Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Sty 2024 21:23 
Awatar użytkownika

niebieski
Dohopałam się - nie tylko wiosną z Krakowa można w tej cenie. ;)
Jest kilka terminów przez MyTrip w lipcu, m.in. 5-8.07, 12-15.07. 19-23.07. i widziałam też coś na marzec z uwzględnieniem bodajże weekendu w połowie miesiąca.
Załącznik:
5-8.07..jpg
5-8.07..jpg [ 21.4 KiB | Obejrzany 1887 razy ]

Załącznik:
12-15.07..jpg
12-15.07..jpg [ 19.29 KiB | Obejrzany 1887 razy ]

W sierpniu też jeszcze wchodzą.
 Profil Relacje PM off
13 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 07 Sty 2024 22:03 
Awatar użytkownika

srebrny
W lipcu TK KRK-IST w podobnej cenie (niecałe 800zl RT) do kupienia na OTA (na wielu różnych), niestety na stronie linii ponad 2x drożej
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Sty 2024 04:40 

HON fly4free
Ja to widzę za nieco ponad 700 zł (w lipcu), albo nawet... za 700.
https://www.skyscanner.se/transport/d/K ... rrency=PLN
Załącznik:
_n.png
_n.png [ 15.84 KiB | Obejrzany 1592 razy ]

Można też z WRO, z wyskokiem w WAW (BER na koniec oczywiście jako optymalizacja).
https://www.skyscanner.se/transport/d/w ... rrency=PLN
Załącznik:
_n1.png
_n1.png [ 17.55 KiB | Obejrzany 1592 razy ]

Ciekawie niski BF jest PRG. Można np. znaleźć (pierwsze z brzegu - luty)
https://www.skyscanner.se/transport/d/P ... rrency=PLN
Załącznik:
_n2.png
_n2.png [ 17.76 KiB | Obejrzany 1592 razy ]

Z BER za 614 zł.

P.S. fajnie by było jednak pisać w podobnym wątku np. sprzed dwóch dni... vno-ist-600-pln-rt,232,174583
 Profil Relacje PM off
KamcioPL lubi ten post.

#4 PostWysłany: 08 Sty 2024 12:27 
Awatar użytkownika

niebieski
Może i fajnie by było, jednak wątpię, żeby ktoś z WRO i okolic (w tym POZ) chętnie organizował sobie dojazd/dolot do VNO, jeśli można spod domu. A że opłaty we WRO są wysokie i rzadko się trafiają dobre okazje nie LCC, to uznałam, że warto to wyróżnić, żeby było lepiej widoczne na forum. Tym bardziej, że na SG chwilę wcześniej się pojawiła oferta właśnie z Krakowa (znowu).
 Profil Relacje PM off
xionc lubi ten post.

#5 PostWysłany: 08 Sty 2024 13:50 

HON fly4free
Chyba nie rozumiesz mojego komentarza. Nie sugerowałem wcale, że ktoś z WRO ma lecieć z VNO, tylko że są to ogólnie zbliżone do siebie oferty i jeśli będziemy o nich pisać konsekwentnie w jednym wątku, to jest o wiele większa szansa, że ktoś je znajdzie.
 Profil Relacje PM off
kch lubi ten post.

#6 PostWysłany: 08 Sty 2024 15:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Rozumiem. :) I właśnie dlatego, że tamta oferta jest z VNO, to bym do niej nie zaglądała, jeśli chcę lecieć z WRO.
Idąc Twoim tokiem, może powinny być tematy typu: wyloty do Stambułu, wyloty do Nowego Jorku, itd. - a jak ktoś chce, to sobie wchodzi do środka i szuka, skąd. Niemniej, na dzień dzisiejszy nie zauważam takiej konstrukcji na forum. :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 08 Sty 2024 16:01 

HON fly4free
W tamtym wątku, jeśli w ogóle patrzyłeś, napisałem również o lotach z KRK. Można zmienić tytuł, ale osoby cokolwiek przyzwyczajone do tego forum wiedzą, że sklejamy czasem różne miejsca wylotu w jeden wątek, bo tak jest pragmatycznie, łatwiej do znalezienia. Zatem, idąc twoim tokiem, z tych opublikowanych już okazji LO do IST można by spokojnie zrobić z 5 osobnych wątków. Można, oczywiście. Tylko po co. P.S. Zwróć uwagę, ze LO ma tę własność, że nawet wracając gdziekolwiek, można... wysiąść w WAW. Albo KRK.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: carpetcrawler, Gadekk, nelson 1974, Robaku, Uffff oraz 14 gości