Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wątek poświęcony opiniom i wrażeniom z pobytów w hotelach sieci Accor: opisz-swoj-pobyt-upgrade-wrazenia,1578,32921

adres kontaktowy do BOK:
accor.customercare.pl@acc.accor-customercare.com
ewentualnie customercare@accor.com
zwrotnie odpisują (po polsku) ze skrzynki:
Guestrelations.Coordinator.en@acc.accor ... ercare.com
jako dalsza linia ewentualnie
guestexperience.gb@accor.com

Linki do kalendarzy miesiąca z cenami: viewtopic.php?p=914692#p914692
Lub jeśli znany jest kod hotelu, to link
Kod:
http://www.ibis.com/pl/booking/dispo-calendar.shtml?tarsCode=XXXX
gdzie XXXX to ten kod

Hotele ibis Budget biorące udział w programie Le Club Accorhotels (można płacić punktami i otrzymywać punkty za noclegi)
[+] Pokaż
Wszystkie w Polsce, Korei Płd, Japonii, Chile, Rosji, Meksyku, Kolumbii, Peru, Gruzji, Kambodży,
W Belgii tylko: Knokke, Gent Centrum Dampoort, Oostende airport, Blankenberge.
W Holandii tylko: Rotterdam The Hague Airport, Stein Maastricht, Amsterdam City South.
W UK tylko: Newport, Bromsgrove, Bishops Stortford London Stansted Airport, Burton Upon Trent Centre, Portishead Marina, Lancaster Centre, Dundee Camperdown, London Bromley Centre, Glasgow Cumbernauld, Sheffield Centre St Marys Gate.
W Brazylii wszystkie, oprócz Santos Gonzaga, Belo Horizonte Afonso Pena, SP Centro São João, Sertaozinho i SP Frei Caneca.
W Australii wszystkie, oprócz Sydney Airport, Melbourne Airport, Gosford, Perth Airport, Melbourne CBD, Windsor Brisbane.
W Hiszpanii, Niemczech, Portugalii, Francji, Austrii, Indonezji, Szwajcarii, Nowej Zelandii, Luksemburgu, Singapurze żaden.

Hotele Accor z salonikiem dla Platinum
https://www.accorhotels.com/leclub/user ... x.en.shtml
[+] Pokaż
Chiny
+ Novotel Citygate Hong Kong
+ Novotel Beijing Xinqiao (codziennie śniadania i kolacje gratis dla Platinum, w ciągu dnia przekąski)
+ Pullman Shanghai Jing An (Jedzenia nie jest za dużo w porze "free" czyli 18-20, ale za to bardzo smaczne i wymyślne kompozycje. Oczywiście nie mając wykupionych śniadań, mając dostęp do saloniku masz śniadania w saloniku.)
+ Sofitel Shanghai Hyland

Czechy:
+ Mercure Ostrava Center

Grecja:
+ Sofitel Athens Airport

Malezja:
+Novotel Kuala Lumpur City Centre
+ Pullman Kuala Lumpur Bangsar

Niemcy:
+ Sofitel Berlin Kurfürstendamm
+ Novotel Muenchen City
+ Novotel Muenchen Airport

Tajlandia:
+ Novotel Phuket Vintage Park Resort
+ Pullman Bangkok Hotel G
+ Novotel Bangkok Siam
+ Novotel Bangkok Platinum Pratunam
+ Novotel Bangkok Sukhumvit 20
+ Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and SPA

Węgry:
+ Novotel Budapest Centrum
+ Sofitel Budapest Chain Bridge

Wielka Brytania:
+Pullman Liverpool

Gwarancja dostępności pokoju: https://secure.accorhotels.com/pl/leclub/bod.html

Pokoje hotelowe w ciągu dnia, bez nocy, tzw. "day use":
https://all.accor.com/hotels-services-d ... x.en.shtml

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 633, 634, 635, 636, 637, 638, 639 ... 706  Następna
Autor Wiadomość
#12701 PostWysłany: 04 Kwi 2023 11:31 
Awatar użytkownika

Loty: 592
Kilometry: 1 042 431
Krajów: 86 / 40.2%
platynowy
Bliźniacza oferta do tej z postu: #12694.
Ale promocja ma innym numer, więc jest potencjał na wykorzystanie promocji podczas kilku różnych pobytów.
Aczkoliwek nie wiadomo jak się zachowa system :-/

Ostatnio edytowany przez pawfazi, 04 Kwi 2023 22:20, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#12702 PostWysłany: 04 Kwi 2023 14:47 

niebieski
skrzat napisał(a):
Punkty x2 (pobyty do 26.06) lub x3 (pobyty od 26.06 do 10.09)

Punktacja jest odwrotna.
 Profil Relacje PM off
skrzat uważa post za pomocny.

#12703 PostWysłany: 04 Kwi 2023 21:17 

A co znaczy Was bardzo długo? W piccodi to po realizacji wizyty to około 2 tygodni, wypłata 4 dni na konto, ale max 4,8% cashback.
Rozumiem, że jak premium, to konto jest płatne?

P.S. Dopytam może tutaj o jedną rzecz. Sieć Accor ma wycenione w punktach awards różnego typu braki, jak np. brak upgradu pokoju, wstawki czy rezygnacja z wymiany ręczników. Poza ostatnią opcją inne nie są jawne. Natomiast, jeżeli używam nowego hotelu (pakiet Gold) i nie dostaję zgodnie ze standardem któregoś benefitu to hotel się zazwyczaj wypiera, a serwis odpisuje, że nie było np. dostępnych pokoi, co jest blefem (takie mają info z hotelu). Pytanie, czy jest na to jakiś sposób, poza korzystaniem tylko ze sprawdzonych hoteli? Niestety czasami w sezonie ceny odjeżdzą 2 - 2,5x stawka bazowa i trzeba szukać innej bazy noclegowej.

Dziękuję za pomoc!
 Profil Relacje PM off  

#12704 PostWysłany: 04 Kwi 2023 21:45 

Deklarują, że akceptacja cashback jest po 8-12 tygodniach od pobytu, u mnie jeszcze niedawno ogarniali pobyty wakacyjne ;-) Różnie z tym bywa.
O koncie Premium możesz poczytać na stronie Quidco, w skrócie to 1 GBP za aktywny miesiąc.

Ps. Punkty Rewards, nie awards. O innych cennikowych rekompensatach niż brak sprzątania (100 pkt, nie w każdym hotelu) - nie słyszałem. Benefity w większości są niegwarantowane, oprócz napoju powitalnego, choć czasem i tu zdarzyło się dać nie tę okładkę na kartę niż trzeba. Upgrade otrzymuje tak w 85% pobytów, może ciut więcej (największe zaskoczenie to największy apartament w Bydgoszczy z pokoju standard). Ale nigdy się nie kłócę jak go nie otrzymam, czy jak nie mogę zameldować się kilka godzin wcześniej. Mam świadomość braku gwarancji i tyle. Ale ja mam inne standardy, ktoś inny ma inne, jeśli tylko robi to kulturalnie - mi nic do tego. Ma do tego prawo. Ale wiele razy byłem świadkiem jak gość przychodził o tej co ja i krzyczał, prychał, chrząkał na całe lobby, że on Gold, że musi mieć pokój wcześniej, że podwyższony... Żenada. ;-)
 Profil Relacje PM off  

#12705 PostWysłany: 05 Kwi 2023 00:11 

Jasne, pokora przede wszystkim:) Na pewno nie piszesz o mnie.

P.S. Mają kilka rzeczy wycenionych punktach. Jest jakaś tajemna tabelka w korpo:)
 Profil Relacje PM off  

#12706 PostWysłany: 05 Kwi 2023 08:34 
Awatar użytkownika

platynowy
Podwyższony cashback na TCB w wersji UK do 15%.

Załączniki:
tcb2.png
tcb2.png [ 138.72 KiB | Obejrzany 2952 razy ]
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
cyberjarek uważa post za pomocny.

#12707 PostWysłany: 05 Kwi 2023 09:24 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
@Stefanio

Tabelka jest tak tajemna, że nawet punkty przyznane na jej podstawie są niewidoczne na koncie (poza punktami za rezygnację ze sprzątania pokoju).
 Profil Relacje PM off
cyberjarek lubi ten post.

#12708 PostWysłany: 10 Kwi 2023 15:52 

Pytanie dot. punktów reward.
W apce po dokonaniu rezerwacji podane są punkty za pobyt.
W Polsce zazwyczaj się to pokrywa z tymi, które dostałam.
Obecnie za 2 noclegi w Seulu i Osace dostałam o wiele mniej punktów niż było podane w rezerwacji.
Czy to standardowa praktyka?
Wzięłabym inny hotel niż accor ale ilość punktów za pobyt zatrzymała mnie przy ich wyborze.
 Profil Relacje PM off  

#12709 PostWysłany: 10 Kwi 2023 18:45 

niebieski
Nowa oferta - 1000 pkt za pobyt na dwie noce w luksusowym hotelu
https://all.accor.com/loyalty-program/p ... r.pl.shtml

Lista hoteli uczestniczących
https://all.accor.com/middleware/pdf/13 ... ls2023.pdf

Załącznik:
Screenshot 2023-04-10 at 18-42-47 1000 punktów Reward dla gości naszych ekskluzywnych hoteli ALL - Accor Live Limitless.png
Screenshot 2023-04-10 at 18-42-47 1000 punktów Reward dla gości naszych ekskluzywnych hoteli ALL - Accor Live Limitless.png [ 662.51 KiB | Obejrzany 2681 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#12710 PostWysłany: 10 Kwi 2023 22:48 

niebieski
Czy możecie mnie uświadomić w jaki sposób wyszukujecie oferty z punktami bonusowymi na stronach Accora? Wszystkie linki, pod którymi wcześniej sprawdzałem oferty dla wersji DE, GB, FR prowadzą do strony z informacją, że strona nie istnieje. @egg, powyżej zamieścił informację o ofercie na 1000 pkt w luksusowych hotelach, przekopałem stronę Accora i nigdzie takiej oferty nie znalazłem.

Ścieżka strona główna all.accor.com -> program lojalnościowy -> odkryj program -> sekcja Oferty dostępne wyłącznie dla uczestników ALL -> Zobacz wszystkie oferty kieruje do strony, na której sekcja Tylko dla uczestników Accor Live Limitless jest pusta, a poniżej są jakieś inne oferty nie punktowe. Z kolei przejście takiej ścieżki na stronie w innym języku wyświetla informację, że podana strona nie istnieje. Na stronie PL znalazłem jedynie ofertę 4x więcej punktów Rewards.

Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
 Profil Relacje PM off  

#12711 PostWysłany: 10 Kwi 2023 22:56 
Awatar użytkownika

Zwykle członkowie programu dostają info na maila o promocji z linkiem. Niestety to Accor więc na stronie z promocjami jest zwykle wszystko tylko nie to co promują ;p ot życie ;p
Ps. Poza tym masz linka i on działa to po co Ci jeszcze jakieś inne dojście?
 Profil Relacje PM off  

#12712 PostWysłany: 10 Kwi 2023 23:26 

niebieski
No właśnie, ja maila z taką ofertą nie dostałem, dlatego bazowanie na mailingach nie jest dobrym rozwiązaniem. Poza tym chciałbym się dowiedzieć jakie są wszystkie aktualnie oferty, być może mógłbym z czegoś skorzystać. Trudno skorzystać z oferty, o której się nie wie Z czasów przed epidemicznych wiem, że na stronach w innych językach bywały oferty na pobyty w PL, a na polskich stronach nie było o nich ani słowa.

Tak więc, jest kilka powodów dla których wiedza jak dotrzeć do ofert bonusowych jest przydatna. :)
 Profil Relacje PM off  

#12713 PostWysłany: 10 Kwi 2023 23:30 
Awatar użytkownika

niebieski
@egg W tej ofercie jest błąd logiczny, bo albo luksusowy hotel, albo hotel sieci Accor.
2 ludzi lubi ten post.

#12714 PostWysłany: 11 Kwi 2023 02:29 

niebieski
Zdecydowanie nie czuje się tu winny. Sugeruję złożyć reklamację i dokładnie opisać problem.
 Profil Relacje PM off  

#12715 PostWysłany: 11 Kwi 2023 05:01 
Awatar użytkownika

platynowy
nick napisał(a):
@egg W tej ofercie jest błąd logiczny, bo albo luksusowy hotel, albo hotel sieci Accor.
Ja pozwolę się nie zgodzić. Accor ma marki luxury, gdzie poziom jest bardzo wysoki.

https://all.accor.com/brands/index.pl.shtml#luxury

Ostatnio edytowany przez pawfazi, 11 Kwi 2023 05:24, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#12716 PostWysłany: 11 Kwi 2023 05:07 
Awatar użytkownika

platynowy
surinnnn napisał(a):
Pytanie dot. punktów reward.
W apce po dokonaniu rezerwacji podane są punkty za pobyt.
W Polsce zazwyczaj się to pokrywa z tymi, które dostałam.
Obecnie za 2 noclegi w Seulu i Osace dostałam o wiele mniej punktów niż było podane w rezerwacji.
Czy to standardowa praktyka?
Wzięłabym inny hotel niż accor ale ilość punktów za pobyt zatrzymała mnie przy ich wyborze.
@surinnnn Na stronie jest kalkulator gdzie można obliczyć szacunkowa ilość punktów. Ważne że punkty są naliczane od ceny netto.
Jeśli dalej się nie zgadza to reklamuj na początek w hotelu.

https://all.accor.com/loyalty-program/e ... x.pl.shtml
 Profil Relacje PM off
surinnnn uważa post za pomocny.

#12717 PostWysłany: 11 Kwi 2023 08:29 
Awatar użytkownika

nick napisał(a):

Chyba tylko po ibisach jeździsz... O np Raffles Europejski w Warszawie słyszałeś? ;P
 Profil Relacje PM off  

#12718 PostWysłany: 11 Kwi 2023 13:07 

niebieski
@Michy Też nie otrzymywałem na maila info o wszystkich ofertach lub otrzymywałem je z dużym opóźnieniem. Poprawiło się, gdy - jakby to powiedzieć - zdecydowanie przeciw temu zaprotestowałem u źródła. Być może wciąż nie otrzymuję informacji o wszystkich ofertach, ale jest lepiej.

Możesz też zapisać się do newslettera na stronie https://loyaltylobby.com/ Znajdziesz tam większość ofert największych sieci hotelowych, w tym Accor.
https://loyaltylobby.com/category/accor-hotels-le-club/
 Profil Relacje PM off  

#12719 PostWysłany: 13 Kwi 2023 04:38 

Loty: 801
Kilometry: 1 030 727
Krajów: 72 / 33.6%
platynowy
Szybka wyprzedaż, do 25% zniżki w Ameryce Południowej, niby tylko dla odbiorców co dostali maila z ofertą
+ mieszkańcy Ameryki Południowej, ale nie zaszkodzi sprawdzić + ewentualna przeprowadzka
zapisać mi sie udalo, bez zmiany adresu

https://all.accor.com/promotions-offers ... -br.shtml#

Załącznik:
ALL_Night_Oferta_późnej_nocy_ALL_–_Accor_Live_Limitless_-_2023-04-13_04.24.10.jpg
ALL_Night_Oferta_późnej_nocy_ALL_–_Accor_Live_Limitless_-_2023-04-13_04.24.10.jpg [ 289.91 KiB | Obejrzany 2211 razy ]

Regulamin z translatora:

1. Zapoznaj się z warunkami sprzedaży stawki. W zależności od kraju ceny te mogą nie zawierać podatku; może zawierać tylko podatek VAT lub wszystkie podatki (VAT i podatek turystyczny). Jeśli ceny nie zawierają wszystkich podatków, odpowiednie podatki (VAT i/lub podatek turystyczny) zostaną podane na późniejszych etapach procesu rezerwacji. Cena jest gwarantowana tylko w momencie rezerwacji.
2. Oferta podlega warunkom sprzedaży i dostępności wybranych kategorii hoteli i pokoi.
3. Termin rezerwacji: od 18:00 w dniu 04.13 do 08:00 w dniu 14.04.23 (czasu brazylijskiego)
4. Okres zakwaterowania: od 05.03 do 30.06.23
5. Ceny ze śniadaniem i bez.

6. Warunki taryfowe:
6.1. Płatność: Przedpłata - cała kwota musi zostać zapłacona w momencie rezerwacji.
6.2. Płatność ratalna online: dostępna dla wybranych hoteli w Brazylii, dla stawek opłaconych z góry kartami Elo, Visa i Mastercard wydanymi w Brazylii. Sprawdź, czy preferowany hotel oferuje taką opcję płatności.
6.3. Anulowanie: klient może anulować rezerwację do 5 dni przed zameldowaniem, kontaktując się bezpośrednio z hotelem lub przez stronę internetową i APLIKACJĘ, w sekcji „Moje rezerwacje”.
6.4. Zmiana rezerwacji: klient może zmienić termin zakwaterowania do 5 dni przed zameldowaniem. W przypadku zmiany terminu, wartość i kategoria pokoju mogą ulec zmianie, z uwzględnieniem nowej stawki obowiązującej w dniu zapytania. W celu zmiany terminu należy skontaktować się bezpośrednio z hotelem. W zależności od dostępności.
6.5. Nie łączy się z innymi promocjami i rabatami.
7. Sprawdź listę uczestniczących hoteli na stronie oferty.
8. Korzyści Accor Live Limitless:
8.1. Do tej oferty mają zastosowanie ogólne warunki ALL - Accor Live Limitless.
8.2. Oferta dostępna dla wszystkich statusów programu lojalnościowego ALL – Accor Live Limitless.
8.3. Aby skorzystać z tej oferty: Członkowie programu lojalnościowego ALL – Accor Live Limitless muszą podać numer swojej karty lojalnościowej ALL – Accor Live Limitless w momencie rezerwacji i okazać ją w recepcji hotelu podczas meldowania się w celu zakwaterowania.
8.4. Limit wykorzystania oferty: Ta oferta nie ma limitu wykorzystania na członka w okresie jej ważności.
8.5 Punkty Reward ALL zostaną dodane do Twojego konta w ciągu 7 dni kalendarzowych po wymeldowaniu. W przypadku marki ibis Budget sprawdź listę hoteli uczestniczących w programie lojalnościowym i kwalifikujących się do otrzymywania punktów.

WARUNKI ZDOBYWANIA PUNKTÓW:
1. Oferta ALL NIGHT KWIECIEŃ
ma zastosowanie do ogólnych warunków ALL - Accor Live Limitlessa aby z niej skorzystać należy być członkiem ALL - Accor Live Limitless, a aby skorzystać z dodatkowej oferty abonenckiej ALL Signature należy być aktywnym abonamentem klubu.
2. Aby skorzystać z tej oferty, członkowie programu lojalnościowego ALL - Accor Live Limitless i/lub subskrybenci ALL Signature muszą obowiązkowo zarejestrować się do oferty w godzinach od 18:00 w dniu 04.13.23 do 8:00 w dniu 14/04/23 - Czas Brasilia (UTC/GMT -03:00) — klikając przycisk „Zarejestruj mnie” poniżej, a następnie postępując zgodnie z instrukcjami. Tylko rezerwacje dokonane po zarejestrowaniu się za pomocą przycisku Zarejestruj się kwalifikują się do tej oferty bonusowej.

WAŻNE: WSZYSCY subskrybenci Signaturemożna zapisać się do klubu w dniu ALL Night, ale przed zapisaniem się do oferty, która będzie dostępna od godziny 18:00 w dniu 13.04.23 do godziny 08:00 w dniu 04/04/ 23.14 - czas brazylijski (UTC/GMT -03:00). Wyłącznie aktywne subskrypcje w okresie rejestracji i składania zamówień w ofercie będą kwalifikować się do ekskluzywnego bonusu ALL Signature.

Ta oferta jest dostępna wyłącznie dla członków, którzy zostali zaproszeni do skorzystania z oferty za pośrednictwem powiadomienia elektronicznego.
Ta oferta jest dostępna tylko dla członków zamieszkałych w Ameryce Południowej

3. Ta oferta umożliwia członkom ALL - Accor Live Limitless, niezależnie od ich statusu, pomnożenie przez3x Twoje punkty Reward, a dla abonentów ALL Signature pomnóż swoje punkty Reward 4x za pobyt w jednym z hoteli uczestniczących w programie lojalnościowym ALL – Accor Live Limitless.
Zdobywanie punktów odbywa się na podstawie przeliczenia wartości punktów przyznanych uczestnikowi przez hotel na koniec pobytu kwalifikowanego, z zastosowaniem ogólnych warunków programu ALL - Accor Live Limitless oraz na podstawie statusu Classic.
Na koniec pobytu punkty naliczane są w dwóch etapach:
1/ naliczenie punktów odpowiadające wartości punktów, które członek ALL - Accor Live Limitless zdobył, gdyby nie skorzystał z oferty;
2/ Dodatkowe punkty Rewards uzyskane za subskrypcję oferty zostaną dodane na konto uczestnika w drugiej transakcji, odpowiadające liczbie brakujących punktów Rewards członka programu ALL - Accor Live Limitless, w celu uzyskania całkowitej liczby punktów Reward pomnożonych 3x dla członków ALL i 4x dla subskrybentów ALL Signature po zrealizowaniu dwupunktowych transakcji kredytowych.
Na przykład członek ALL - Accor Live Limitless, który zdobył 250 punktów Status i 250 punktów Reward za kwalifikujący się pobyt, otrzyma więcej: 250 dodatkowych punktów Rewards za ofertę mnożącą punkty x2 500 dodatkowych punktów Reward za ofertę mnożącą punkty
X3
750 dodatkowych punktów Rewards za ofertę, która mnoży punkty X4
Ta premia w postaci punktów Reward jest dodawana do punktów Reward i Status zdobytych przez członka podczas kwalifikowanego pobytu, z zastosowaniem ogólnych warunków programu ALL - Accor Live Limitless.
Z tej oferty można skorzystać tylko raz na członka/abonenta w okresie jej ważności. Pierwsze zakwaterowanie zarezerwowane i zarezerwowane po zapisaniu się do oferty kwalifikuje się do przyznania punktów Rewards zgodnie z warunkami oferty.
To zakwaterowanie należy rezerwować ze stawką ALL Night Abril , z kodami: NOC lub NIGHTR . Jeśli nie jest dostępny, członek nie może skorzystać z oferty.
4. Ta oferta jest ważna dla wszystkich członków zakwaterowania od 03.05.23 do30.06.23 w jednym z uczestniczących hoteli (kraj/region/miasto) i zarezerwowano między 18:00 w dniu 13.04.23 a 8:00 w dniu 14.04.23 - czasu Brasilia (UTC/GMT) -03: 00) .
5. Zakwaterowanie musi obejmować co najmniej 1 noc.
6. Kolejne pobyty (wymeldowanie i zameldowanie tego samego dnia) w tym samym hotelu będą traktowane jako jeden pobyt. Ten pojedynczy pobyt będzie ważny jeden raz w ramach oferty ALL NIGHT ABRIL.
7. W ramach niniejszej oferty pobyt rozumiany jest jako jedna (1) rezerwacja członka ALL - Accor Live Limitless, niezależnie od liczby pokoi objętych rezerwacją. Rezerwacja dokonana przez członka na wiele pokoi liczy się tylko jako jeden (1) pobyt. Punkty Reward i Status naliczane są od daty pierwszego wymeldowania.
Oznacza to, że członek ALL - Accor Live Limitless zdobędzie punkty i kwalifikujące się noclegi za pierwszy pobyt.
8. Aby skorzystać z oferty, wszystkie miejsca zakwaterowania muszą zostać zarezerwowane za pośrednictwem kanałów dystrybucji Accor (stron internetowych Accor, aplikacji Accor ALL, centrum rezerwacji ALL, hoteli) oraz tradycyjnych biur podróży korzystających z GDS automatycznie połączonego z Accor. W związku z tym nie skorzystasz z tej oferty, jeśli Twoje zakwaterowanie zostało zarezerwowane przez odsprzedawcę, organizatora wycieczek lub zewnętrzne internetowe biuro podróży (takie jak expedia.com, booking.com itp.).
9. W momencie dokonywania rezerwacji należy podać numer karty lojalnościowej ALL - Accor Live Limitless i okazać ją w recepcji hotelu podczas meldowania się w celu zakwaterowania.
10. Punkty Reward ALL - Accor Live Limitless zostaną naliczone na konto uczestnika w ciągu 10 dni od daty zakończenia pobytu w hotelu.
11. Niniejsza oferta nie może być łączona z innymi aktualnymi ofertami promocyjnymi lub korzyściami i nie dotyczy grup.
Jeśli zakwaterowanie spełnia warunki wielu ofert, na Twoje konto zostaną naliczone tylko punkty Rewards z najbardziej hojnej oferty (tj. tej, która pozwala zgromadzić najwięcej punktów Rewards).
12. Wszelkie zakwaterowanie i/lub wydatki i konsumpcja w restauracjach, opłacone częściowo lub w całości punktami Reward ALL - Accor Live Limitless, nie będą uprawniały do ​​skorzystania z tej oferty.
13. Ta oferta zależy od dostępności. Obowiązują warunki sprzedaży dla zarezerwowanych stawek publicznych każdego hotelu.
14. Proszę podać następujący numer referencyjny: 013388we wszelkiej komunikacji ze WSZYSTKIMI usługami dla klientów związanymi z tą ofertą.
 Profil Relacje PM off
Kalispell lubi ten post.

#12720 PostWysłany: 15 Kwi 2023 18:01 

Cześć, wyleciał cashback do 4,8% w piccodi. Czy używacie, polecacie czegoś innego z polskich serwisów?

- goodi do 4% (to znam, dlugie zwroty i czesto trzeba pisac reklamacje)
- refunder.pl do 7%?
- tipli.pl do 4%

Czy jednak w ten quidco iść, w promocji przez 2 dni do 10%, a standardowo ile płacą? Tylko ktoś pisał, że karta kredytowa w GBP będzie potrzebna?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 633, 634, 635, 636, 637, 638, 639 ... 706  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość