Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Paź 2012 17:01 

Witam,
poszukuję lotu z krakowa do australii, najchetniej do sydney ale inne miasta też mi pasują.

daty to idealnie 13 grudzień - powrót 5 stycznia. Ale plus/minus kilka dni oczywiście też mogą być.

Wszystkie bilety jakie znajduje do tej pory to około 5-6 tys. Chciałabym coś tańszego i zastanawiam się kiedy będzie najlepsza pora żeby coś takiego ustrzelić. Tylko nie piszcie, że ten czas już minął :) Dopiero niedawno dowiedziałam się o takiej możliwości wyjazdu i szukałam już po różnych stronkach ale nie mam w tym doświadczenia kompletnie.

Jeśli ktoś zna jakąś promocję/ trasę/ albo chociaż stronę przez która warto szukać to będę wdzięczna za wszystkie rady!

Pozdrawiam
Jagoda
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 15 Paź 2012 18:43 

hello?! macie jakiś pomysł, anybody?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 15 Paź 2012 18:54 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
to i tak wychodzi ci tanio :) wrzuciłem w trzy wyszukiwarki i wszędzie wyszło wiele drożej

#4 PostWysłany: 15 Paź 2012 19:24 

aha :D

no to nie wiem co zrobię,
a jest może tak, że około dwóch tygodni przed wylotem są takie optymalne ceny? na jakiejś stronie właśnie coś takiego widziałam ale nie wiem czy to był zabieg marketingowy czy rzeczywiście tak jest...
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 15 Paź 2012 19:46 
Awatar użytkownika

niebieski
To jest najbardziej popularny czas na wyjazd do Australii. Jesteś spóźniona z tym zakupem około 4 miesięcy. Niestety nie licz na cuda. Przykro mi.....

#6 PostWysłany: 16 Paź 2012 21:01 

No tak, niestety nie jestem w stanie planować swoich wyjazdów na rok do przodu.
Będę jeszcze szukać żeby wśród tych cen które są teraz wybrać najkorzystniejszą.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości