Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wątek poświęcony opiniom i wrażeniom z pobytów w hotelach sieci Accor: opisz-swoj-pobyt-upgrade-wrazenia,1578,32921

adres kontaktowy do BOK:
accor.customercare.pl@acc.accor-customercare.com
ewentualnie customercare@accor.com
zwrotnie odpisują (po polsku) ze skrzynki:
Guestrelations.Coordinator.en@acc.accor ... ercare.com
jako dalsza linia ewentualnie
guestexperience.gb@accor.com

Linki do kalendarzy miesiąca z cenami: viewtopic.php?p=914692#p914692
Lub jeśli znany jest kod hotelu, to link
Kod:
http://www.ibis.com/pl/booking/dispo-calendar.shtml?tarsCode=XXXX
gdzie XXXX to ten kod

Hotele ibis Budget biorące udział w programie Le Club Accorhotels (można płacić punktami i otrzymywać punkty za noclegi)
[+] Pokaż
Wszystkie w Polsce, Korei Płd, Japonii, Chile, Rosji, Meksyku, Kolumbii, Peru, Gruzji, Kambodży,
W Belgii tylko: Knokke, Gent Centrum Dampoort, Oostende airport, Blankenberge.
W Holandii tylko: Rotterdam The Hague Airport, Stein Maastricht, Amsterdam City South.
W UK tylko: Newport, Bromsgrove, Bishops Stortford London Stansted Airport, Burton Upon Trent Centre, Portishead Marina, Lancaster Centre, Dundee Camperdown, London Bromley Centre, Glasgow Cumbernauld, Sheffield Centre St Marys Gate.
W Brazylii wszystkie, oprócz Santos Gonzaga, Belo Horizonte Afonso Pena, SP Centro São João, Sertaozinho i SP Frei Caneca.
W Australii wszystkie, oprócz Sydney Airport, Melbourne Airport, Gosford, Perth Airport, Melbourne CBD, Windsor Brisbane.
W Hiszpanii, Niemczech, Portugalii, Francji, Austrii, Indonezji, Szwajcarii, Nowej Zelandii, Luksemburgu, Singapurze żaden.

Hotele Accor z salonikiem dla Platinum
https://www.accorhotels.com/leclub/user ... x.en.shtml
[+] Pokaż
Chiny
+ Novotel Citygate Hong Kong
+ Novotel Beijing Xinqiao (codziennie śniadania i kolacje gratis dla Platinum, w ciągu dnia przekąski)
+ Pullman Shanghai Jing An (Jedzenia nie jest za dużo w porze "free" czyli 18-20, ale za to bardzo smaczne i wymyślne kompozycje. Oczywiście nie mając wykupionych śniadań, mając dostęp do saloniku masz śniadania w saloniku.)
+ Sofitel Shanghai Hyland

Czechy:
+ Mercure Ostrava Center

Grecja:
+ Sofitel Athens Airport

Malezja:
+Novotel Kuala Lumpur City Centre
+ Pullman Kuala Lumpur Bangsar

Niemcy:
+ Sofitel Berlin Kurfürstendamm
+ Novotel Muenchen City
+ Novotel Muenchen Airport

Tajlandia:
+ Novotel Phuket Vintage Park Resort
+ Pullman Bangkok Hotel G
+ Novotel Bangkok Siam
+ Novotel Bangkok Platinum Pratunam
+ Novotel Bangkok Sukhumvit 20
+ Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and SPA

Węgry:
+ Novotel Budapest Centrum
+ Sofitel Budapest Chain Bridge

Wielka Brytania:
+Pullman Liverpool

Gwarancja dostępności pokoju: https://secure.accorhotels.com/pl/leclub/bod.html

Pokoje hotelowe w ciągu dnia, bez nocy, tzw. "day use":
https://all.accor.com/hotels-services-d ... x.en.shtml

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 636, 637, 638, 639, 640, 641, 642 ... 706  Następna
Autor Wiadomość
#12761 PostWysłany: 16 Maj 2023 13:49 

Że Cię to dziwi ;-)

W Gdańsku np. chyba żaden hotel nie bawi się w tę promocję (albo miałem pecha w szukaniu). Sezon wysoki, po co dać taniej ;-) Jedynie Rezydent Sopot ma promocyjne stawki, ale wiadomo, że w tym okresie do najniższych nie należą ;-)
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#12762 PostWysłany: 17 Maj 2023 22:31 

Loty: 217
Kilometry: 508 812
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
rydzo napisał(a):
Accor sobie jaja zrobił.
Wczoraj patrzyłem hotele w Krakowie i Novotel mi wychodził ok 1200, bez groszy.
Dzisiaj to samo z wielkim promo -25proc to 1167pln.
Czyli w sumie niemal identyczna cena.

Co ciekawe jakiś najlepszy apartament z widokiem na Wawel kosztował 2.7k, teraz z wielkim promo 3k za 3noce. Podrożało w ciągu kilkunastu godzin.
Dziadostwo!

EDIT: Aby nie wyszło, że tylko krytyka to widzę, że opcja zniżki jest na taryfę z bezpłatnym anulowaniem nawet do chwili rezerwacji. Więc taki plus.

Dziś patrzyłem w różnych trybach na hotele w Krakowie. Generalnie ceny wysokie. Przypomniałem sobie o promocji i w tym trybie wszedłem w wyszukiwanie. Efekt: ceny wyższe niż bez promocji... Zdecydowałem, że przedzwonię na infolinię i spytam si,ę o co chodzi? I tu zdziwienie. Pani o ukraińskim akcencie poinformowała mnie, że w ramach promocji widzi inne ceny niż ja (zamiast znacznie ponad1700 za 4 noce - około 1450) i może mi w tej kwocie zarezerwować (płatność na miejscu). Dlatego polecam dzwonić (801606606) i pytać się o cenę i tam rezerwować. Wyszło taniej niż z rabatem Quidco.
Byłem przyjemnie zaskoczony.

Edit: teraz jak wchodzę ( czyli po trzech godzinach) w to samo wyszukiwanie cena jest prawidłowa, czyli taka sama jak mi zaproponowano na infolinii. Pytanie: czemu wcześniej była znacznie wyższa?
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#12763 PostWysłany: 18 Maj 2023 09:20 
Awatar użytkownika

Loty: 456
Kilometry: 787 864
Krajów: 57 / 26.6%
niebieski
Ostatnio występowały globalne problemy z logowaniem do profilu, więc zamieszczam historyjkę, bo być może problem dotyczy większej ilości osób.
Poza tym sposób prowadzenia tej sprawy przez Accor jest dla mnie co najmniej dziwny, może ktoś zrozumie lepiej niż ja o co im chodziło ;)

Kilka dni temu próbowałam zapłacić za pobyt punktami podczas pobytu w hotelu.
Zależało mi na tym, bo chciałam wykorzystać większą ilość punktów i przed przyjazdem pytałam, czy będzie to możliwe, co hotel potwierdził.
Przy zameldowaniu Pani kombinowała z 10 minut, po czym dostałam informację, że nie da rady, bo system nie działa i że zapłacę przy wymeldowaniu.
Niestety przy wymeldowaniu problem pojawił się ponownie, przy czym tym razem mi powiedziano, że mój rachunek jest nieaktywny i że przyczyna jest prawdopodobnie taka, że zakładałam konto w 2010r. i oni nie mają dostępu do moich punktów. Hmmm.

Chciałam od razu dzwonić na infolinię i wyjaśniać sprawę, ale recepcjonistka kręciła głową twierdząc, że to na pewno zajmie dużo czasu i że jak zapłacę gotówką to przecież dostanę punkty itd. Chodziło o kilkaset euro, ale w końcu machnęłam ręką.

Zadzwoniłam na infolinię po powrocie i wtedy miła Pani powiedziała, że problem wystąpił dlatego, że moje konto zostało zawieszone.

Na pytanie dlaczego zostało zawieszone i dlaczego nie zostałam poinformowana o tym, wyjaśniła tylko, że stało się tak ze względów bezpieczeństwa i że ona również ze względów bezpieczeństwa nic więcej nie może w tej sprawie powiedzieć. Jeśli chcę odblokować konto, to za kilka minut dostanę wiadomość email i muszę postępować zgodnie z instrukcjami. Na ponowne pytanie dlaczego nie informuje się użytkowników o dość istotnej sprawie, jaką jest zawieszenie konta, Pani niestety ponownie w żadnym razie odpowiedzieć nie mogła. Oczywiście ze względów bezpieczeństwa.

Po kilku minutach dostałam poniższą wiadomość:
Załącznik:
Accor.png
Accor.png [ 52.25 KiB | Obejrzany 3290 razy ]

Wyjaśnienie braku jakiegokolwiek kontaktu ze względu na to, że nie byli pewni czy moje kanały komunikacyjne są bezpieczne jest interesujące :) :roll:
 Profil Relacje PM off  

#12764 PostWysłany: 18 Maj 2023 09:32 

Loty: 338
Kilometry: 349 885
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Miałem to samo, brak możliwości zapłaty punktami za nocleg. Na infolinii powiedziano mi, że ww. droga jest jedyną, jaką można przejść w celu odblokowania konta. Tak też zrobiłem, bodajże na drugi dzień konto było odblokowane i już zapłaciłem za nocleg punktami.
 Profil Relacje PM off  

#12765 PostWysłany: 18 Maj 2023 13:14 

srebrny
Ja mam cały czas problem żeby się zalogować. Co ciekawe tylko na komputerze stacjonarnym. Na smartfonie bez problemu loguję się i robię rezerwacje.
 Profil Relacje PM off  

#12766 PostWysłany: 18 Maj 2023 13:45 

niebieski
Względy bezpieczeństwa są bardzo ważne. Zwłaszcza dla kogoś, kto się nimi zasłania.
Jakiś czas temu konsultant Accor próbował wmówić mi, że adres e-mial, za pośrednictwem którego prowadziliśmy rozmowę, według danych, które posiadają, nie jest aktywny. Trudno z takimi argumentami dyskutować. Względy bezpieczeństwa to poziom wyżej w spychologii. Nie zdziwiłbym się, gdyby to obsługa hotelu naruszyła względy bezpieczeństwa i stąd blokada na koncie. Względy bezpieczeństwa nie pozwalają jednak, aby o tym rozmawiać.
 Profil Relacje PM off  

#12767 PostWysłany: 18 Maj 2023 14:15 
Awatar użytkownika

Natomiast względy bezpieczeństwa dla Accor już nie mają znaczenia w przypadku kart kredytowych i podawania ich przez mail lub telefon bo "hotel nie widzi karty w systemie do gwarancji rezerwacji". Tłumaczenie że moje względy bezpieczeństwa i absurd ich pytania w obecnych czasach nie pozwalają na podane im numeru karty w ten sposób niestety pełzną na niczym a Accor nie rozumie w dlaczego mam z tym problem... Sic!
 Profil Relacje PM off  

#12768 PostWysłany: 18 Maj 2023 19:34 

niebieski
W sumie to taki paragraf 22.
 Profil Relacje PM off  

#12769 PostWysłany: 29 Maj 2023 10:48 
Awatar użytkownika

Loty: 592
Kilometry: 1 042 431
Krajów: 86 / 40.2%
platynowy
Podwyższony cashback na TCB w wersji UK do 15%.
Image
 Profil Relacje PM off  

#12770 PostWysłany: 06 Cze 2023 10:45 
Awatar użytkownika

Loty: 456
Kilometry: 787 864
Krajów: 57 / 26.6%
niebieski
Podwójne punkty Reward za pobyty do 1 października:

1. W odniesieniu do oferty "Europe and North Africa summer offer 2023" obowiązują ogólne warunki programu ALL - Accor Live Limitless. Oferta jest przeznaczona wyłącznie dla uczestników programu ALL - Accor Live Limitless.

2. Aby skorzystać z tej oferty, członkowie programu lojalnościowego ALL - Accor Live Limitless muszą bezwzglęgnie zarejestrować się (między 06/06/23 a 31/07/23 g. 23:59 czasu środkowoeuropejskiego (UTC+1)), klikając znajdujący się poniżej przycisk "Zapisz się", a następnie podążając za instrukcjami. Niniejsza oferta premiowa jest dostępna wyłącznie w przypadku rezerwacji dokonanych po rejestracji przeprowadzonej za pomocą przycisku logowania.

3. Oferta umożliwia uczestnikom programu ALL - Accor Live Limitless – niezależnie od ich statusu – uzyskanie 2 razy więcej punktów Rewards za pobyt w jednym z hoteli uczestniczących w programie lojalnościowym ALL - Accor Live Limitless.
Liczba punktów uzyskiwanych przez uczestnika programu za pobyt kwalifikowany w hotelu jest określana na podstawie ogólnych warunków programu ALL - Accor Live Limitless oraz statusu Classic.
Po zakończeniu pobytu punkty zostaną naliczone w dwóch etapach:
1/ naliczenie punktów w ilości, którą uczestnik programu ALL - Accor Live Limitless uzyskałby, gdyby nie korzystał z oferty;
2/ naliczenie dodatkowych punktów Rewards przyznawanych w ramach oferty, odpowiadających różnicy punktów Rewards pozostałych do naliczenia w odniesieniu do liczby punktów, którą uczestnik programu ALL - Accor Live Limitless już otrzymał, aby uzyskać ostatecznie całkowitą liczbę punktów Rewards uzyskiwaną po przemnożeniu przez 2.
Przykładowo, uczestnik programu ALL - Accor Live Limitless, który uzyskuje 250 punktów Status i 250 punktów Rewards za pobyt kwalifikowany otrzyma dodatkowo:

250 dodatkowych punktów Rewards w ramach oferty umożliwiającej przemnożenie punktów X2
500 dodatkowych punktów Rewards w ramach oferty umożliwiającej przemnożenie punktów X3
750 dodatkowych punktów Rewards w ramach oferty umożliwiającej przemnożenie punktów X4

Oferta może zostać wykorzystana jedynie 3 raz(y) przez uczestnika programu w okresie jej obowiązywania. Pierwszy pobyt zarezerwowany i wykorzystany po rejestracji w ofercie umożliwia uzyskanie punktów Rewards zgodnie z warunkami oferty.

4. Ta oferta obowiązuje w przypadku każdego pobytu członka od 03/07/2023 do01/10/23 w jednym z hoteli uczestniczących w programie w Albania, Algieria, Niemcy, Andora, Armenia, Austria, Azerbejdżan, Belgia, Bośnia i Hercegowina, Bułgaria, Cypr, Chorwacja, Dania, Hiszpania, Estonia, Francja, Czechy, Gruzja, Grecja, Gwinea Francuska, Węgry, Irlandia, Izrael, Włochy, Kazachstan, Kirgistan, Łotwa, Litwa, Luksemburg, Macedonia Północna, Malta, Maroko, Mołdawia, Monako, Czarnogóra, Uzbekistan Holandia, Polska, Portugalia, Reunion, Rumunia, Wielka Brytania, Serbia, Słowacja, Słowenia, Szwecja, Szwajcaria i Tunezja, zarezerwowanego między 06/06/23 a 31/07/23 g. 23:59 czasu środkowoeuropejskiego (UTC+1).

5. Pobyt musi obejmować co najmniej 3 noclegów.

6. Pobyty w dniach następujących bezpośrednio po sobie (wymeldowanie i ponowne zameldowanie w tym samym dniu) w tym samym hotelu będą uważane za pojedynczy pobyt. Tego rodzaju pojedynczy pobyt może zostać zakwalifikowany do udziału w ofercie "Europe and North Africa summer offer 2023" tylko raz.

7. W ramach tej oferty, pobyt jest rozumiany jako pojedyncza (1) rezerwacja dokonana przez członka programu ALL - Accor Live Limitless, niezależnie od liczby zarezerwowanych pokoi. Rezerwacja przez członka programu więcej, niż jednego pokoju będzie uważana za pojedynczy (1) pobyt.
Uwzględniana jest pierwsza data wyjazdu, po której obliczana jest liczba punktów Rewards i Status. Inaczej mówiąc, uczestnik programu ALL - Accor Live Limitless uzyska punkty i noclegi kwalifikowane za pokój, który zostanie zwolniony jako pierwszy.

8. Aby skorzystać z oferty, pobyt musi zostać zarezerwowany za pośrednictwem jednego z kanałów dystrybucyjnych Accor (strony internetowe Accor, aplikacje mobilne Accor ALL, centrala rezerwacyjna ALL, hotele) lub w tradycyjnych biurach podróży wykorzystujących system rezerwacyjny GDS połączony automatycznie z centralą rezerwacyjną Accor. Skorzystanie z oferty nie jest możliwe w przypadku rezerwacji pobytu u pośredników, tour operatorów lub poprzez internetowe biura podróży (takie jak Expedia.com, Booking.com itp.).

9. W chwili rezerwacji należy podać numer karty uczestnika programu lojalnościowego ALL - Accor Live Limitless, a następnie okazać ją w recepcji hotelu w chwili zameldowania.

10. Punkty Rewards ALL - Accor Live Limitless zostaną naliczone na koncie członka programu w terminie 10 dni od zakończenia pobytu w hotelu.

11. Oferta nie może być łączona z żadnymi innymi promocjami lub ofertami i nie obowiązuje w przypadku grup.
Jeśli Twój pobyt spełnia warunki kilku ofert, otrzymasz wyłącznie punkty Rewards z najlepszej oferty (czyli takiej pozwalającej zdobyć największą liczbę punktów Rewards).
Pobyty realizowane w onefinestay nie uprawniają do skorzystania z tej oferty.

12. Pobyt całkowicie lub częściowo opłacony za pomocą punktów Rewards ALL - Accor Live Limitless nie podlega tej ofercie.
 Profil Relacje PM off
Grzenio1970 lubi ten post.

#12771 PostWysłany: 06 Cze 2023 23:12 

srebrny
Tylko do 15 września!
Każde 1000 punktów Reward to 20 euro rabatu
Więcej oszczędności dla Ciebie! Do 15 września wystarczy mieć tylko 1000 punktów Reward, aby otrzymać 20 euro zniżki na kolejny pobyt zarezerwowany przez naszą stronę internetową all.com lub aplikację mobilną Accor All.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#12772 PostWysłany: 11 Cze 2023 18:44 

Loty: 381
Kilometry: 760 616
Krajów: 80 / 37.4%
srebrny
Czy promocja fast track dla klientów z statusem silver która daje 7 pobytów statusowych za 1 nocleg w celu zdobycia statusu gold umożliwia wykorzystanie tych dodatkowych promocyjnie naliczonych noclegów statusowych do utrzymania statusu?
W regulaminie brak takich szczegułów.
 Profil Relacje PM off  

#12773 PostWysłany: 11 Cze 2023 18:50 

Skoro są wliczane do statusu - to dla mnie jest oczywiste :-)
 Profil Relacje PM off  

#12774 PostWysłany: 18 Cze 2023 12:19 

Loty: 16
Kilometry: 20 948
Krajów: 6 / 2.8%
niebieski
Czy kojarzy może ktoś z Was taką ofertę jak na fotce: resort offer :shock: bo szukam i nic nie potrafię znaleźć,a jestem prawie pewny że nie zapisywałem się na takie coś :lol: ( o ile oczywiście trzeba było się zapisywać),natomiast na 1000% zapisałem się na dodatkowe 1000 dodatkowych punktów właśnie w resortach w sumie dostałem więcej punktów niż sobie wyliczyłem i to jest plus,ale tak na przyszłość jak to w accor nie wiadomo czy takie coś nie zadziała w drugą stronę zapiszemy się na coś a póżniej okaże się że punktów dostaniemy mniej niż liczyliśmy :cry: .

Załączniki:
2023-06-18 (2).png
2023-06-18 (2).png [ 33.75 KiB | Obejrzany 2165 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#12775 PostWysłany: 18 Cze 2023 13:48 

niebieski
Wygasły mi punkty ALL (kraje bez Accora, kłopoty zdrowotne i brak podróży, sąsiedni hotel do Mercure za 1/3 ceny etc.)
Jak wiecie nikt o tym nie przypomina.
Po telefonie na infolinię przychodzi mail i mam 3 miesiące na kwalifikowany pobyt, żeby przywrócić całe saldo.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#12776 PostWysłany: 20 Cze 2023 13:30 
Awatar użytkownika

Loty: 592
Kilometry: 1 042 431
Krajów: 86 / 40.2%
platynowy
Podwyższony cashback na TCB w wersji UK do 15%
Image
 Profil Relacje PM off  

#12777 PostWysłany: 20 Cze 2023 22:40 

niebieski
Pewnie zauważyliście, że od jakiegoś czasu hotele Accora zaczęły standaryzować swoje usługi i niekoniecznie zmieniać je na lepsze. Nie mówię o welcome drinku, bo tutaj wciąż jest wolna amerykanka.

Już chyba od ponad roku zameldowanie możliwe jest dopiero od godz. 15:00, wcześniej było od 14:00, a w niektórych ibisach budget nawet od 12:00. Wymeldować zaś należy się do godz. 12:00, czyli praktycznie bez zmian, choć zdarzyło mi się spotkać z wymeldowaniem do 11:00.

Może zauważyliście też, że niektóre hotele zaczęły różnicować cenę za pobyt ze względu na liczbę gości. Kiedyś takie różnice można było spotkać tylko w Ibis Styles, gdzie cena za pobyt ze śniadaniem była różna w zależności od tego, czy rezerwacja była dla jednego czy dwóch gości. Teraz pozostałe hotele mają stawki inne dla jednego i inne dla dwóch gości. Różnice są niewielkie, ale zauważalne.

Kolejna zmiana dotyczy ceny elastycznej, czyli stawki z możliwością anulowania pobytu do dnia przyjazdu do godz. 14:00 lub 18:00 dla członków ALL. Aktualnie anulacja takiej rezerwacji jest możliwa do dnia poprzedzającego przyjazd. Prawda, ze wszystko idzie ku dobremu?
 Profil Relacje PM off
SPLDER lubi ten post.

#12778 PostWysłany: 21 Cze 2023 08:14 

Zbanowany
niebieski
Kol. @egg
Oczywiscie, ze idzie ku dobremu.
Standaryzacja godzin oznacza, ze nie bedziesz sie zastanawial kiedy w jakim hotelu jest check-in/out czy do kiedy mozna anulowac rezerwacje, nie bedziesz tracil swojego czasu na sprawdzanie, nie bedziesz dzwonil do hotelu z pytaniem i zajmowal komus innemu czas, bo bedziesz wiedzial, ze w kazdym Accorze jest tak samo. W skali globalnej i milionach gosci to naprawde spora oszczednosc czasu....
 Profil Relacje PM off  

#12779 PostWysłany: 21 Cze 2023 16:54 

niebieski
Jasne, z punktu widzenia sieci Accor jest to wartość dodana. Pod warunkiem, że standaryzacji podlegają wszystkie marki i wszystkie hotele. Jeśli przyjrzysz się dokładnie, zauważysz, że nie wszystkie hotele wdrożyły nowe zasady. Czyli jest jak zwykle. Poza tym, to co dobre dla sieci, niekoniecznie jest dobre dla jej klientów. Choć pewnie i w tej materii będą głosy przeciwne.
 Profil Relacje PM off  

#12780 PostWysłany: 21 Cze 2023 17:11 
Awatar użytkownika

Zgodzę się ze wszystkim oprócz rezerwacji elastycznej. Tu się nic nie zmieniło ale niektóre stawki elastyczne są ograniczone np. dla opcji śpij jedz i parkuj elastyczna jest do 2ch dni przed przyjazdem. Inne są dzień przed przyjazdem ale znaczna większość bez zmian czyli do 14 lub 18 w dniu przyjazdu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 636, 637, 638, 639, 640, 641, 642 ... 706  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość