Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Wrz 2012 12:43 

Chciałabym polecieć z całą rodziną(4 osoby) od 8.02.2013 +- 3 dni do Tajlandii na 14 dni,ale nie z biurem.
Czy warto czekać jeszcze na jakieś promocje na ten termin, czy już teraz starać sie złapać coś w okolicach 2500 ?
Proszę o radę :) A może macie coś ciekawego na ten okres ? Z góry dziękuję.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 14 Wrz 2012 23:04 

Moim zdaniem to dużo za dużo - często Aerosvit ma dobre promo na loty do BKK. Moim zdaniem obserwuj, jeśli nie pojawi się nic powiedzmy do końca listopada to kupuj, oczywiście aby nie dać się wyrolować patrz jak zmieniają się ceny "regularne", ale ja bym czekał, bo jest jeszcze za wcześnie :) Powodzenia!
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Wrz 2012 13:08 

POMOCY :cry: bo jak prawie każda kobieta nie wiem co mam robić.Proszę bardziej doświadczonych podróżników-szperaczy o konkretną radę.
Aerosvit zwariował totalnie ze swoimi cenami na luty 2013, a pozostałe linie są nieprzewidywalne. Czy możliwe,żeby Quatar albo Emiraty po bezpośrednim wejściu na WAW zrobiły jakąś promocję??
Dostałam teą prywatną wiadomość od forumowicza, że jest w stanie "załatwić" bilety po około 1200 PLN w 2 strony.
Nie wiem jak mam się do tego ustosunkować - czyżby cud jakiś ?
Z góry dziękuję :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Wrz 2012 14:08 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Użytkownik Daf został zbanowany przez administrację.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Wrz 2012 15:12 

W listopadzie zeszłego roku Qatar miał obniżkę 25% na wszystkie loty. Lecz Bangkok na luty to popularny kierunek i równie dobrze do listopada to cena może wzrosnąć o 25%.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 25 Wrz 2012 15:17 

Loty: 100
Kilometry: 240 247
Krajów: 31 / 14.5%
Aerosvit - miał dobre ceny w lipcu na Bangkok ( + - 2 050 zł)
Aeroflot - w sierpniu skończył promocje na Bangkok ( + - 2 300 )

Szczerze wątpie ,aby te ceny u nich się powtórzyły na wyloty styczeń -marzec 2013.
Na Aerosvit bym nie liczył .
Aeroflot może z końcem listopada wrzucic ( tak było 3 lata temu) pulę biletów na Bangkok w podobnej ( 2300) cenie,ale czy takowe będą to pytanie do wróżki.
Sledzę i latam do Bangkoku od 6 lat i fakt jest taki ,że cen w granicach 2 000 zł jest coraz mniej ( wyloty zimą ).
Oczywiście cały czas mam na myśli wyloty i ceny z Warszawy , a nie jakieś składaki z noclegami na lotniskach europejskich.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości