Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Lut 2024 21:12 

Loty: 65
Kilometry: 117 291
Krajów: 15 / 7.0%

Dokąd
  • Mexico City lub Cancun

Data wylotu
  • 21.10.2024

Data powrotu
  • 10.11.2024

Długość pobytu
  • do 3 tygodni

Bagaż
  • Mały bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Turkish Airlines, multi city lot z przesiadką w Stambule, tam - MEX, z CUN - cena ok. 7200 /2 osoby

Dodatkowe informacje
  • Najbardziej optymalne (tj. tylko jedna przesiadka) z Krakowa jest połączenie przez Stambuł liniami Turkish i pewnie się na nie zdecyduję. Chciałabym zapytać, czy bilet kupować już teraz, czy czekać na jakieś promocje? Chętnie poznam tez inne możliwości - do tej pory oprócz Turkish rozważałam BA z Berlina przez Londyn do Cancun, ale to dla mnie dużo więcej godzin w drodze, ponadto to jest opcja do i z Cancun, a zależy mi na Mexico City. Tap Portugal mnie zaskoczył jakąś horrendalną kwotą, nic bardziej sensownego nie znalazłam - Skyscanner pokazuje po dwie przesiadki w USA, a to chyba za dużo jak na moje możliwości ogarnięcia... Latam z małym plecakiem 25 l.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 19 Lut 2024 13:53 
Awatar użytkownika

Loty: 191
Kilometry: 627 645
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
Zobacz ile lecisz IST-CUN. Czxy nie lepiej leciec z BER , WAW lub VIE?
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 21 Lut 2024 15:20 

Jakby różnica w lotach z Krakowa a innych miast w Europie była znaczna, to bym dojechała/doleciała, ale nie była.

Bilety kupione. Wczoraj lekka załamka, bo Turkish podniósł ceny do 8000, dziś obniżył do 6000.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Mar 2024 11:15 

Pytanie pozakupowe. Mam lekką zagwozdkę. Kupilam dwa bilety na wskazaną trasę za ok 6000, a miesiąc później za to samo połączenie, również za dwie osoby musiałabym zapłacić prawie 14000. Kilka razy sprawdzałam, czy nie kupiłam przypadkiem jednego biletu... Czy takie wahania cen to standard, czy może to kwestia ciasteczek w komputerze?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 14 Mar 2024 11:20 

HON fly4free
Standard.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości