Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 307 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: WIZZ MultiPass
#121 PostWysłany: 15 Sie 2023 16:32 

meexxx napisał(a):
czy ktoś zna moze odpowiedz na pytanie: czy moge w ramach lotów na dany miesiąc zarezerwować dwa loty ,,z" Polski do różnych miast?

Nie, po wybraniu lotu w jedną stronę automatycznie wyrzuca lot powrotny do miejsca docelowego.
 Profil Relacje PM off
meexxx lubi ten post.

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#122 PostWysłany: 20 Sie 2023 10:13 

Czy po 6 miesiącach samemu można zrezygnować z subskrybcji czy anulowana jest automqtycznie?
 Profil Relacje PM off  

#123 PostWysłany: 20 Sie 2023 23:30 

meexxx napisał(a):
Czy po 6 miesiącach samemu można zrezygnować z subskrybcji czy anulowana jest automqtycznie?

Automatycznie, produkt jest w fazie testów i mozna go aktywować jednorazowo tylko do 31.12.2023. Co będzie dalej , pewnie będzie zależeć od wyników wizza czyt. ile zarobią, a ile stracą.
 Profil Relacje PM off  

#124 PostWysłany: 21 Sie 2023 00:01 

Loty: 83
Kilometry: 234 641
Krajów: 26 / 12.2%
niebieski
chlodnik229 napisał(a):
meexxx napisał(a):
czy ktoś zna moze odpowiedz na pytanie: czy moge w ramach lotów na dany miesiąc zarezerwować dwa loty ,,z" Polski do różnych miast?

Nie, po wybraniu lotu w jedną stronę automatycznie wyrzuca lot powrotny do miejsca docelowego.

a musisz wybrać lot powrotny, może jak nie wybierzesz to później ten token da się wykorzystać na inny lot ?

zdarzyło się się, że był komunikat o braku dostępnych miejsc ? Z jakim wyprzedzeniem rezerwowałeś po otrzymaniu tokenu tzn. zaraz np. 1 czy po jakims czasie ?
 Profil Relacje PM off  

#125 PostWysłany: 22 Sie 2023 06:44 

sebaa napisał(a):
chlodnik229 napisał(a):
meexxx napisał(a):

a musisz wybrać lot powrotny, może jak nie wybierzesz to później ten token da się wykorzystać na inny lot ?

zdarzyło się się, że był komunikat o braku dostępnych miejsc ? Z jakim wyprzedzeniem rezerwowałeś po otrzymaniu tokenu tzn. zaraz np. 1 czy po jakims czasie ?

Na Twoje pytanie jest odpowiedź w f&a wizz aira.
When you have a roundtrip subscription plan, only one origin and destination can be selected. If you book one flight as a single trip, the unused flight will be lost and cannot be redeemed.

Subskypcję aktywowałem 5 sierpnia, wybrałem lot do Abu Dhabi na 11 sierpnia. Nie było problemu z dostępnością miejsc, aczkolwiek nie wiem ile osób z multi i czy wgl był ktoś poza mną w tym samolocie.
 Profil Relacje PM off
sebaa uważa post za pomocny.

#126 PostWysłany: 27 Sie 2023 14:46 

niebieski
Dzięki za odpowiedź też kupiłem i z dostępnością nie było problemu. Wczoraj czyli 31.08 aktywowałem multipassa i kupiłem bilet na 1 września też do Abu i udało się zarówno dla mnie jak i dla innych osób, czyli nie ma tego o co się bałem, że jeśli biletów mało i drogie to nie pozwolą tym z multipassem kupić.
Bilet kosztował 1,4k na tej trasie to nie jest niska cena, więc zbyt wiele ich nie było.
 Profil Relacje PM off  

#127 PostWysłany: 27 Sie 2023 17:00 

złoty
sebaa napisał(a):
Dzięki za odpowiedź też kupiłem i z dostępnością nie było problemu. Wczoraj czyli 31.08 aktywowałem multipassa i kupiłem bilet na 1 września też do Abu i udało się zarówno dla mnie jak i dla innych osób, czyli nie ma tego o co się bałem, że jeśli biletów mało i drogie to nie pozwolą tym z multipassem kupić.
Bilet kosztował 1,4k na tej trasie to nie jest niska cena, więc zbyt wiele ich nie było.

wczoraj był 26.08
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#128 PostWysłany: 31 Sie 2023 07:53 

Hej. Możecie dać znać jak jest z dostępnością miejsc na loty bardziej wykupywane?

Latam regularnie na trasie CLJ-MAD i obecnie wszystko wyprzedane. Najbliższy termin to 13 września i kosztuje €350
Ciekawy jestem czy na tak oblegane loty też coś znajdujecie....
 Profil Relacje PM off  

#129 PostWysłany: 31 Sie 2023 08:06 

złoty
Poczytaj co to za oferta
W ofercie oprócz tras międzynarodowych z Polski będą również włoskie krajówki.

Wybierz Warszawa Madryt, wtedy będzie ok.

Póki co nikt nie zgłaszał problemu z dostępnością miejsc.
 Profil Relacje PM off  

#130 PostWysłany: 01 Wrz 2023 02:28 

niebieski
Tak chodziło o 26.08 pomyliłem się bo miałem na myśli, że wziąłem lot na praktycznie najbliższy możliwy termin czyli 01.09.

Da się tez "cebulować" tzn. kupić w jedną stroną multipass i wziąć bilet tam i z powrotem w dwóch różnych miesiącach. 26 kupiłem bilet do Abu Dabi na 01.09 z pakietu sierpniowego, a przed chwilą z pakietu wrześniowego na 11.09 powrót Abu Dabi- Kraków. Tym samym wiadomo że można ten w jedną stronę zarówno do PL jak i z PL.
Bilety nie są od północy dostępne tylko jak pobierze środki z karty. U mnie to było ok. godziny 2, dla kogoś ta informacja może być ważna bo skoro jest limit osób w samolocie to najlepiej jak najwcześniej rezerwować bilety na dany miesiąc, żeby się zmieścić w tych 15% zwłaszcza jak ktoś chce lecieć grupą to im wcześniej tym większa szansa, że wszyscy kupią.

Za miesiąc sprawdzę czy nie ma problemu z wyborem tych samych tras, ponieważ będę potrzebował analogiczny kierunek.

Z minusów to mimo iż, odprawiłem się na jutrzejszy lot mam info że to nie jest karta pokładowa i konieczne jest zgłoszenie się do stoiska WIzz i sprawdzenia, czy posiadam wszystkie dokumenty. Pierwszy raz mam coś takiego nie wiem, czy to efekt multipassa, czy może po prostu gdy nie miałem biletu powrotnego to taki komunikat się pojawił.
 Profil Relacje PM off
kamo375 lubi ten post.
kamo375 uważa post za pomocny.

#131 PostWysłany: 01 Wrz 2023 03:54 

złoty
sebaa napisał(a):
Z minusów to mimo iż, odprawiłem się na jutrzejszy lot mam info że to nie jest karta pokładowa i konieczne jest zgłoszenie się do stoiska WIzz i sprawdzenia, czy posiadam wszystkie dokumenty. Pierwszy raz mam coś takiego nie wiem, czy to efekt multipassa, czy może po prostu gdy nie miałem biletu powrotnego to taki komunikat się pojawił.

Niezwiązane z multipass'em. Zobacz tu: lotniska-z-wymogiem-papierowych-boarding-pass,15,172568

Czy poprzednim razem, z powrotem na tej samej rezerwacji, nie miałeś tego problemu?
 Profil Relacje PM off  

#132 PostWysłany: 01 Wrz 2023 06:39 

niebieski
Ja piszę o lotnisku w Krakowie dopiero wylatuje do Abu i tutaj mam komunikat o tym żeby się zgłosić do odprawy a nie w Abu.
 Profil Relacje PM off  

#133 PostWysłany: 01 Wrz 2023 08:34 

Bez znaczenia chyba, w zeszłym roku na locie Wizzem do DXB z KTW też odsyłali do stanowiska odprawy gdzie drukowali coś wyglądającego jak paragon a niby będącym boarding passem :D
 Profil Relacje PM off  

#134 PostWysłany: 01 Wrz 2023 21:16 

sebaa napisał(a):
Ja piszę o lotnisku w Krakowie dopiero wylatuje do Abu i tutaj mam komunikat o tym żeby się zgłosić do odprawy a nie w Abu.

Jak wyżej, nie jst to związane z multipassem, a wymogiem Emiratów, że trzeba kartę odebrać przy check-in.

Na ten miesiąc ogarniałem europesjki kierunek i odprawa bez problemu ?
 Profil Relacje PM off  

#135 PostWysłany: 03 Wrz 2023 22:33 

Mam pytanie, chcę kupić multipass w jedną stronę.
Pierwszy lot z Polski 20.09, powrót 2.10. Czy lot powrotny zdążę zarezerwować jeżeli token za październik wskoczy mi dopiero na początku miesiąca (w regulaminie jest wymóg 5 dni rezerwacji przed datą wylotu)?
 Profil Relacje PM off  

#136 PostWysłany: 04 Wrz 2023 18:24 
Awatar użytkownika

Loty: 199
Kilometry: 437 093
Krajów: 37 / 17.3%
Nie, najwcześniej kupisz na 5.10.

#137 PostWysłany: 05 Wrz 2023 09:18 

taim napisał(a):
Pierwszy lot z Polski 20.09, powrót 2.10. Czy lot powrotny zdążę zarezerwować jeżeli token za październik wskoczy mi dopiero na początku miesiąca (w regulaminie jest wymóg 5 dni rezerwacji przed datą wylotu)?

Łapiesz się na warunki multipassa w 2 strony.
 Profil Relacje PM off  

#138 PostWysłany: 06 Wrz 2023 20:02 

Tak myślałem, wziąłem w 2 strony... jak 3 razy polecę przez 6 mcy to i tak będę do przodu ;-)

chlodnik229 napisał(a):
taim napisał(a):

Łapiesz się na warunki multipassa w 2 strony.
 Profil Relacje PM off  

#139 PostWysłany: 19 Wrz 2023 17:59 

Cześć,

Planuje lot do Abu Dhabi z Krakowa. Wylot 1 listopada i powrót 6 listopada.
Czy dobrze rozumiem, że mógłbym skorzystać z abonamentu multipass w "jedną stronę" na wylot z tokenu październikowe a na powrót z tokenu listopadowego?
Wtedy mógłbym kupić pierwszy bilet już 1 października, ale z kupnem biletu powrotnego musiałbym czekać do 1 listopada?
Czy dobrze rozumiem zasady programu?

I drugie pytanie, czy ktoś miał już kiedyś problem, że nie udało się kupić biletu z powodu limitu ilości pazażerów z multipass na samolot?

Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

#140 PostWysłany: 19 Wrz 2023 19:28 

Loty: 144
Kilometry: 297 591
Krajów: 34 / 15.9%
niebieski
ferges napisał(a):
emesem napisał(a):
Faktycznie może z tym być problem. Punkt 9.1 Regulaminu Multipass: "Unless otherwise agreed by Wizz Air, the benefits of Wizz MultiPass cannot be combined with other offers provided by Wizz Air".

Czy udało się komuś sprawdzić, czy Privilage Pass łączy się z MultiPassem?

Odpowiadając sam sobie. Privilege Pass działa z MultiPassem.
to_ja lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 307 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 4 gości