Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Wrz 2012 16:59 

Loty: 61
Kilometry: 102 896
Krajów: 19 / 8.9%
niebieski
Bookowałem identyczną trasę już kilka miesięcy temu, ale widzę, że cały czas można się bardzo tanio przelecieć do stolicy Macedonii. Na listopad jest kilka kombinacji po 2euro RT i kolejne kilka po 6euro RT. Przy dolocie z PL najlepszą opcją będzie chyba Wizz z Kato, ale i tutaj nie obędzie się bez nocki (przylot 21:40, wylot 8:40). Powrót np. do Modlina (niecałe 2h przesiadki). Najtańszą opcję z dolotem do Bergamo znalazłem za 2euro+4zł+39zł, ale pewnie jakby trochę poczekać z lotami do/z Bergamo to można by całość zgarnąć za nawet 4 euro ;) Bus do Ohrid i Salonik po 8 euro, do Tirany 20, do Sofii 25.

Jakby ktoś leciał 16-19.11 to dajcie znać:)

Image
Image
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 24 Wrz 2012 17:18 

niebieski
obserwuję tę trasę od jakiegoś czasu i 2 EUR RT to cena która nie zdarza się często na weekend.
sam rano zastanawiałem się czy nie lecieć w tym terminie, powrót ewentualnie w poniedziałek do Krakowa ryanairem (cena trochę wyższa ale jak ktoś leci ze Śląska to zawsze dużo bliżej niż z Modlina)

theo, jak tam z pogodą w tym terminie ? ludzie z Montenegro mówili mi że u nich w listopadzie dość mocno pada, Ohrid jest bardziej na południe. Jest szansa na jakieś 15-20 stopni ?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Wrz 2012 17:26 

Loty: 61
Kilometry: 102 896
Krajów: 19 / 8.9%
niebieski
Nie byłem nigdy, ale z tego co czytam to raczej o takie temperatury ciężko, zarówno w Ohrid i Salonikach ok. 10 stopni, może 15 się trafi jak będzie ładna pogoda :(
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Wrz 2012 18:50 

niebieski
w tej sytuacji chyba jednak warto poczekać na wiosnę :-) aczkolwiek cena zacna, więc może ktoś się skusi. ceny hoteli w Ohrid w tym okresie są również przystępne (4* hotele ze śniadaniem za 60-65 PLN za osobę)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Wrz 2012 00:01 

Te 2 euro wisi już od dobrego czasu, mam tylko nadzieję że nie ma to nic wspólnego z ewentualnym niskim LF

Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Wrz 2012 15:27 

a jak dolot z Modlina w tym czasie?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 27 Wrz 2012 02:40 

Sorvali napisał(a):
w tej sytuacji chyba jednak warto poczekać na wiosnę :-) aczkolwiek cena zacna, więc może ktoś się skusi. ceny hoteli w Ohrid w tym okresie są również przystępne (4* hotele ze śniadaniem za 60-65 PLN za osobę)

Ceny noclegów w Ohrid są bardzo przystępne, piękne miejsce polecam zatrzymać się na kilka dni.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: hmax oraz 9 gości