Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Wrz 2023 15:16 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 303 757
Krajów: 24 / 11.2%
  • najchętniej Polska lub Berlin, ale jak będzie mega dobra okazja to może być inne miasto w Niemczech lub w państwach ościennych gdzie da się dojechać busem

Dokąd
  • Wietnam

Data wylotu
  • pierwsza połowa grudnia 2023

Data powrotu
  • pierwsza połowa marca2024

Długość pobytu
  • max. 90 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Sam znalazłem
  • ok. 3600 zł z Berlina lub Warszawy Qatarem

Dodatkowe informacje
  • Z Frankfurtu widziałam poniżej 3k Air China ale jednak wolałabym uniknąć przesiadek w Chinach a zwłaszcza tych długich. Szukam od kilku tygodni i co chwila pojawiają się jakieś promocje a Wietnamu nigdy w nich nie ma...
    Ja chyba zatrzymałam się na cenach sprzed kilku lat i może oczekuję cudów, że znajdę coś za ok 2,5k lub chociaż poniżej 3k.
    Choć rok temu miałam Wietnam za 2k TK ale wtedy z losowych względów nie poleciałam:/
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 28 Wrz 2023 15:40 
Awatar użytkownika

Loty: 192
Kilometry: 367 645
Krajów: 37 / 17.3%
srebrny
BUD - SGN za 2,6 w tym terminie, tylko dużo (nie/fajnych) przesiadek. Ale nie w Chinach.
Załącznik:
SGN.jpg
SGN.jpg [ 78.89 KiB | Obejrzany 2230 razy ]

Da się taniej (poniżej 2k), ale trochę offtopic (bo konieczny dolot do BCN) i ze skakaniem po Europie:
Załącznik:
bcn.jpg
bcn.jpg [ 153.18 KiB | Obejrzany 2209 razy ]
Lądy i morza przemierzam, kulę ziemską z otwartym czołem. Polski mam paszport na sercu. Skąd, pytam, skąd go wziąłem? A wziąłem go z dumy i trudu, ze znoju codziennej pracy, ze stali, z żelaza, z węgla. A węgiel to koks, to antracyt.
 Profil Relacje PM off
alison lubi ten post.

#3 PostWysłany: 28 Wrz 2023 16:47 

srebrny
Ale to chyba cena bez bagażu rejestrowanego. No i daty nie pasują.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 28 Wrz 2023 17:50 

Loty: 215
Kilometry: 506 510
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
Też od dłuższego czasu śledzę ceny lotów w kwietniu 2024 roku na trasie WAW - HAN i tanio nie jest. Jeszcze trochę poczekam, ale w końcu będę musiał podjąć decyzję co dalej. Chcę uniknąć linii chińskich i innych typu Scoot.
 Profil Relacje PM off
alison lubi ten post.

#5 PostWysłany: 28 Wrz 2023 18:55 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 303 757
Krajów: 24 / 11.2%
@jimi dzięki za propozycje. To łączenie z Wizzair i innymi lowcostami często właśnie podpowiada ale ma to niestety full minusów.
@potek7 ja też chciałabym takich linii unikać ale Ty to masz jeszcze chwilkę a mi zaczynają się palić 4 litery ?
Teraz co chwila są dobre oferty z TK, nawet teraz na sg ale na Wietnam nie mogę ustrzelić.
 Profil Relacje PM off
potek7 lubi ten post.

#6 PostWysłany: 03 Gru 2023 14:57 

Kupiłem loty od 23 lutego do 14 marca za ok 3600 od osoby chyba nie ma tragedii bo pod 4 tys już podchodzą
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 03 Gru 2023 21:14 

Cześć, cieszę się że ten temat się pojawił. Poszukuję właśnie lotów dla 4 osób do i z Wietnamu, niestety termin który wchodzi w grę to początek wakacji szkolnych. Jako że jesteśmy z okolic Katowic w grę jako lotnisko wylotu wchodzą Polska (od Warszawy w dół) Praga, Wiedeń i Berlin. Daty wylotów, powrotów i pobytu na miejscu nie są sztywne, ale chciałbym tam spędzić 12-14 dni. Na ten moment najlepiej wypada TK na trasie KRA-IST-SGN-IST-KRA za 3380 zł. (3055 w Trip.com). I teraz właściwe pytanie do wszystkich, czy to już dobra cena, czy czekać i czy brać w linii czy w OTA?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 03 Gru 2023 21:18 

srebrny
Dobra cena to taka, którą akceptujesz.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 07 Gru 2023 00:13 

Może za wcześnie na takie zakupy, może nie. Czas pokaże 23.06-04.07 za 2920/os. Lot z KRA-IST-SGN-IST-KRA z postojami 2 h. Kupione u Turka na stronie. Pozdrowienia dla szukających i tych co pomagają.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 15 Gru 2023 00:37 

Loty: 199
Kilometry: 289 509
Krajów: 49 / 22.9%
niebieski
Drogo. Był taniej Wietnam w pazdzierniku i listopadzie do kupienia. Lot z IST do SGN, HAN za grosze. Do IST mozna tanio doleciec z BER lub Polski linią Pegasus lub np AirSerbia..
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości