Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 1381 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 70  Następna
Autor Wiadomość
#821 PostWysłany: 23 Paź 2012 12:24 
Awatar użytkownika

Loty: 105
Kilometry: 146 485
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
Jak wygląda sprawa dla tych którzy odprawili się na lot realizowany przez AirOne, są szanse, że polecę? Czy jednak tak samo jak w przypadku Alitali??

Dzięki jakby komuś chciało sie odpowiedzieć konkretnie:)

Dodam że mam lot WAW-VCE 10 listopada i juz jestem po web-checkingu, kartę pokładową mam na maliu.

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#822 PostWysłany: 23 Paź 2012 13:34 

niebieski
pawelyop napisał(a):
Jak wygląda sprawa dla tych którzy odprawili się na lot realizowany przez AirOne, są szanse, że polecę? Czy jednak tak samo jak w przypadku Alitali??

Dodam że mam lot WAW-VCE 10 listopada i juz jestem po web-checkingu, kartę pokładową mam na maliu.

podpisuję się, mam podobną sytuację z tym, że "lecę" w lutym. jakby ktoś coś wiedział to dajcie znać.
 Profil Relacje PM off  

#823 PostWysłany: 23 Paź 2012 14:24 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
mydlo93 napisał(a):
pawelyop napisał(a):

podpisuję się, mam podobną sytuację z tym, że "lecę" w lutym. jakby ktoś coś wiedział to dajcie znać.

ja też się podpisuję, i niech się podpisze jeszcze 10 osób, bo jak tego nie zrobimy to się niczego nie dowiemy!
 Profil Relacje PM off  

#824 PostWysłany: 23 Paź 2012 16:09 

niebieski
a dzwonił ktoś na infolinie Air One?
 Profil Relacje PM off  

#825 PostWysłany: 23 Paź 2012 16:27 
Awatar użytkownika

Loty: 105
Kilometry: 146 485
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
to jest nr na ich infolinie:

892 444*

* The cost for calling with corded landline telephone is 12 €/cents per minute VAT included plus set-up cost of 96 €/cents per minute. For mobile calls, costs vary depending on the mobile phone provider. The maximum cost is 15,49 €/cents per minute VAT included plus set-up cost of 1,8 euro per minute.

Nawet nie wiem jak na ten numer z Polski sie mozna dodzwonic??

#826 PostWysłany: 23 Paź 2012 16:35 

Zbanowany
Hej :)

Mam do Was pytanie.

To jak to w końcu jest ? Loty są ważne gdy wylot jest z Włoch czy z Japonii ?

Mam bilety np. Bolonia-Rzym-Abu Dabi-Rzym-Londyn albo Mediolan-Rzym0Malta-Rzym-Mediolan

W takim razie 1 nie powinni mi anulować ?
 Profil Relacje PM off  

#827 PostWysłany: 23 Paź 2012 16:51 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
PannaLia napisał(a):
Hej :)

Mam do Was pytanie.

To jak to w końcu jest ? Loty są ważne gdy wylot jest z Włoch czy z Japonii ?

Mam bilety np. Bolonia-Rzym-Abu Dabi-Rzym-Londyn albo Mediolan-Rzym0Malta-Rzym-Mediolan

W takim razie 1 nie powinni mi anulować ?

nie
 Profil Relacje PM off  

#828 PostWysłany: 23 Paź 2012 17:20 

Zbanowany
ogólnie to mam
5-6.11 Wawa-Barcelona (odprawiony) ponoć nie ma anulacji- kolega się tym zajmuje.
13-20.01 Bolonia-Rzym-Abu Dabi-Rzym-Londyn
11-21.02 Wawa-Rzym-Barc-Rzym-Waw
12-19.02 Mediolan-Rzym-Malta-Rzym-Mediolan
23-24.03 Wawa-Rzym-Wawa

Dostałam e-maile z anulacją wszystkich.
Ale jak z Włoch miały być to nie powinni chyba anulować.
 Profil Relacje PM off  

#829 PostWysłany: 23 Paź 2012 17:42 
Awatar użytkownika

PannaLia napisał(a):
Ale jak z Włoch miały być to nie powinni chyba anulować.

Wylot musi być z Tokio lub z Osaki. Nic więcej ;)
 Profil Relacje PM off  

#830 PostWysłany: 23 Paź 2012 18:46 

Zbanowany
Kupiłam zaraz jak się pojawiło info na forum, czyli przed tym całym bumem :D
 Profil Relacje PM off  

#831 PostWysłany: 23 Paź 2012 18:50 
Awatar użytkownika

czyli na czym stanelismy ? wszystkie wyloty z wloch sa wazne ?

#832 PostWysłany: 23 Paź 2012 19:07 
Awatar użytkownika

Loty: 55
Kilometry: 72 216
Krajów: 16 / 7.5%
niebieski
jmyitaly napisał(a):
czyli na czym stanelismy ? wszystkie wyloty z wloch sa wazne ?

Jest pare prawdziwych wersji, zależy którą chcesz usłyszeć

8-)
 Profil Relacje PM off  

#833 PostWysłany: 23 Paź 2012 19:10 
Awatar użytkownika

Maris83 napisał(a):
Jeżeli kupujesz teraz to tak. Wcześniej dotyczyło to Włoch.

W temacie jestem od samego początku, sam mam bilety za 0zł - anulowane oczywiście. Pierwsze słyszę, żeby kod dotyczył wylotów z Włoch. Kod miał obejmować wyloty z Tokio i Osaki, o żadnych wylotach z Włoch nie było nigdy mowy ;)
Podsumowują bilety na wyloty z Włoch są tak samo ważne (a raczej nie ważne) jak bilety z WAW czy innych miast.
 Profil Relacje PM off  

#834 PostWysłany: 23 Paź 2012 19:15 

Zbanowany
A ma ktoś screena pierwotnego regulaminu ?
 Profil Relacje PM off  

#835 PostWysłany: 23 Paź 2012 19:27 

niebieski
pawelyop napisał(a):

pawlyop: masz zamiar stawiać się na Okęciu czy czekasz na potwierdzenie przez kogoś innego, że karty pokładowe są/ nie są honorowane? pytam, bo chyba najwcześniej lecisz do Włoch na bilecie z promocji Alitali liniami AirOne.
 Profil Relacje PM off  

#836 PostWysłany: 23 Paź 2012 19:56 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
Krajów: 8 / 3.7%
srebrny
Maris83 napisał(a):
mydlo93 napisał(a):
pawelyop napisał(a):

pawlyop: masz zamiar stawiać się na Okęciu czy czekasz na potwierdzenie przez kogoś innego, że karty pokładowe są/ nie są honorowane? pytam, bo chyba najwcześniej lecisz do Włoch na bilecie z promocji Alitali liniami AirOne.

Ja lecę już za 13 dni - na lotnisko jadę, bo anulacji nie dostałem żadnej na maila ani nie poinformowali mnie. Tam albo polecę, albo mnie przebookują - albo dostane pisemne potwierdzenie niewpuszczenia na pokład i zgarnę 250€ :)

Fajne podejście i jeszcze dojdą koszty dojazdu - powinni pokryć, ale ....polecisz.
 Profil Relacje PM off  

#837 PostWysłany: 23 Paź 2012 19:58 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Maris83 napisał(a):
mydlo93 napisał(a):
pawelyop napisał(a):

Ja lecę już za 13 dni - na lotnisko jadę, bo anulacji nie dostałem żadnej na maila ani nie poinformowali mnie. Tam albo polecę, albo mnie przebookują - albo dostane pisemne potwierdzenie niewpuszczenia na pokład i zgarnę 250€ :)

To najlepsze było by z tego wszystkiego te 250 EUR dostać. Maris, wtedy to możesz już jakiś mały sklepik na Allegro postawić za te pieniądze ;)

#838 PostWysłany: 23 Paź 2012 20:02 

niebieski
lecisz AirOne tak? daj znać jak tylko wrócisz z podróży :) ja mam maile od Alitali w skrzynce, acz jakieś 3h po otrzymaniu tych maili AirOne przesłało mi karty pokładowe i informację o locie po tym jak sprawdzałem status na ich stronie.
 Profil Relacje PM off  

#839 PostWysłany: 23 Paź 2012 20:09 

Właśnie sprawdziłam rezerwację na stronie Alitalii. Wcześniej wyświetlał mi bilet ze szczegółami. Aktualnie już tego sprawdzić nie mogę, mam komunikat:

Please, look at the following warnings.
Siamo spiacenti, il codice di prenotazione inserito risulta cancellato

Co w wolnym tłumaczeniu znaczy - przepraszamy, wprowadzona rezerwacja zostanie usunięta.
 Profil Relacje PM off  

#840 PostWysłany: 23 Paź 2012 20:18 
Awatar użytkownika

Loty: 128
Kilometry: 82 783
Krajów: 15 / 7.0%
srebrny
Ja też mam loty 5-6 listopada. Stawiam się na okęciu, bo informacji o anulacji lotów na te daty (prócz tego spamu) nie dostałem. W sumie około połowa moich rezerwacji została anulowana, jednak druga połowa się jakoś narazie uchowała. Mam nadzieję, że już za 2 tygodnie się wszystko wyjaśni, bo jak narazie jestem na wygranej pozycji.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 1381 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 70  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot] oraz 3 gości