... 705  Następna
Autor Wiadomość
#13281 PostWysłany: 16 Maj 2024 09:53 

niebieski
Jak myślicie, czy będzie jakieś promo na wakacyjne pobyty w Europie?
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#13282 PostWysłany: 16 Maj 2024 10:11 
Awatar użytkownika

Od dziś jest na stronie www:

LETNIA PROMOCJA: 25% zniżki na minimum 3 noclegi przy rezerwacji dokonanej między 16 maja 2024 r. a 4 czerwca 2024 r. na pobyty między 5 lipca 2024 r. a 8 września 2024 r.
https://all.accor.com/a/pl/offers/ena-summer-sale.html

Słońce, zabawa i oszczędności dzięki ekskluzywnemu wczesnemu dostępowi do Letniej Promocji.
Tego lata skorzystaj z 25% zniżki na rezerwacje* z co najmniej 3 noclegami. Zarezerwuj pobyt do 4 czerwca 2024 r. i wyjedź między 5 lipca a 8 września 2024 r.**.
Czekamy na Ciebie w tysiącach hoteli w Europie i Afryce Północnej. Jakie masz plany na letni urlop? Romantyczny miejski wypad? Słoneczne wakacje z rodziną? Cokolwiek planujesz, zarezerwuj pobyt już teraz i zaoszczędź 25%. Dodatkowo dzięki programowi ALL możesz skorzystać z promocyjnych cen przed innymi i z dodatkowej zniżki do 10% od ceny promocyjnej!
Wykorzystaj ekskluzywny wczesny dostęp i zarezerwuj pobyt w niższej cenie przed innymi.

* Obowiązują warunki oferty. W okresie od 26 lipca do 11 sierpnia 2024 r. oferta nie obowiązuje w hotelach w Paryżu, Ile de France i Lille we Francji.
** Wydłużony okres pobytu od 21 czerwca do 8 września 2024 r. w objętych promocją hotelach Sofitel i MGallery.

PS. Z ciekawostek: Mercure Lublin w terminach, które sprawdzałem pokazuje się ze zniżką 21%...
PS2. Kilka dni temu Rezydent Sopot MGallery pisał o minimum 2 nocach...
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#13283 PostWysłany: 16 Maj 2024 10:51 

złoty
Czy dobrze rozumiem, że karta ALL Plus Voyageur nie daje zniżek w restauracjach rejony Azja-Pacyfik? (vs karty Accor Plus z tamtego regionu).
 Profil Relacje PM off  

#13284 PostWysłany: 16 Maj 2024 11:43 

niebieski
Próbuję dokonać rezerwacji z tej letniej promki, która daje możliwość bezpłatnego odwołania i odrzuca mi płatność, wpisywałem numery kilku różnych kart. Macie pomysł na rozwiązanie tego problemu? Czy zadzwonić na infolinię i przez konsultanta założyć rezerwację?
 Profil Relacje PM off  

#13285 PostWysłany: 16 Maj 2024 11:49 

Loty: 64
Kilometry: 179 721
Krajów: 17 / 7.9%
Miałem taki problem, usuń wszystkie karty, jak nie pomoże infolinia. Mi odpisali, że wina była karty, źle wprowadzonej czy coś, ale to dziwne, bo wcześniej nią płaciłem.
 Profil Relacje PM off
moss_LOT uważa post za pomocny.

#13286 PostWysłany: 16 Maj 2024 12:13 
Awatar użytkownika

Ja mam dodaną kartę, ale zawsze podaję ją jako nową (bez zapisu, tą samą), bo też mi kiedyś ta zapisana przestała działać tak po prostu...

PS. Piszesz o letniej promocji z 3 noclegami? Tam jest płatność w hotelu, przynajmniej w hotelach, które sprawdzałem. Rozumiem, że problem masz przy gwarancji pobytu, czy są też oferty promocyjne z płatnością online?
 Profil Relacje PM off  

#13287 PostWysłany: 19 Maj 2024 19:19 

niebieski
W jaki sposób można sprawdzić stan środków na karcie podarunkowej? Zgubiłem się w tym, a zapytanie w recepcji podczas niedawnego pobytu w hotelu wprowadziło jeszcze większą niepewność.
 Profil Relacje PM off  

#13288 PostWysłany: 21 Maj 2024 07:46 
Awatar użytkownika

niebieski
Tutaj masz link do sprawdzenia wartości środków:
https://www.accor-giftcards.com/check-gift-card-balance/lang/en
 Profil Relacje PM off
egg lubi ten post.
egg uważa post za pomocny.

#13289 PostWysłany: 21 Maj 2024 11:00 

niebieski
Dzięki, właśnie tego szukałem.

Jakiś czas temu przeglądałem FAQ kart podarunkowych i znalazłem tylko informację, że mogę sprawdzić stan środków jedynie podczas pobytu w hotelu. Widać Accor rozwija się w szalonym tempie ;)
 Profil Relacje PM off  

#13290 PostWysłany: 23 Maj 2024 13:57 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Fast track do Golda za 3 noce w "Asia-Pacific" do 31.12.204, po połączeniu konta All z Qantas
https://all.accor.com/promotions-offers ... 24&lang=en

P.S.
Existing Gold members will receive 10 status nights with five nights stay.
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#13291 PostWysłany: 23 Maj 2024 15:46 

złoty
P.S.2: No Status Nights will be awarded if you already hold a status higher than Gold.
:cry: :cry: :cry:
 Profil Relacje PM off  

#13292 PostWysłany: 23 Maj 2024 18:04 
Awatar użytkownika

Loty: 590
Kilometry: 1 038 415
Krajów: 86 / 40.2%
platynowy
Może komuś sie przyda, szczególnie przy konieczności przedłużenia ważności punktów/utraty ważności mil.
Przelanie mil z Flying Blue do Accor odbywa się w tym samym dniu.
Dodatkowo mile przedłużają ważność punktów na koncie Accor o 1 rok.
Minimalna ilość mil do przelania to 4000 mil FB =1000 punktów Reward.
 Profil Relacje PM off
skrzat lubi ten post.

#13293 PostWysłany: 23 Maj 2024 19:27 
Awatar użytkownika

niebieski
W okresie wakacji w hotelach Jo&Joe 3 noclegi w cenie 2.
Załącznik:
jojoe.JPG
jojoe.JPG [ 57.34 KiB | Obejrzany 1686 razy ]

Link z mailingu wygląda tak: https://crm.experience-hotel.com/t/Il2PJ/l/eQcUt ale nie prowadzi na dedykowaną stronę promocji - oferta pojawia się automatycznie w wynikach wyszukiwania po wybraniu pobytu na 3 dni.

Oferta pojawia się też przy wyszukiwaniu na stronie accora, ale bazowa stawka jest nierefundowalna, a ta na stronie Jo&Joe wymaga płatności z góry, ale rezerwacja jest odwoływalna do dnia przyjazdu.
2 ludzi lubi ten post.

#13294 PostWysłany: 27 Maj 2024 08:26 
Awatar użytkownika

platynowy
Podwyższony cashback na TCB w wersji UK do 15%.Image
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#13295 PostWysłany: 27 Maj 2024 12:34 

pawfazi napisał(a):
Może komuś sie przyda, szczególnie przy konieczności przedłużenia ważności punktów/utraty ważności mil.
Przelanie mil z Flying Blue do Accor odbywa się w tym samym dniu.
Dodatkowo mile przedłużają ważność punktów na koncie Accor o 1 rok.
Minimalna ilość mil do przelania to 4000 mil FB =1000 punktów Reward.

Na szybko to tak, ale przelicznik mega złodziejski. Moim zdaniem lepiej wykorzystać te punkty jednak w AF/KLM
 Profil Relacje PM off  

#13296 PostWysłany: 29 Maj 2024 08:59 
Awatar użytkownika

Loty: 259
Kilometry: 438 114
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
skrzat napisał(a):
Fast track do Golda za 3 noce w "Asia-Pacific" do 31.12.204, po połączeniu konta All z Qantas
https://all.accor.com/promotions-offers ... 24&lang=en

P.S.
Existing Gold members will receive 10 status nights with five nights stay.

Czy to oznacza, że zawsze zostanie przyznanych 30 nocy statusowych? Tzn. jeśli mam już np. 25 nocy, spędzę 3 noclegi, to będę miał w sumie 58? (widzę tu ładny potencjał na platynę).
Czy jednak oznacza to dobicie do 30 nocy, czyli jeśli miało się na początku 5 nocy, to ostatecznie po odbyciu tych 3 noclegów, zakończymy z 30 nocami statusowymi na koncie.

Logicznie byłoby dla mnie to pierwsze, nawet na stronie promocji jest opisane "Receive a bonus of 30 Status Nights towards Gold with 3 nights stayed".
Ale warunki promocji sugerują coś innego (jeśli dobrze rozumiem): "then your Accor Live Limitless membership account will be credited with Status Nights such that total balance will be 30 Status Nights" https://all.accor.com/loyalty-program/promotions-offers/earn-partners-offers/qff-all-status-fast-track.en.shtml
 Profil Relacje PM off  

#13297 PostWysłany: 30 Maj 2024 12:31 

Loty: 73
Kilometry: 150 959
Krajów: 20 / 9.4%
Brazylijskie all signature znów udostępniło kody rabatowe na wszystkie plany subskrypcji. Obniżka jest mniejsza, lecz przy dzisiejszym kursie Reala Brazylijskiego wychodzi bardzo podobnie jak ostatnio w przypadku rocznej subskrypcji. Jeśli chodzi o dalsze szczególy to w listopadzie wszystko było wytłumaczone w tym wątku.

Miesięcznie: ANIVERSARIO15 -15 (tylko pierwszy miesiąc)
Kwartalnie: ANIVERSARIO30 - 10 (pierwszy kwartał)
Rocznie: ANIVERSARIO100 -9 rocznie

link do programu:
https://all.accor.com/a/pt-br/subscript ... ature.html

link do regulaminu:
https://all.accor.com/middleware/media/ ... 225843.pdf
 Profil Relacje PM off
skrzat lubi ten post.

#13298 PostWysłany: 02 Cze 2024 12:46 
Awatar użytkownika

platynowy
Chyba nie było, że Accor wycofuje, a w niektórych hotelach już wycofał papierowe vouchery na welcome drinka.

Teraz realizuje się je elektronicznie w aplikacji mobilnej wchodząc w rezerwacje w danym hotelu i pokazując w barze/restauracji.

Nie można robić zrzutów ekranu, wiec zrobiłem zdjęcia poglądowe.

Dla mnie zmiana na plus.
Nie trzeba się prosić o papierek, a wiadomo, że różnie bywało w różnych hotelach. I widać od razi na ile osób jest dostępnych e-vouchetow: 1 osoba = 1 voucher (ciekawe ile teraz będzie voucherów np. we Francji ???).Image

Image

Image
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#13299 PostWysłany: 02 Cze 2024 15:30 

Loty: 799
Kilometry: 1 029 296
Krajów: 72 / 33.6%
platynowy
W styczniu już w Australii była taka możliwość

accor-live-limitless,1578,27382?start=13120#p1668319
 Profil Relacje PM off
pawfazi uważa post za pomocny.

#13300 PostWysłany: 02 Cze 2024 18:49 

srebrny
Ciekawe co zrobią jak im pokażę moją starą nokię ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14098 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668 ... 705  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości