Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 630 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 32  Następna
Autor Wiadomość
#121 PostWysłany: 13 Paź 2012 01:12 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
Krajów: 9 / 4.2%
niebieski
nutty napisał(a):
czy mi sie tylko wydaje, czy wszystkie pozytywne opinie są pisane na 1 kopyto przez osoby dla których jest to pierwszy i jedyny post danego użytkownika na forum?

Nie wydaje Ci się. Wystarczy prosta analiza składniowa aby stwierdzić, że pisze to jedna i ta sama osoba. Admin mógłby też sprawdzić IP/maile tych wypowiedzi choć oczywiście to akurat łatwo ustawić inne (ale na ogół krętacze nie zadają sobie nawet takiego trudu ;) ).

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#122 PostWysłany: 13 Paź 2012 20:12 

nrm napisał(a):
nutty napisał(a):
czy mi sie tylko wydaje, czy wszystkie pozytywne opinie są pisane na 1 kopyto przez osoby dla których jest to pierwszy i jedyny post danego użytkownika na forum?

Nie wydaje Ci się. Wystarczy prosta analiza składniowa aby stwierdzić, że pisze to jedna i ta sama osoba. Admin mógłby też sprawdzić IP/maile tych wypowiedzi choć oczywiście to akurat łatwo ustawić inne (ale na ogół krętacze nie zadają sobie nawet takiego trudu ;) ).

No w końcu mnie rozgryżliście.....to już drugi rok jak pisze te wszystkie komentarze, raz mam imie Leszek innym razem Ewa... wszystko zalezy od tego kto ma urodziny w danym dniu ;)
.... a tak już na powaznie to sa komentarze osób które nocowały u nas, jezeli ktos był i ma ochote podzielić sie swoimi spostrzezeniami z innymi to chyba nie ma w tym nic złego nawet jesli nie jest stałym uzytkownikiem Fly4free.... w tym roku zrobilismy juz ponad 100 rezerwacji na pokoje więc naprawde nie mam potrzeby pisania sobie komentarzy..... sam osobiscie wole je czytac niż pisać :)
..... no cóż , ,,prosta analiza składnikowa,, nie zdała egzaminu tak że proponuje skontaktowac sie z administradorem on na pewno rozwieje wszystkie wątpliwości ;)

pozdrawiam i zapraszam do Barcelony

Paweł
 Profil Relacje PM off  

#123 PostWysłany: 13 Paź 2012 20:12 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
Krajów: 9 / 4.2%
niebieski
Spoko, taki słowotok to trudno zrozumieć, a co dopiero podrobić. Popracuj trochę nad składnią i interpunkcją.

#124 PostWysłany: 15 Paź 2012 10:21 

Muszę się wtrącić do dyskusji, bo przyznam szczerze, że niezbyt miło czyta się te Wasze zarzuty pod kierunkiem chłopaków.
Tak, opinia o mieszkaniu w BCN była moją pierwszą, gdyż wcześniej nie miałam potrzeby rejestracji na forum - mogłam je przeglądać nie posiadając konta, a wątki, które czytałam jakoś nie wzbudziły we mnie potrzeby komentowania.
Jeżeli chcecie to wrzucę zdjęcia z mieszkania na Lorena, o którym pisałam (z moją osobą)
Przyznam, że przed wylotem do BCN przez myśl mi przeszło, że opinie, które tu czytałam mogą odbiegać od rzeczywistości, ale tuż po zameldowaniu nie miałam już żadnych wątpliwości.
Chłopakom życzę kolejnych zadowolonych Gości, a niedowiarkom polecam lot do BCN i przekonanie się na własnej skórze czy przeczytane tu opinie odzwierciedlają prawdę.
Pozdrawiam,
Agata
 Profil Relacje PM off  

#125 PostWysłany: 15 Paź 2012 10:50 

niebieski
jako ciekawostkę dodam, ze okolice w/w ulicy sa jednymi z najbardziej zanieczyszczonych w bcn. smog w tej części miasta jest czymś normalnym :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#126 PostWysłany: 15 Paź 2012 12:49 
Awatar użytkownika

srebrny
A&M napisał(a):
Muszę się wtrącić do dyskusji, bo przyznam szczerze, że niezbyt miło czyta się te Wasze zarzuty pod kierunkiem chłopaków.
Tak, opinia o mieszkaniu w BCN była moją pierwszą, gdyż wcześniej nie miałam potrzeby rejestracji na forum - mogłam je przeglądać nie posiadając konta, a wątki, które czytałam jakoś nie wzbudziły we mnie potrzeby komentowania.
Jeżeli chcecie to wrzucę zdjęcia z mieszkania na Lorena, o którym pisałam (z moją osobą)
Przyznam, że przed wylotem do BCN przez myśl mi przeszło, że opinie, które tu czytałam mogą odbiegać od rzeczywistości, ale tuż po zameldowaniu nie miałam już żadnych wątpliwości.
Chłopakom życzę kolejnych zadowolonych Gości, a niedowiarkom polecam lot do BCN i przekonanie się na własnej skórze czy przeczytane tu opinie odzwierciedlają prawdę.
Pozdrawiam,
Agata

jak jesteś zalogowany na 'czyimś' koncie to nie musisz pisać 'gości' z dużej litery :P
 Profil Relacje PM off  

#127 PostWysłany: 15 Paź 2012 14:39 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 94 496
Krajów: 17 / 7.9%
Czy był ktoś w hostelu Rambla and Catalunya? Zarezerwowałem tam 3 noclegi. Wziąłem go ze względu na świetną lokalizację w centrum miasta, w pobliżu 2 stacji metra. Znalazłem jednak dużo negatywnych opinii np. brak ciepłej wody, długie kolejki do prysznica i ubikacji. Czy ktoś mógłby więcej powiedzieć na temat tego hostelu?
Jeśli rzeczywiscie jest aż tak źle planuję wziąć inny hostel - równie tani, nie tak blisko centrum, trochę dalej metra (ale tragedii nie ma) lecz ma on bardzo dużo pozytywnych opinii, 90 % osób zadowolonych.
Z góry dzięki za pomoc.
Madera Lizbona Barcelona Ibiza Neapol Ischia Rzym Florencja Piza Bergamo Rimini Wenecja Paryż Londyn Bruksela Brugia Amsterdam Berlin Drezno Wiedeń Budapeszt Praga Wilno Ryga Tallinn Karlskrona Stavanger Ateny Lefkada Patra Saloniki Larnaka Pafos Nikozja TelAviv Jerozolima
 Profil Relacje PM off  

#128 PostWysłany: 15 Paź 2012 20:26 
Awatar użytkownika

Loty: 56
Kilometry: 83 232
Krajów: 15 / 7.0%
Witam.
To może ja z moją rodziną z naszej strony chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za przemiły pobyt u Bartka i Pawła oraz za pomoc i bardzo przyjazną, domową atmosferę.
Jeśli chodzi o warunki mieszkalne to w 100% spełnily one nasze oczekiwania i na pewno przy następnej wizycie w Barcelonie z chęcią zatrzymamy się znów u chłopaków.
Śmiało możemy każdemu polecić pobyt u nich.
Pozdrowienia od Bożeny, Wojtka i Maksa :)
 Profil Relacje PM off  

#129 PostWysłany: 15 Paź 2012 21:02 
Awatar użytkownika

Loty: 79
Kilometry: 133 718
Krajów: 14 / 6.5%
Post edytowany - nieaktualna oferta noclegów

Ostatnio edytowany przez pooor, 24 Paź 2013 13:23, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#130 PostWysłany: 15 Paź 2012 21:51 
Awatar użytkownika

wojtozor napisał(a):
Witam.
To może ja z moją rodziną z naszej strony chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za przemiły pobyt u Bartka i Pawła oraz za pomoc i bardzo przyjazną, domową atmosferę.
Jeśli chodzi o warunki mieszkalne to w 100% spełnily one nasze oczekiwania i na pewno przy następnej wizycie w Barcelonie z chęcią zatrzymamy się znów u chłopaków.
Śmiało możemy każdemu polecić pobyt u nich.
Pozdrowienia od Bożeny, Wojtka i Maksa :)

Czy mógłbym prosić link do ich strony lub kontakt mailowy / profil itp.? :)

pooor napisał(a):
@KLAssurbanipal

Jeśli zależy ci na dobrej lokalizacji i na dobrych warunkach to mogę ci podać namiary na polaków u których byłem we wrześniu.
35 EUR za 1 osobę ale kolejne tylko po 5 EUR. Tylko jest to pokój dla max 3 osób.

Dzięki, za odpowiedź, ale nas jest aż 8 osób i chcielibyśmy być wszyscy w jednym miejscu (ostatnio w Budapeszcie podzieliliśmy się na dwie grupy i trudno było się zgadać). Czy chodzi o tych Polaków z posta wyżej? :)

Cytuj:
Zresztą poczytaj sobie co napisałem na AIRBNB (Piotr), ja płaciłem niestety serwisowi prowizję ale teraz mogę ewentualnie podać do nich maila i wydaje mi się, że z dogadaniem sie nie będzie problemu.
https://www.airbnb.pl/rooms/441448#calendar

wg kalendarza jest niedostępne - poszukujemy od 6 do 9 listopada.

Cytuj:
Jak będziesz potrzebował info gdzie są tanie sklepy itp to pisz na maila pooor@tlen.pl

Ok. Dzięki, napiszę w czasie przygotowań do wyjazdu. :)

Jeśli ktoś wie coś o hostelu "Rambla & Catalunya" to będę wdzięczny. Muszę zdecydować w tym tygodniu czy zostawiamy tam rezerwację, czy bierzemy co innego. Jeśli rzeczywiście brakuje ciepłej wody a w kolejce do WC czeka się godzinę to nie brzmi zachęcająco.
Madera Lizbona Barcelona Ibiza Neapol Ischia Rzym Florencja Piza Bergamo Rimini Wenecja Paryż Londyn Bruksela Brugia Amsterdam Berlin Drezno Wiedeń Budapeszt Praga Wilno Ryga Tallinn Karlskrona Stavanger Ateny Lefkada Patra Saloniki Larnaka Pafos Nikozja TelAviv Jerozolima
 Profil Relacje PM off  

#131 PostWysłany: 15 Paź 2012 22:04 
Moderator forum

KLAssurbanipal,
myślę że jeśli podasz adres lub link, ułatwi to rozeznanie.

inna rzecz że w listopadzie nie powinno być 100% wypełnienia,
ale jeśli mają braki ciepłej wody to może mają boiler,
wtedy kto pierwszy ten lepszy ...

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#132 PostWysłany: 15 Paź 2012 22:27 
Awatar użytkownika

http://pl.tripadvisor.com/Hotel_Review- ... lonia.html

http://www.hostelworld.com/hosteldetail ... 3god2yoA2Q

http://www.hostelbookers.com/hostels/sp ... 3godOHUAsw

Po wizycie w hostelu Orient Summer w Budapeszcie niewiele może mnie zaskoczyć w negatywnym sensie. ;)
Jednak wymieniane w opiniach: woda i kolejka do WC zniechęcają, a tym samym nasuwają chęć anulowania tam rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#133 PostWysłany: 15 Paź 2012 23:24 

niebieski
KLAssurbanipal napisał(a):
... inny hostel - równie tani, nie tak blisko centrum, trochę dalej metra (ale tragedii nie ma) lecz ma on bardzo dużo pozytywnych opinii, 90 % osób zadowolonych.
Z góry dzięki za pomoc.

a gdzie on sie znajduje?
 Profil Relacje PM off  

#134 PostWysłany: 16 Paź 2012 00:46 
Awatar użytkownika

Be Happy, a znajduje się blisko plaży.
 Profil Relacje PM off  

#135 PostWysłany: 16 Paź 2012 09:07 

Witam , Był ktoś może w Hotelu Icaria Barcelona ???
 Profil Relacje PM off  

#136 PostWysłany: 16 Paź 2012 15:03 

niebieski
KLAssurbanipal napisał(a):
Be Happy, a znajduje się blisko plaży.

zapytalem bo pojecie "centrum" w bcn jest dosc umowne.
jak Ci sie podoba to bierz!
 Profil Relacje PM off  

#137 PostWysłany: 16 Paź 2012 15:07 
Awatar użytkownika

Wiesz, inna sprawa, że nie wiem teraz ile potrwa rezygnacja z tego Rambla & Catalunya i czy w tym Be Happy nadal będą miejsca. ;)
Trochę żałuję, że się pospieszyliśmy. Może w ostateczności nie będzie tak tragicznie w tym pierwszym (ma też plus, że ostatniego dnia z rana można szybko dojechać na lotnisko). Może pojawi się jeszcze w dyskusji ktoś z forum znający oba hostele i poradzi czy warto zmieniać.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Barcelona hostel
#138 PostWysłany: 18 Paź 2012 15:32 

Zbanowany
niebieski
odswiezam temat. ktos moze polecic jakies niedrogie hostele w centrum BCN?
 Profil Relacje PM off  

#139 PostWysłany: 18 Paź 2012 16:18 

To co polecę nie jest hostelem w centrum, ale dojazd metrem (1 strefa) do Kolumba zajmował jakieś 15 minut.
Hotel BCN Agora jest na terenie kampusu akademickiego blisko Montbau. Pokoje czyste z łazienkami i obfite śniadanie (bez porównania z wieloma hostelami). Bardzo sprawna obsługa.
Ja płaciłem w sierpniu (szczyt sezonu) 45 E za pokój dwuosobowy. Na bookingu często są promocyjne ceny.
 Profil Relacje PM off  

#140 PostWysłany: 18 Paź 2012 16:55 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja byłem i w sumie polecam w http://www.bubahouse.com/

Hostel jest praktycznie w samiutkim centrum, w kamienicy, zajmuje dwa duże mieszkania. Wtedy brałem jedynkę i płaciłem 29 EURO, sprawdziłem ceny na listopad i teraz jest np. za 23 EURO.

Jedynka dość malutka, z oknem na wewnętrzny "dziedziniec" (w zasadzie to taka dziura jaka jest w kamienicach, aby słońce wpadało) kamienicy, ale było ultra cicho.

Śniadania w cenie, takie całkiem standardowe.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 630 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 32  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość