Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 54 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 06 Maj 2020 10:09 

@cccc
Testowałem C w SU na trasie WAW-SVO-ICN w sierpniu 2019. Lot WAW-SVO na A320- jak na, krótki lot europejski jak najbardziej na plus. Dedykowane fotele dla klasy biznes, jedzonko niczego sobie. Jeśli chodzi o obsługę, równiez nie mogę się przyczepić.
Jeśli chodzi o long-haul to lot na 777-300ER, kabina biznesowa na plus, system rozrywki pokładowej raczej średni. Serwis pod względem jakości ok, ale obsługa pokładowa nie wyrózniała się niczym ponad przeciętność.
Wrzucam fotki z A320, niestety nie mogę doszukać się zdjęć z 777, jak tylko coś wyszperam to wrzucę.
Załącznik:
IMG_9208.jpg
IMG_9208.jpg [ 62.43 KiB | Obejrzany 4528 razy ]

Załącznik:
IMG_9216.jpg
IMG_9216.jpg [ 73.43 KiB | Obejrzany 4528 razy ]
 Profil Relacje PM off
cccc lubi ten post.
cccc uważa post za pomocny.

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#42 PostWysłany: 06 Maj 2020 19:44 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@grzesiek090 dzieki wielkie za fotki, nawet fajnie to wyglada.
Jesli chodzi o sama obsluge to nigdy nie wymgam jakiejs super uprzejmosci.
Raczej nie irytuje mnie gdy obsluga jest niemila, kazdy moze i ma prawo miec zly dzien, chociaz nigdy mnie to nie spotkalo, w kazdym razie nie przypominam sobie. :)

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
Fotorelacje na życzenie przez PW
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 06 Maj 2020 22:05 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 631
Kilometry: 1 378 639
Krajów: 76 / 35.5%
Aeroflot ma jedno z najlepszych C na krótkich trasach i w małych samolotach. Dobry alkohol i jedzenie jedno z najlepszych jakie jadłem na pokładzie. Na zimno bo lot krótki ale przegrzebki z ogórkiem bajka

Ostatnio edytowany przez puhacz, 07 Maj 2020 03:07, edytowano w sumie 1 raz
Poprawiona pisownia
 Profil Relacje PM off
marek2011 lubi ten post.

#44 PostWysłany: 06 Maj 2020 22:44 

HON fly4free
Ja akurat oceniam SU w C wysoko , na pewno ponad przeciętną europejską. Oczywiście można się czepiać wielu drobiazgów, ale po szerszym wprowadzeniu nowego produktu twardego na longach (o ile sytuacja pozwoli...) będzie to zdecydowanie linia ze światowej czołówki.
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 06 Maj 2020 23:54 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Moga byc porzadne linie, gdyz drogie bilety w C. :D
Sprawdzalem do HK i prawie 1000$ drozszy niz w klasie C Qatar-em, za to do Wietnamu ok. 600$ taniej.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
Fotorelacje na życzenie przez PW

Ostatnio edytowany przez puhacz, 07 Maj 2020 03:05, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 17 Wrz 2021 02:39 
Awatar użytkownika

Loty: 55
Kilometry: 118 221
Krajów: 23 / 10.8%
Mialem leciec SU z ARN do HAN w marcu 2020, loty zostaly odwolane z powodu covida. Dzwonilem na infolnie w marcu powiedzieli, ze odesla pieniadze w przeciagu 2 miesiecy. Po ponad dwoch miesiacach znowu zadzwonilem i powiedzieli mi, ze niestety, ale moge dostac jedynie voucher... Czy komus udalo sie odzyskac pieniadze? A jezeli nie to czy mozna ten voucher wymienic na voucher u innego przewoznika z skyteam? Na przyklad AF lub KLM? Na stronie aerloftu nawet nie pokazuje mi lotow z Sztokholmu do wielu destynacji do ktorych lataja, wiec wolczer na 600 dolarow nie nadaje sie do niczego :)

#47 PostWysłany: 17 Wrz 2021 03:40 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 631
Kilometry: 1 378 639
Krajów: 76 / 35.5%
Chargeback

#48 PostWysłany: 17 Wrz 2021 08:17 
Awatar użytkownika

dzwon jeszszcze raz, na chargeback juz jest za pozno
 Profil Relacje PM off
Patrykar lubi ten post.

#49 PostWysłany: 25 Lut 2023 00:09 
Awatar użytkownika

Loty: 55
Kilometry: 118 221
Krajów: 23 / 10.8%
15 marca wygasa mi voucher. A raczej tymi liniami nigdzie nie polece. Mozna zrobic cos poza kupieniem biletu na chybil trafil na jak najbardziej odlegla date i liczenie na to, ze bedzie tez odwolany?

#50 PostWysłany: 28 Lut 2023 03:18 
Awatar użytkownika

Loty: 233
Kilometry: 633 266
Krajów: 54 / 25.2%
złoty
Ottoman napisał(a):
Jedyne na co bym zwrócił uwagę przy locie przez Rosję to kolejki na lotniskach. Rzuciło mi się kilka razy w oczy, że ludzi bywa wyraźnie więcej.

A nie zwracasz uwagi na to, że te samoloty rosyjskich linii lotniczych nie mają już od pewnego czasu wsparcia producentów pod względem serwisowym? Abstrahując od wątpliwości natury moralnej etc. chyba nie wszedłbym na pokład takiego samolotu. Szkoda bo kiedyś miałem okazję lecieć Aeroflotem na trasie WAW-SVO-PEK i samą linię lotniczą oceniałem pozytywnie.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#51 PostWysłany: 03 Mar 2023 22:17 

monroe napisał(a):
Ottoman napisał(a):
Jedyne na co bym zwrócił uwagę przy locie przez Rosję to kolejki na lotniskach. Rzuciło mi się kilka razy w oczy, że ludzi bywa wyraźnie więcej.

A nie zwracasz uwagi na to, że te samoloty rosyjskich linii lotniczych nie mają już od pewnego czasu wsparcia producentów pod względem serwisowym? Abstrahując od wątpliwości natury moralnej etc. chyba nie wszedłbym na pokład takiego samolotu. Szkoda bo kiedyś miałem okazję lecieć Aeroflotem na trasie WAW-SVO-PEK i samą linię lotniczą oceniałem pozytywnie.
Nie widzę w najbliższej przyszłości możliwości zniesienia sankcji na roSSję. W takiej sytuacji właśnie kupiłbym za ten voucher cokolwiek w kierunku popularnym w roSSji, żeby zablokować kupno biletu komu innemu i, przynajmniej teoretycznie, zmniejszyć wpływ do kasy przewoźnika.
 Profil Relacje PM off
Patrykar lubi ten post.

#52 PostWysłany: 13 Cze 2026 21:50 
Awatar użytkownika

Loty: 608
Kilometry: 726 332
Krajów: 46 / 21.5%
srebrny
Właśnie patrzylem na loty Aeroflotu i zobaczyłem, ze wprowadził on dyskryminacje na tle narodowościowym. Przy zakupie biletu w najniższej taryfie wyskakuje komunikat "<<Economy Flat» is available to Russian Federation citizens only." - obcokrajowcy musza zaplacic okolo 2x wiecej za taki sam bilet.

#53 PostWysłany: 14 Cze 2026 14:42 

niebieski
Przecież chcącemu nie dzieje się krzywda; jak ktoś chce lecieć po rusku to niech tyle płaci i nie płacze a jak mu się to nie podoba to niech złoży reklamację do rosyjskiego ministerstwa awiacji :mrgreen:
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
oskiboski uważa post za pomocny.

#54 PostWysłany: 15 Cze 2026 09:01 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
No niestety, jak ktoś chce kręgosłup moralny postawić na leżąco, to musi płacić.
Wolałbym autokarem do Azji jechać niż na pokładzie SU
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.
bigosm uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 54 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości