Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 1381 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 70  Następna
Autor Wiadomość
#841 PostWysłany: 23 Paź 2012 21:30 
Awatar użytkownika

niebieski
Trochę humoru dla wtajemniczonych :)

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#842 PostWysłany: 23 Paź 2012 21:37 
Awatar użytkownika

Loty: 128
Kilometry: 82 783
Krajów: 15 / 7.0%
srebrny
kerad85 napisał(a):
Trochę humoru dla wtajemniczonych :)

było ;)

#843 PostWysłany: 23 Paź 2012 21:39 

Loty: 142
Kilometry: 177 403
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
zolwik21 napisał(a):
Właśnie sprawdziłam rezerwację na stronie Alitalii. Wcześniej wyświetlał mi bilet ze szczegółami. Aktualnie już tego sprawdzić nie mogę, mam komunikat:

Please, look at the following warnings.
Siamo spiacenti, il codice di prenotazione inserito risulta cancellato

Co w wolnym tłumaczeniu znaczy - przepraszamy, wprowadzona rezerwacja zostanie usunięta.

Mam niestety dokładnie to samo - mimo że na Saudi void'owane to rezerwacja wisiała, teraz nawet tu jej nie ma.

#844 PostWysłany: 23 Paź 2012 21:49 
Awatar użytkownika

Loty: 105
Kilometry: 146 485
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
Maris83 napisał(a):
mydlo93 napisał(a):
pawelyop napisał(a):
Jak wygląda sprawa dla tych którzy odprawili się na lot realizowany przez AirOne, są szanse, że polecę? Czy jednak tak samo jak w przypadku Alitali??

Dzięki jakby komuś chciało sie odpowiedzieć konkretnie:)

Dodam że mam lot WAW-VCE 10 listopada i juz jestem po web-checkingu, kartę pokładową mam na maliu.

pawlyop: masz zamiar stawiać się na Okęciu czy czekasz na potwierdzenie przez kogoś innego, że karty pokładowe są/ nie są honorowane? pytam, bo chyba najwcześniej lecisz do Włoch na bilecie z promocji Alitali liniami AirOne.

Ja lecę już za 13 dni - na lotnisko jadę, bo anulacji nie dostałem żadnej na maila ani nie poinformowali mnie. Tam albo polecę, albo mnie przebookują - albo dostane pisemne potwierdzenie niewpuszczenia na pokład i zgarnę 250€ :)

no ja powiem, że nie wiem co mam zrobić... mama bilet TAM i nie wiem czy inwestować w powrót.... no i jeszcze jedno, maila anulującego na ten odcinek dostałem, ponieważ droga powrotna byłaby realizowana przez Alitalie i to oni przysłali mi malia, a ze strony AirOne cisza....

Nie wiem czy czekac co będzie u Maris83'a czy kupować powrót

A Maris83 jak wygląda u ciebie powrót (u mnie realizowany przez Alitali VCE_FCO_WAW)?

#845 PostWysłany: 23 Paź 2012 21:54 

niebieski
u mnie na trasie WAW-MXP-WAW obydwa loty obsługuję AirOne, od którego nie dostałem maila, tylko od Alitali.
PS: rezerwacja na stronie wciąż atualna a bilety ponownie wysłane na maila.
 Profil Relacje PM off  

#846 PostWysłany: 23 Paź 2012 22:03 

Loty: 169
Kilometry: 441 450
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
Ktoś pisał już skargi do DOT w sprawie biletów do USA ?

#847 PostWysłany: 23 Paź 2012 22:22 
Awatar użytkownika

Loty: 943
Kilometry: 1 184 217
Krajów: 104 / 48.6%
niebieski
ja mam Wenecję z AirOne, status wciąż confirmed, na stronie przewoźnika jak wejdę po numerze rezerwacji to w opisie jest: zapłacono i dziekuja mi za zakup biletów...żadnego maila poza potwierdzającym transakcję nie otrzymałem..

#848 PostWysłany: 23 Paź 2012 22:46 

niebieski
ranek napisał(a):
ja mam Wenecję z AirOne, status wciąż confirmed, na stronie przewoźnika jak wejdę po numerze rezerwacji to w opisie jest: zapłacono i dziekuja mi za zakup biletów...żadnego maila poza potwierdzającym transakcję nie otrzymałem..

a odprawiłeś się?
 Profil Relacje PM off  

#849 PostWysłany: 23 Paź 2012 22:49 
Awatar użytkownika

Loty: 83
Kilometry: 153 081
a tę robioną przez RU mam dalej "Open for use" :)
 Profil Relacje PM off  

#850 PostWysłany: 23 Paź 2012 22:50 
Awatar użytkownika

niebieski
mydlo93 napisał(a):
ranek napisał(a):

a odprawiłeś się?

nie da sie jeszcze...wydaje mi sie, ze trzeba poczekac do 5 listopada do pierwszych lotow, wtedy mozna bedzie wysnuc jakies wnioski jak Ci co wtedy leca dadza znac czy przeszlo...

#851 PostWysłany: 23 Paź 2012 22:58 

niebieski
dziwne, ja się odprawiłem i mam już karty pokładowe, https://book.flyairone.com/SearchWebCheckIn.aspx próbowałeś tu się odprawić?
 Profil Relacje PM off  

#852 PostWysłany: 23 Paź 2012 23:04 

Loty: 98
Kilometry: 142 443
Mnie udało się odprawić zarówno do Mediolanu jak i do Wenecji. Wszysto ok, karta pokładowa jest, przydzielone miejsce też.

Jedyne co mnie zastanawia to ten sam kod lotniska docelowego. Błąd na karcie pokładowej -> brak wstępu na pokład?

Załączniki:
a.jpg
a.jpg [ 11.02 KiB | Obejrzany 1016 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#853 PostWysłany: 23 Paź 2012 23:08 
Awatar użytkownika

Loty: 105
Kilometry: 146 485
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
Maris83 napisał(a):
mydlo93 napisał(a):
pawelyop napisał(a):
Jak wygląda sprawa dla tych którzy odprawili się na lot realizowany przez AirOne, są szanse, że polecę? Czy jednak tak samo jak w przypadku Alitali??

Dzięki jakby komuś chciało sie odpowiedzieć konkretnie:)

Dodam że mam lot WAW-VCE 10 listopada i juz jestem po web-checkingu, kartę pokładową mam na maliu.
pawlyop: masz zamiar stawiać się na Okęciu czy czekasz na potwierdzenie przez kogoś innego, że karty pokładowe są/ nie są honorowane? pytam, bo chyba najwcześniej lecisz do Włoch na bilecie z promocji Alitali liniami AirOne.

Ja lecę już za 13 dni - na lotnisko jadę, bo anulacji nie dostałem żadnej na maila ani nie poinformowali mnie. Tam albo polecę, albo mnie przebookują - albo dostane pisemne potwierdzenie niewpuszczenia na pokład i zgarnę 250€ :)

no ja powiem, że nie wiem co mam zrobić... mama bilet TAM i nie wiem czy inwestować w powrót.... no i jeszcze jedno, maila anulującego na ten odcinek dostałem, ponieważ droga powrotna byłaby realizowana przez Alitalie i to oni przysłali mi malia, a ze strony AirOne cisza....

Nie wiem czy czekac co będzie u Maris83'a czy kupować powrót

A Maris83 jak wygląda u ciebie powrót (u mnie realizowany przez Alitali VCE_FCO_WAW)?

Słuchajcie (zainteresowani, odprawieni online AirOne) jaką proponujecie formę kontaktu z Nimi.... skoro nie infolinia to może wizyta w biurze Alitalii na lotnisku WAW?? mając ten lot na 10 listopada wolałbym wiedzieć wcześniej jak wygląda możliwość jego odbycia...

Może jakieś propozycje?

#854 PostWysłany: 23 Paź 2012 23:12 
Awatar użytkownika

niebieski
bez sensu jak zaczniesz kombinowac i dopytywac to i tak Ci odwolaja nawet jak sie odprawiles. Po prostu na dzien przed sprawdz na stronie AirOne czy wszystko ok, jesli tak to jedz na lotnisko. zreszta chyba kilka osob z forum bedzie leciec juz za kilkanascie dni wiec bedziesz mial feedback.

Wysyłane z mojego MB632 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#855 PostWysłany: 23 Paź 2012 23:17 

niebieski
ja bym proponował telefon do biura odprawy: 801 000 395 lub pod numery stacjonarne: 61 640 64 64 z jakimś pytaniem czy np jest wykupiony bagaż na ten rejs, bo na stronie pokazuje, że go nie ma. Wtedy pani sprawdzi rezerwacje i jeśli się na skapnie to chyba można śmiało lecieć, a jeśli napomni coś, że ta rezerwacja jest błędna to będzie wszystko jasne.
 Profil Relacje PM off  

#856 PostWysłany: 23 Paź 2012 23:35 
Awatar użytkownika

niebieski
no w kazdym razie osoby ktore leca na pocztaku listopada, dajcie znac jak wyszlo, ale nie dzwonce co chwila na infolinie bo to nic nie pomoze, ew pozniej gdy sprawa "przycichnie"
 Profil Relacje PM off  

#857 PostWysłany: 24 Paź 2012 00:26 

niebieski
Czy ktoś serio liczy na mail z anulacją z AirOne? Przecież to nie ich dotyczy. Wy macie umowę zawartą z Alitalią. AO to tylko podwykonawca, który rozlicza się z wykonania usługi dla AZ.
 Profil Relacje PM off  

#858 PostWysłany: 24 Paź 2012 00:50 

niebieski
więc jeżeli w ich systemie figurujemy jako pasażerowie i rezerwacja jest potwierdzona, ba! karta pokładowa wydana, to możemy nie martwić się o to, że nie zostaniemy wpuszczeni na pokład samolotu mimo iż Alitalia przysłała maile z anulacją?
 Profil Relacje PM off  

#859 PostWysłany: 24 Paź 2012 01:49 

Loty: 75
Kilometry: 141 594
Krajów: 23 / 10.8%
nie dostalem zadnego maila o anulowaniu mojego lotu? w spamie tez nic nie ma? pomineli mnie? :D

kupilem 2 bilety do barcelony, ale ominalem opcje rezerwowania miejsc...

#860 PostWysłany: 24 Paź 2012 07:41 
Awatar użytkownika

niebieski
mydlo93 napisał(a):
dziwne, ja się odprawiłem i mam już karty pokładowe, https://book.flyairone.com/SearchWebCheckIn.aspx próbowałeś tu się odprawić?

Ale chyba juz nie mozna, ktos wczesniej wspominal...Na kiedy masz loty? Bo ja dopiero na marzec...Jak wchodze sie odprawic wyskakuje komunikat (przetlumaczony): Ostrzeżenie: nie można zrobić w internecie zameldowanie. Sprawdź z odpraw na lotnisku.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 1381 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 70  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości